team

border=0

Wie schrijft hier?

De inhoud op deze pagina is gemaakt door een klein redactieteam. De auteurs delen hun gedeelde passie voor Zuidoost-Azië. De meesten van hen reizen daar regelmatig en vaak voor >

Als u ook wilt schrijven en wilt rapporteren over uw reizen naar Zuidoost-Azië, neem dan contact met ons op: hallo@bizuslugi.org

Wij verheugen ons op u!

Editorial Team

Stefan reist sinds 2006 naar Zuidoost-Azië en brengt daar vaak meerdere maanden door. In 2013 richtte hij Fascination Southeast Asia op en heeft sindsdien ook verschillende eBooks en boeken over het onderwerp geschreven (inclusief de insider reisgids »555 tips voor Bangkok«). Tussen zijn reizen woont en werkt hij in Düsseldorf.

Na haar middelbare school reisde Anna-Sophie met een rugzak door Thailand. Sindsdien is ze dol op Pad Thai en draagt ​​ze haar favoriete tas uit Bangkok de omgeving rond. Ze studeert culturele studies en werkt als freelance journaliste.

Op verschillende reizen met een rugzak door Zuidoost-Azië werd Christoph verliefd op mensen, cultuur, natuur en natuurlijk Aziatisch eten. Vroeger alleen, vandaag reist hij met vrouw Lisa en dochter Grete. Als hij niet ergens tussen Sri Lanka en Indonesië is, woont hij op de zuidelijke wijnroute.

Sabine Geier reist al meer dan 10 jaar in Zuidoost-Azië - eerst met een rugzak en later als gids op de Mekong en zijn buurlanden. Ze voelt zich vooral aangetrokken tot het contact met mensen en hun cultuur. Haar grote liefde is Laos en Thailand.

Sandra Gruber reist al bijna twee jaar door Zuidoost-Azië met haar rugzak op haar rug. Ze is vooral geïnteresseerd in de mensen in de respectieve landen en heeft een voorkeur voor Indonesië. Als ze niet meer onderweg is, woont en werkt ze in München.

Nina woont in Frankfurt am Main en is ook professioneel nauw verbonden met Zuidoost-Azië. Haar eerste reis naar de regio was in 2016 in Maleisië en Singapore. Sindsdien heeft ze elke gelegenheid gebruikt om nieuwe landen en locaties in Azië te ontdekken. Nina wordt vooral aangetrokken door de natuur, cultuur, het klimaat en Aziatische gerechten. U kunt foto's en verhalen van onderweg vinden op Nina's Instagram-pagina.

Toen ze in 2012 voor het eerst in Thailand aankwam, voelde ze zich meteen thuis. Van de ene tempel naar de andere, tussen een noodlesoep of per scooter door de natuur - Azië blijft voor altijd haar tweede thuis. Zo vaak als de portemonnee toestaat, pakt Jasmin haar rugzak in Bühl, haar geboortestad in het Zwarte Woud, in om nieuwe favoriete plekken te ontdekken.

Lilith reist graag met een rugzak. Ze houdt ervan om verschillende culturen te leren kennen, landschappen te verkennen en de culinaire diversiteit van Azië uit te proberen. Haar hart klopt vooral voor Thailand. Ze studeert Aziatische Studies en leert Thais.

Georg reist al vele jaren naar Thailand. Hij wordt altijd aangetrokken door Isaan, waar hij op ontdekkingstocht gaat, weg van de toeristische routes. Sinds enige tijd blogt hij ook op zijn eigen website over zijn ervaringen, interessante plaatsen en onderwerpen zoals vakmanschap en zijdewevende dorpen.

Josie woont in Hamburg en verloor vele jaren geleden haar hart aan Zuidoost-Azië. Haar hoofdtaak is op kantoor, maar wanneer de tijd het toelaat, gaat ze per vliegtuig naar het oosten. Naast haar grote dierbaren Cambodja en Myanmar, naar wie ze steeds terugkomt, ontdekken zij en haar camera ook graag nieuwe plaatsen, markten en voedsel. Je kunt meer foto's en verhalen van Josie vinden op Instagram.

Sophie studeert het grootste deel van het jaar in Lüneburg. Sinds ze in Taiwan woont als onderdeel van een studentenuitwisseling, is ze aangetrokken tot Azië. Tijdens de pauze van het semester pakt ze haar rugzak in om haar reislust na te streven. Haar vriend alias persoonlijke foto en videograaf is altijd bij je.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.