beoordelingen Klussen

10 Beste Vitamix-blender beoordelingen

Toen zijn goede vriend geconfronteerd werd met een uitdagende ziekte, erkende William Grover Barnard, oprichter van Vitamix, het be>

Beste Vitamix-blenders in samenvatting


Vitamix Bizuslugi-beoordelingen

Vitamix 3 voorgeprogrammeerde instellingen blender

Dit is een van de beste modellen die Vitamix op de markt heeft gebracht met een krachtige motor van 2 pk en een grote mengcontainer met een volume van 64 gram, ideaal voor gezinsmaaltijdbereiding. Of je nu ijs wilt crushen of de meest zachte notenboter wilt maken, als je deze capabele machine hebt, lijkt niets moeilijk. Een tamper is ook inbegrepen om het voedsel gemakkelijk van de wanden te schrapen, wat vooral handig is bij het maken van notenboter. Het model biedt 3 vooraf ingestelde opties voor de populairste mengtaken, waaronder soepen, smoothies en desserts. Zijn variabele snelkiesknop geeft je 10 snelheidsopties om uit te kiezen en er is ook een pulsoptie die handig is voor veel mengtaken. U kunt ook zijn 7 jaar volledige garantie claimen in geval van schade aan de blender.

Dit is een model dat u kunt kiezen voor een restaurantkeuken of zelfs voor uw keuken als u een blender met professionele prestaties wilt. Met de 2 piek HP motor kunt u vele recepten bereiden, waaronder soepen, smoothies, ijsjes en meer. Veiligheidsvoorzieningen zijn ook opgenomen in het apparaat om uw investering te beschermen tegen schade. Deze omvatten een koelventilator om te voorkomen dat de motor opwarmt en ook een thermisch beveiligingssysteem om de unit tegen overbelasting te beschermen. De container heeft een capaciteit van 64 ounces en het deksel heeft een ventilatieopening en deksel om tijdens het mengen vloeistoffen toe te voegen. Het ontwerp van de container maakt het heel eenvoudig schoon te maken. Het heeft unieke 'natte' messen gemaakt van polycarbonaat om efficiënter te mengen dan de andere blenders die verkrijgbaar zijn voor deze prijs. U krijgt 7 jaar garantie op deze blender.

Vitamix 1300 TurboBlend-menger

Je krijgt deze blender van commercieel niveau in minder dan $ 400, waarmee je honderden recepten kunt mixen met zijn handige functies en een stoere motor met een vermogen van 2 piekvermogen. Het is vooral geweldig in crushing ice en het maken van smoothies. De 2 snelheidsinstellingen waarmee de blender werkt, zijn gemakkelijk genoeg om te bedienen, zelfs als ze beschikbaar zijn voor een amateurkok en zijn voldoende om geweldige resultaten te produceren. De 64 ounce mengkom is gemaakt van duurzaam polycarbonaat en de roestvrijstalen messen die op de basis aanwezig zijn met kogellagers behoren tot de beste in de markt. Ingebouwde veiligheidsvoorzieningen beschermen de motor tegen oververhitting, maar als u nog steeds schade ondervindt, is er een garantie van 5 jaar om u te helpen. Het schoonmaken van de blender moet helemaal niet vermoeiend zijn, omdat het niet nodig is de onderdelen los te maken of opnieuw te bevestigen voor reiniging.

Vitamix Professional Series 300 Bizuslugi

Met meerdere opvallende kenmerken en een bekwame motor is dit een professionele blender in alle opzichten. Met deze blender in je keuken heb je niet alleen onbeperkt smoothies, maar ook notenboter, deeg en soep met minimale inspanning van je kant. Tien niveaus van snelheid zijn beschikbaar en ook een puls voor de meeste uitstekende resultaten mogelijk. De container van 64 ounce is groot genoeg om meerdere porties smoothies voor alle gezinsleden te mengen, maar de hoogte wordt met opzet kort gehouden, zodat deze gemakkelijk onder uw keukenkasten kan worden bewaard. De bladen zijn gemaakt van roestvrij staal van vliegtuigkwaliteit en de motor stuurt continu een hoog stroomniveau voor de mengbewerking, terwijl de temperatuur ervan koel blijft om burn-out te voorkomen. Het opruimen is zo simpel als het toevoegen van water en zeep aan de pot en het mengen gedurende 30 seconden voor het spoelen. U krijgt ook een garantie van 7 jaar bij de aankoop.

Vitamix 500 Professional-reeksmixer

Dit is een andere hoogwaardige blender van Vitamix met een motor van 2 pk met de mogelijkheid om een ​​>

Vitamix 5300 Bizuslugi

Als u overweegt een krachtige blender aan te schaffen om al uw smoothie-eisen en die voor warme sauzen en soepen uit te voeren, is er geen beter apparaat dan deze duurzame en mooie blender van Vitamix. Aangedreven door een motor van 2,2 pk, heeft de blender een veranderlijke snelheidsregeling met een draaiknop om elke snelheid tijdens de mengtaak te kiezen. De 64 ounce mengkruik heeft een laag profiel waardoor hij gemakkelijk onder keukenkasten kan zitten. Met een sterke motor met een lage temperatuur en messen van vliegtuigkwaliteit gemaakt van roestvrij staal, is het mogelijk om elke smoothie gemakkelijk en snel voor te bereiden.

De blender is vervaardigd in Cleveland en heeft een instelbare snelheidsregeling met een draaiknop die draait om de snelheid te veranderen. De krachtige motor heeft geen probleem om zelfs de kleinste zaden tot een gladde puree te pureren. Voor het maken van warme soepen kunnen de messen met grote snelheden roteren om wrijving en hitte te produceren om zelfs koude ingrediënten te koken. De machine kan ook worden gebruikt voor het maken van bevroren desserts, malen van noten en koffiebonen en ook voor het kneden van brood en pizzadeeg. De prestaties en duurzaamheid van de blender worden benadrukt door de indrukwekkende fabrieksgarantie van 7 jaar.

Vitamix Professional Series 750 Bizuslugi

Hij staat bij de meest geschikte mengers op de markt en wordt gerund door een 2.2 pk motor van commerciële kwaliteit en messen gemaakt van roestvrij staal met een diameter van 4 inch. Het bevat een grote container van 64 ounce voor het bereiden van gezinsmaaltijden, maar heeft een laag profielontwerp zodat het gemakkelijk onder de kasten kan worden opgeslagen. Schoonmaken is geen probleem, omdat de machine het schoonmaken binnen een paar seconden vrijwel vanzelf oplost als u er zeepwater aan toevoegt en uitvoert. Met dit apparaat heeft u toegang tot de beste tool met 5 voorgeprogrammeerde instellingen om smoothies, soepen en meer te maken.

Vitamix 6500 krachtige blender

Met 3 programmeerbare opties, waaronder smoothies, desserts en warme soepen en een motor van 2,2 pk, beschikt de indrukwekkende professionele blender over een grote 64 oz. container voor familiemaaltijden die kort genoeg is om onder keukenkasten gemakkelijk op te slaan. Met de regelbare snelheidsregeling kunt u elke gewenste textuur voor uw recept mengen, glad of dik. Het apparaat kan notenboter veel sneller bereiden dan welk ander apparaat dan ook dat de klus kan klaren. Met zijn 7 jaar garantie en indrukwekkende prestaties is deze blender de beste toevoeging aan elk huishouden dat op zijn gezondheid let.

Vita-Prep 3 Speed Bizuslugi Vitamix Vita-Prep 3 Speed ​​Blender

Als je je keuken wilt verfraaien met een elegante krachtige blender, is deze krachtige blender een van de best beschikbare picks in de winkel. Het wordt gerund door een 3 PK motor die in staat is om >

Word lid van de discussie