beoordelingen Klussen

15 Best Immersion Bizuslugi Reviews 2019-Uitgebreide handleiding

De introductie van Immersion-mengers heeft het koken een stuk eenvoudiger gemaakt. Het gedoe waarmee u ooit in het malen en mengen van uw favoriete recepten te maken kreeg, is nu tot een minimum herleid. Een beste immersie-menger laat je taken veel handiger en sneller uitvoeren. Deze blenders zijn er in verschillende fantastische merken en met diverse functies om het koken gemakkelijker te maken. Met al deze producten kan het verwarrend zijn om te kiezen welke de bovenste Immersion-blender is. De beste is die gekenmerkt door een aantal eigenschappen waardoor hij opvalt bij anderen. Deze eigenschappen zullen in een later deel van deze handleiding worden besproken. Om u te helpen de beste onderdompelingsmixers te kopen, hebben we een lijst samengesteld van 10 dompelblenderrecensies die u kunnen helpen bij de meeste van uw dagelijkse taken. Elk type van deze blenders heeft zijn voor- en nadelen met verschillende prijskaartjes. Alle Immersion-mengers in onze lijst zijn licht van gewicht, stil en eenvoudig te bedienen.

Beste Immersion Bizuslugis in samenvatting

Nee Naam Materiaal Gewicht Kleur Watts Dimensie
1 Breville stuuroverbruggingsmenger Roestvrij staal 3,8 pond Roestvrij staal 280 2,5 x 3 x 16,25 inch
2 Braun Multiquick-staafmixer Roestvrij staal 1,93 pond Zwart 400 2.24 x 2.24 x 15.59 in
3 Epica Heavy Duty Immersion Hand Bizuslugi Plastic 4,35 pond Zilver zwart 300 11,1 x 10,7 x 6,2 inch
4 Philips ProMix Immersion Bizuslugi Plastic 2,6 pond Zwart en zilver 300 4,5 x 4,5 x 17 inch
5 KitchenAid handmenger met 3 snelheden polycarbonaat 2 pond Contour zilver 85 2,31 x 2,31 x 15,8 inch
6 OXA Krachtige 4-in-1-staafmixer Roestvrij staal 2,8 pond Zwart 300 9,1 x 5,1 x 9,8 inch
7 Cuisinart Smart Stick Immersion Bizuslugi Roestvrij staal 2.15 Zilver zwart 200 2,2 x 14 x 2,6
8 Waring Light-Duty Immersion Bizuslugi Roestvrij staal 2.24 Zwart zilver 100 3,6 x 12,8 x 3,6
9 All-Clad roestvrijstalen dompelmixer Roestvrij staal 3.7 Roestvrij staal 600 17,2 x 3 x 3
10 Bamix Pro Immersion Bizuslugi met muurbeugel Plastic 2.1 Wit 200 2,5 x 2,5 x 13,5
11 DeLonghi America Hand Bizuslugi Black Roestvrij staal 2.02 Zwart N / A 2,7 x 2,7 x 16,1
12 Bamix Professional Series Immersion Bizuslugi Plastic 2.2 Wit 200 2,5 x 2,5 x 15,5
13 Waring Heavy-Duty Big Stix Immersion Bizuslugi roestvrij staal en kunststof 8.28 Roestvrij staal N / A 5,5 x 5 x 27
14 Bamix Swissline Immersion Bizuslugi Plastic 2.1 Wit Zwart 200 2,5 x 2,5 x 13,5
15 Waring Commercial Power Pack Handblender gegoten metaal en kunststof 6.4 Zwart N / A 12.8 x 8.2 x 5

Dingen om te overwegen voordat u Immersion Bizuslugis aanschaft

Nadat u de beslissing hebt genomen om naar een Immersion Bizuslugi te gaan en enkele basiskennis beheerst, kunt u andere verbeterde functies en functies overwegen die u zou willen hebben. Overweeg voordat je een beslissing neemt waar je het voor gaat gebruiken. Heb je het nodig voor het maken van smoothies, sauzen of soepen? Wil je degene die ijs voor je kan hakken? Uw keuze bepaalt welke accessoires het meest be>

Grip en mes

Een stevige grip is een be>

Evenzo zal een goede mesbehuizing een kritieke factor zijn bij het kiezen van uw blender . Goed ontworpen behuizing van het blad zuigt een uitgebalanceerde stroom van het product aan zonder de werking van de blender te overbelasten. Hierdoor kunt u alle inhoud snijden die door het mes gaat en hoeft u geen vastgelopen materiaal in de behuizing te ervaren. U kunt ook controleren of er stroomknoppen en het totale gewicht zijn geplaatst voor overvloedsessies die mogelijk meer tijd in beslag nemen.

Snelheid

Snelheid is cruciaal voor het succes van een staafmixer. Sommige eenheden bieden aantrekkelijke 15-snelheden, maar we hebben ook vastgesteld dat u onder normale omstandigheden slechts 2 tot 3 instellingen hoeft te gebruiken. Het zal geen pijn doen om meer snelheden op je blender te hebben, wat een be>

Bijlagen

Onderdompelingsmengers worden geleverd met extra hulpstukken om te dienen als een zeer krachtige garde of een kleine keukenmachine . Bij het kopen van een nieuwe beste onderdompelingsmenger is het van vitaal be>

Schoonmaak en onderhoud

Nadat u alle andere functies hebt gecontroleerd, is het be>

Vergeet niet om de specifieke reinigingsinstructies te lezen die zijn opgenomen in de handleiding van het apparaat.

Prijs

Hoe hoger de snelheden en functies van een blender, hoe hoger de prijs. Zorg er dus eerst voor dat u het type blender identificeert dat u zoekt en zoek vervolgens naar gunstige functies die passen bij wat u nodig heeft. Kijk ook naar de voors en tegens van elk merk om u te laten genoegen nemen met de staafmixer met een betaalbare prijs.

Immersion Bizuslugi Recensies

1. Breville besturingsstang-inlegrixer

Deze staafmixer doet zijn bekende merknaam eer aan door de kenmerken van een sterk apparaat te bieden in een lichtgewicht en compact menggereedschap. Deze betaalbare blender wordt geleverd met een 8 inch >

Zijn 280 watt motor is sterk genoeg om een ​​snelle verwerking tot stand te brengen, terwijl de 5 instelbare snelheden zorgen voor nauwkeurige resultaten voor elk recept dat u probeert. Afgezien van zijn mogelijkheden, is de blender ook handig en gemakkelijk te hanteren met zijn ergonomische ontwerp dat geen druk op de handen garandeert tijdens het vasthouden en bedienen van het apparaat. Met eenvoudig gebruik, handige opschoning, veelzijdig gebruik en een compact formaat, zou iedereen het gemakkelijk een goede prijs / kwaliteitverhouding kunnen vinden.

Voors:

 • Zorgt voor een betere grip
 • Basis heeft een unieke vorm om zuigkracht te verminderen
 • 1 jaar garantie

nadelen:

 • Mogelijk moet u de onderdelen met de hand wassen
 • Motor is niet sterk genoeg voor zware taken

2. Braun Multiquick-staafmixer

Met een 400 Watt motor is deze nieuwe staafmixer van Braun krachtiger in vergelijking met veel immersiemixers in deze prijsklasse. Het rubberen handvat is bewust ergonomisch ontworpen om een ​​comfortabele en sterkere grip te garanderen zonder uw handen te bezeren. De slimme snelheidsregeling past de snelheid aan met behulp van de druk van uw vingers. Hoe meer druk u uitoefent, hoe sneller de bladen zullen draaien.

Afgezien van zijn efficiënte mengmogelijkheden, krijgt u ook de functionaliteit van vele andere keukenapparatuur in dezelfde unit, aangezien deze ook hulpstukken voor beker, stamper, 6-kops voedselverwerkingskom en een garde bevat. Bovendien vindt u alle onderdelen vaatwasmachinebestendig voor eenvoudige reiniging en BPA-vrij voor de veiligheid van uw gezondheid. U zult ook het veiligheidsslot waarderen dat is opgenomen in het ontwerp, speciaal voor de veiligheid van kinderen in huis. Omdat het een lichtgewicht, compact en handig hulpmiddel is, kan het gemakkelijk worden gerangschikt onder de high-end staafmixers van de markt van vandaag.

Voors:

 • Relatief stiller in gebruik
 • Sterke roestvrijstalen messen

nadelen:

 • Duur in vergelijking met veel andere staafmixers

3. Epica Heavy Duty Immersion Hand Bizuslugi

De machine biedt u veel meer dan alleen een staafmixer voor een relatief lage prijs. Het wordt geleverd met 3 bijlagen voor verschillende soorten verwerkingstaken die gemakkelijk kunnen worden losgemaakt en opnieuw kunnen worden aangesloten. Deze bijlagen zijn allemaal vaatwasmachinebestendig, zodat u geen tijd hoeft te verspillen aan het handmatig reinigen. Afgezien van een beker die meestal bij de meeste onderdompelingsmixers wordt meegeleverd, wordt het ook geleverd met een garde en een voedselkom met 2 kopjes voor het verwerken van kleine hoeveelheden.

De unit herbergt een 350 watt motor die in staat is om smoothies, soepen en sauzen met snelheid en gemak te mengen. Een ander voordeel van dit apparaat is dat het sterk genoeg is om gemakkelijk ijs te smelten, in tegenstelling tot de meeste andere immersiemixers.

Voors:

 • Instelbare snelheden
 • Duurzame constructie
 • Gebruiksvriendelijke aanraakbedieningen

nadelen:

 • Relatief zwaarder dan veel andere modellen
 • Verwerkingsschaal is te klein
 • Lage snelheden zijn moeilijk te bereiken

4. Philips ProMix Immersion Bizuslugi

Als u op zoek bent naar een goedkope mengtool om zelfgemaakte maaltijden gemakkelijker en sneller te maken, dan is er geen betere optie dan deze. Het ergonomische ontwerp en de plaatsing van snelheidsbedieningen zorgen voor een goede grip en bediening met één hand zonder enig ongemak. De druk waarmee u op de snelheidsregeling drukt, past de snelheid van een lichte roerwerking tot snel mengen zeer eenvoudig aan.

Zijn 300 watt sterke motor is in staat om de meeste ingrediënten snel en eenvoudig te verpulveren, terwijl de intelligente blokveilige technologie die in het ontwerp is verwerkt, het apparaat zal verhinderen oververhit te raken bij voortdurend blenden bij hoge snelheden. Er zijn 4 bijlagen die apart worden verkocht, maar beschikbaar zijn tegen redelijke prijzen, zodat u ze kunt opnemen bij het apparaat en de veelzijdigheid ervan kunt vergroten. Een enkele klik maakt de mengschacht los nadat u klaar bent met het gebruik en kan gemakkelijk in de vaatwasser worden gereinigd.

Voors:

 • 24 ounce beker is inbegrepen
 • Eenvoudig opruimen
 • De bladen zijn bekleed met titanium voor sterkte

nadelen:

 • Bijlagen zijn niet inbegrepen in het pakket

5. KitchenAid handmenger met 3 snelheden

In minder dan $ 40 krijg je deze handige en veelzijdige staafmixer met een 2,5-kops voedselverwerkingshulpstuk, een mengkom met 3 kopjes en een roestvrijstalen garde voor het gemakkelijk bereiden van veel verschillende soorten recepten. De mengarm wordt op zijn plaats vergrendeld voor eenvoudige bediening en wordt losgemaakt om het net zo gemakkelijk schoon te maken als het werk klaar is.

De eenheid bevat ook een opbergtas om alle bijlagen veilig en op één plaats te bewaren. Er zijn 3 snelheidsopties beschikbaar om een ​​verscheidenheid aan verschillende recepten voor te bereiden met perfectie en gemak. Alle onderdelen voor alle hulpstukken die in contact komen met het voedsel zijn gemaakt met BPA-vrij materiaal om uw gezondheid en die van uw familie te garanderen. Met dit goedkope mengapparaat kunt u eindeloze verschillende mogelijkheden proberen om indruk te maken op uw gezin.

Voors:

 • Ergonomisch handvat met een comfortabele grip
 • 1 jaar vervangingsgarantie
 • Bizuslugi heeft een deksel

nadelen:

 • Niet in staat om ijs te pletten
 • Hoogste snelheidsoptie is niet krachtig genoeg

6. OXA Krachtige 4-in-1-staafmixer

De OXA 4 in 1 staafmixer is een prachtig apparaat ontworpen om uitstekende prestaties te leveren. Het is een ongelooflijk apparaat dat wordt gemotoriseerd door een 300 watt motor. Als u een blender wilt kopen waarmee u snel kunt kloppen, zoemen, mengen of hakken, hoeft u niet verder te zoeken. Dit is een uitstekende keuze met een indrukwekkend aantal bijlagen. Bovendien zijn alle afneembare onderdelen vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat het schoonmaken van de blender een fluitje van een cent is.

Deze staafmixer heeft twee snelheden plus turbosnelheidsinstelling. Het apparaat wordt geleverd met een ongelooflijke reeks accessoires, waaronder: garde-bevestiging, 500 ml-processorkom en spatbescherming. Het bladmechanisme heeft een hoogwaardig roestvrijstalen blad. Met het blad kan de menger vloeistoffen verwerken tot een heerlijk zachte consistentie. Een ander kenmerk dat het vermelden waard is, is de rubberen handgreep die voor uitstekende grip zorgt.

Pros

 • Afneembare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
 • Duurzaam roestvrijstalen mes
 • Mengt vloeistof met gemak
 • Voorzien van spatbescherming om morsen te voorkomen
 • Rubberen handgreep

Cons

 • Niet ideaal voor grote gezinnen
 • Luidruchtig

7. Cuisinart Smart Stick-onderdompelingsmenger met garde

Cuisinart is een gerenommeerd merk dat bekend staat om de productie van uitstekende keukenapparatuur. Een van zijn ongelooflijke producten is de Cuisinart HB 155PC. Het is een dompelstaaf die het beste past en die wordt aangedreven door een 200 W motor die in een gepolijste roestvrijstalen behuizing zit. Daarnaast heeft de blender een variabele snelheidsregeling van minimaal tot maximaal. Het gebruiksgemak is uitstekend dankzij de snelheidsknop aan de bovenkant.

Bovendien wordt dit slimme apparaat geleverd met een 16oz garde en mengfixatie. Er is bovendien een meet- of mengbeker die is gemaakt van 100% BPA-vrije materialen. Bovendien maakt het ontwerp het eenvoudig om te mengen of te kloppen in kannen, potten, kommen of mengbekers. Het handvat is innovatief ontworpen om een ​​comfortabele grip te bieden. Als u een redelijk geprijsd en toch krachtig apparaat zoekt, hoeft u niet verder te zoeken.

Pros

 • Variabele snelheidsregeling
 • Comfortabele handgreep
 • Krachtige motor
 • Wordt geleverd met BPA-vrije accessoires

Cons

 • Vragen over de duurzaamheid ervan

8. Waring Light-Duty staafmixer voor snelle stick

Dit is een innovatief ontworpen dompelmenger voor commerciële doeleinden. Het apparaat biedt de gemakkelijkste en snelste manier om beslag, puree fruit, eieren zweep of andere keuken operaties te mengen. Het is de perfecte oplossing voor kleine keukens en is een goede verwerking van maximaal 3 gallons sauzen, soepen, puree en meer.

De blender wordt aangedreven door een 100 W motor en heeft een 7 "vaste as. Met de schacht kan deze standaard dompelmenger voor de onderdompeling met gemak voedsel verwerken in ondiepe potten, pannen of kommen. Bovendien is het voorzien van een uitstekend ontworpen 1,5-inch roestvrijstalen lemmet voor alle doeleinden. Het blad werkt samen met de motor om alle ingrediënten met gemak te verwerken.

Daarnaast biedt de blender 2 snelheden die een ongeëvenaarde mengflexibiliteit bieden. Hiermee kunt u >

Pros

 • Hoogrendement motor
 • Hoogwaardig roestvrijstalen mes
 • Ergonomische constructie
 • Wordt geleverd met een garantie van 1 jaar
 • Lichtgewicht en compact

Cons

 • Motor is niet krachtig

9. All-Clad roestvrijstalen dompelmixer

De All-Clad KZ750D is een van de bestverkochte dompelmixers in de moderne markt. Dit is een krachtige blender die wordt aangedreven door een krachtige 600 W-motor. Of u nu babyvoeding maakt, smoothies mixt, beslag mengt, noten hakt, verse mayo opraapt en meer, deze blender helpt u om met gemak de gewenste resultaten te bereiken. Het maakt alle taken voor voedselbereiding een fluitje van een cent.

Bovendien geeft deze staafmixer u volledige controle met zijn variabele snelheidsregelknop. De wijzerplaat heeft een vermogens- en turbo-bedieningsinstelling plus een pulsbesturing voor meer gebruiksgemak. Het heeft ook een roestvrijstalen as van 9,25 inch, waardoor het gemakkelijk diep in kommen, kruiken en potten kan worden bereikt. Wat nog meer; de blender heeft een brede mesbeschermer die ervoor zorgt dat de bladen gemakkelijk beschikbaar zijn. Bovendien voorkomt de grote mengkop spatten, zelfs als de menger op optimale snelheid werkt.

Pros

 • Krachtige motor
 • Grote mengkop
 • Redelijk geprijsd
 • Heeft een variabele snelheidsregelknop

Cons

 • De constructie is niet erg duurzaam

10. Bamix Pro Immersion-staafmixer met muurbeugel

De Bamix Pro1 M150 is een professionele blenderserie die met de hand in Zwitserland wordt gebouwd. Deze staafmixer heeft drie roestvrijstalen uitwisselbare bladen. Het blad bevat: een mengblad, beluchtingsmes en een vakkundig ontworpen hakselmes waarmee het apparaat alle professionele kookprojecten kan uitvoeren.

De blender wordt aangedreven door een krachtige 150AC-motor die elke belasting moeiteloos kan uitvoeren. De motor is energiezuinig en levert voldoende vermogen zonder veel Watt te verbruiken. Het is ook perfect uitgebalanceerd om een ​​stille werking te leveren en trillingen te verminderen.
Deze hoogwaardige dompelmenger is eenvoudig in gebruik. Met de drukknopbediening kunt u het apparaat continu of pulserend instellen. Trouwens, je kunt een van zijn snelheden kiezen; de lage 9000 RPM of de hoge 12000 RPM. De ergonomische handgreep zorgt voor optimaal comfort en ondersteunt de bediening.

Pros

 • Ongelooflijk open hoofdontwerp
 • Heeft een krachtige motor
 • Duurzaamheid
 • Het is energiezuinig
 • Stille werking

Cons

 • Niet de gemakkelijkste om te reinigen

11. DeLonghi America Hand Bizuslugi Black

De Delonghi America is een revolutionaire staafmixer ontworpen voor onbeperkte veelzijdigheid. De blender maakt gebruik van de nieuwste actieve blade-technologie voor ultieme kracht. De baanbrekende technologie maakt gebruik van de flexibele as om de bladen op en neer te bewegen. De beweging verandert de taaiste ingrediënten om soepele en smaakvolle resultaten te verkrijgen.
Bovendien maakt deze staafmixer indruk met zijn geavanceerde spatbesturingstechnologie. Het voorkomt dat spatten gewenste resultaten oplevert zonder uw keuken te verpesten. De blender heeft een beperkte zuigkracht nodig, wat zich vertaalt in moeiteloos gebruik en bedieningsgemak. Met de 'smart speed control'-technologie kunt u de mengkracht intuïtief wijzigen terwijl de machine in bedrijf is.

De gepatenteerde power bell plus wordt geleverd met een aanvullend freesblad. In combinatie met de krachtige 700 W-motor kan de mixer meer schijven per beurt produceren. Het maakt ook het mengen van harde ingrediënten en grote plaatsen gemakkelijk. Het easy click plus-systeem verbetert de veelzijdigheid van dit apparaat. Hiermee kunt u gemakkelijk de bijlagen wijzigen terwijl u zich voorbereidt. Dit geeft je meerdere opties om te hakken, mixen, kloppen, pletten, stampen en

Pros

 • Geavanceerde spatbesturingstechnologie
 • Heeft een krachtige motor
 • Vereist minder zuigkracht
 • Heeft een flexibele as

12. Bamix Professional Series Immersion Hand Bizuslugi

De Bamix Pro2 G200 is een van de best beoordeelde dompelmixers die nauwkeurige prestaties levert. De blender heeft 3 roestvrijstalen uitwisselbare bladen inclusief een mengblad, beluchtingsmes en een hakselmes. De bladen bevorderen de veelzijdigheid en zorgen ervoor dat de blender een beperkte keukentaak aankan. Het beluchtingsmes heeft een vakkundige hoek om optimale prestaties te leveren bij het kloppen en kloppen van vloeistoffen. Trouwens, de mengschijfpuree emulgeert of mengt romige mengsels met gemak.

Dankzij de krachtige 200 W AC-motor kan de blender tijdens alle werkzaamheden een constante snelheid aanhouden. Het is ook zeer energiezuinig en levert ongelooflijke kracht zonder uw energierekeningen op te pompen. De motor is ook nauwkeurig uitgebalanceerd om trillingen te verminderen en een stille werking te leveren. De blender is geprezen om zijn bedieningsgemak met behulp van de drukknopbediening. Het geeft 2 snelheden, waaronder een lage 14000 RPM en de hoge 17000 RPM. De 7,4-inch as is gemaakt van chroom gecoat messing en is duurzaam.

Pros

 • Stille werking
 • Het is energiezuinig
 • Het is veelzijdig
 • Gebouwd om duurzaam te zijn

Cons

 • Mors ingrediënten

13. Waring Heavy-Duty Big Stix Immersion Bizuslugi

De Waring WSB50 is een heavy-duty dompelmenger die uitstekend presteert. De blender mengt zich door de moeilijkste ingrediënten om smaakvolle en gezonde sauzen, dranken en soepen te brengen. Dit apparaat heeft een snelheidsmotor met 1 pk waarmee de blender tot 18000 RPM kan worden gebruikt. Deze staafmixer heeft continu een bewerking die de vrije werking van een betrouwbare hand ondersteunt.

Het is eenvoudig om deze blender te bedienen dankzij de comfortabele handgreep met een rubberen handgreep. Daarnaast is er nog een handvat ontworpen om de veiligheid te verbeteren en de controle te verbeteren. Of het nu gaat om licht mengen, emulgeren of pureren, het apparaat biedt volledige controle en consistentie. Bovendien heeft de staafmixer een 12-inch roestvrijstalen mengarm. De arm is volledig afgedicht om de duurzaamheid te verbeteren. Trouwens, het is afneembaar en kan worden uitgewisseld met behulp van de universele motor. Het is ook vaatwasmachinebestendig en daarom is schoonmaken eenvoudig.

Pros

 • Rubberen comfortgrip
 • Afneembare, vaatwasmachinebestendige as
 • Motor met variabele snelheid
 • Heeft een continue functie.

Cons

 • Zorg over de duurzaamheid

14. Bamix Swissline Immersion Bizuslugi met keukenmachine, kan

De Bamix Swissline M150 is een betrouwbaar apparaat dat superprestaties levert bij het bereiden van meerdere gerechten. Net als de meeste andere Bamix staafmixers, beschikt de Swissline over drie messen, meng-, beluchtings- en hakmes. Dit maakt het flexibel genoeg om sorbet te maken van bevroren fruit, puree, smoothies en zelfs room van magere melk.

Het wordt beschouwd als een elite staafmixer dankzij het sterke startkoppel en de veelzijdigheid. Zijn krachtige 150 W AC-motor is in staat om een ​​constante snelheid te handhaven, zelfs bij zware belasting. Het open ontwerp van de kop genereert ook een perfecte vortex die voedsel in de messen trekt. Dit maakt het mogelijk om smaakvolle en soepele resultaten snel te creëren. De blender wordt bediend via een drukknopsysteem. Het systeem maakt het gemakkelijk om tussen de twee snelheden te schakelen; lage 9000 RPM en hoge 12000 RPM. Naast het PA6 veiligheidsspecifieke nylon is de body van de blender volledig afgedicht zodat de blender onder de snelheidsregeling kan worden ondergedompeld.

Pros

 • Makkelijk schoon te maken
 • Makkelijk te besturen
 • Heeft een stille werking
 • Duurzaam
 • Het is veelzijdig

15. Waring Commercial Power Pack Handblender

De Waring WSBPP is een ongelooflijke power pack die is ontworpen voor gebruik met de Big Stik Heavy-Duty blenders. Het is expliciet geconstrueerd voor gebruik met WSB55, WSB25X, WSB70, WSB60 en WSBPPW. Wanneer het accupakket op de gardeopname is bevestigd, vervangt het de versleten of gebroken accupacks. Dit maakt het gemakkelijk om zelfs de dikste elementen in te schakelen om beslag, sauzen en soepen snel te maken.

Dit is een universeel pakket dat perfect werkt met alle klembevestigingen en -schachten. Vanwege zijn veelzijdigheid kan het pakket worden vervangen voor verschillende toepassingen en toepassingen. Het powerpack is gemaakt van gegoten metaal en een plastic substantie die de duurzaamheid verbeteren. Het wordt geleverd met door de gebruiker te vervangen koppelingen die de bruikbaarheid vergroten. Het power pack is gewoon een efficiënt werkpaard. Het levert het gewenste resultaat met ongekend gemak.

Pros

 • Wordt geleverd met door de gebruiker te vervangen koppelingen
 • Compatibel met alle kloppelhulpstukken en -assen
 • Gemaakt van duurzaam materiaal
 • Bedieningsgemak

Conclusie

Als je de nieuwe ervaring van gebruiksgemak en gemak van een staafmixer nog niet hebt geprobeerd, moet je deze review eens bekijken. Bekijk de sterkte van elke blender om de beste Immersion-menger te kiezen die past bij wat u nodig hebt. Bekijk daarnaast alle beschikbare bijlagen. Sommige eenheden worden geleverd met hakschalen, een smoothie-bril en krachtige zwepen die van nut kunnen zijn in uw keuken. Zodra u onze inkooptips onder de knie hebt, bent u klaar om uw aankoop te doen en kunt u genieten van het maken van gemengde soepen en heerlijke smoothies .

Word lid van de discussie