beoordelingen Klussen

15 Beste babyvoedingblender voor het maken van voedsel thuis 2019

Winkels worden overspoeld met verschillende soorten babyvoeding om uit te kiezen, maar slimme ouders die de gezondheid van hun kleintje serieus nemen, geven er serieus de voorkeur aan om babyvoeding thuis te maken en het kan gemakkelijk worden gedaan als u een blender voor babyvoeding heeft. Zelfgemaakte babyvoeding maken heeft veel voordelen: u hebt volledige controle over wat u uw baby voedt; u gebruikt verse en dus voedzamer ingrediënten; het babyvoedsel is vrij van bewaarmiddelen die vaak aanwezig zijn in babyvoeding die in de winkel is gekocht; en tot slot bespaar je geld!

Maar zonder het juiste apparaat kan de voorbereiding van babyvoeding een ontmoedigende gedachte zijn. De snelste en gemakkelijkste manier om de klus te klaren is om de beste blender voor babyvoeding mee naar huis te nemen. Met deze slimme apparaten kunt u babyvoeding bereiden in kleine of grote hoeveelheden, afhankelijk van uw voorkeuren. De meeste ouders geven er de voorkeur aan grote hoeveelheden verschillende soorten babyvoeding in één keer te maken en het te bevriezen om de hele maand te worden gebruikt.

Het vinden van de beste blender voor babyvoeding is echter geen gemakkelijke taak zoals je zou denken. Met de verscheidenheid aan verschillende merken en typen in winkels, is het eenvoudig om een ​​beslissing te nemen waar u later spijt van zult krijgen. Maak je geen zorgen; we zijn hier om te bevestigen dat het nooit zover komt! We hebben de complete markt doorzocht op zoek naar de nieuwste producten en de beste merken en hebben de beste apparaten uitgekozen, zodat u de juiste beslissing neemt, ongeacht welke u uit onze lijst kiest.

Beste blender voor babyvoeding in samenvatting

Nee Naam Materiaal Batterijen nodig Gewicht Dimensies
1 Baby Brezza kleine babyvoeding blender set BPA-vrij Nee 4 pond 8,5 x 9,5 x 11,2 inch
2 Babymoov Duo maaltijdstation Plastic Nee 6,4 pond 8 x 10 x 14 inch
3 MLITER All in One Babyvoedingmaker Tritan Nee 4.96pounds 12.6 * 6.5 * 9.05 in
4 Babymoov Nutribaby - 5-in-1 babyvoedingmaker BPA-vrij Nee 7,8 pond 16 x 11 x 14 inch
5 BEABA Babycook-stoomkooktoestel en menger Glas Nee 4 pond 7,8 x 7,8 x 2,2 inch
6 Nuby Garden Fresh Mighty Bizuslugi Plastic Nee 5,34 pond 10.4 x 11 x 8.3 in
7 QOOC Mini Babyvoedingmaker Tritan Nee 4,25 pond 10,3 x 9,3 x 7,8 inch
8 Hamilton Beach Bebe Babyvoeding Bizuslugi Plastic Nee 6,4 pond 8,8 x 11,8 x 13,1 inch
9 Immersion Bizuslugi and Processor van Sage Spoonfuls Loodvrij Nee 2,5 pond 5 x 5 x 13 inch
10 BEABA Babycook Plus Bizuslugi Plastic Nee 6 pond 14,5 x 9,5 x 7 inch
11 Cuisinart babyvoedingmaker en flessenwarmer Tritan Nee 7,33 pond 7,8 x 12,2 x 10 inch
12 Kalorik Chopper / Babyvoedingmaker Plastic Nee 5 pond 14 x 10 x 8 in
13 Smart Planet Baby Oasis Babyvoedingmaker Plastic Nee 4,4 lbs 6 x 13,5 x 11,5 in
14 Gerber BabyNes Baby Formula Dispenser Plastic Nee 8 pond 15,3 x 14,8 x 10,8 inch
15 Philips Gecombineerde babyvoeding-stomer en blender BPA vrij Nee 2 kg 193 x 243 x 344 inch

Functies om in te kijken voordat babyvoeding-blenders worden gekocht:

Als je op zoek bent naar de beste blender voor babyvoeding, zijn er een aantal functies waar je rekening mee moet houden. Alle goede blenders moeten deze kenmerken bevatten:

Voldoende capaciteit:

Koop altijd een babyblender met voldoende capaciteit om babyvoeding in grote hoeveelheden klaar te maken voor later gebruik. Babyvoeding blijft maximaal 2 maanden vers in de vriezer liggen. Een babyblender met een capaciteit van 2 tot 3 kopjes is een perfecte keuze als u voedsel in bulk wilt bereiden.

All-in-One eenheid:

De beste optie is om een ​​apparaat te kopen dat alle noodzakelijke processen uitvoert voor babyvoeding, zoals puree en stomen op één plek. Deze functie voorkomt dat je veel keukengerei gebruikt en het opruimen zal veel eenvoudiger zijn.

Vaatwasserbestendig:

Overweeg te investeren in een vaatwasserbestendig apparaat. Het doel van het kopen van een blender voor babyvoeding is om je taak eenvoudiger en niet moeilijker te maken. Om dit doel te bereiken, moet uw apparaat gemakkelijk te reinigen zijn.

BPA-vrij:

Bisfenol A (BPA) is een verbinding die wordt gebruikt bij de vervaardiging van plastic gebruiksvoorwerpen. On>

Vermogen:

Kies een blender met een motor die sterk genoeg is om moeilijke ingrediënten zoals vlees te verwerken. Een blender voor babyvoeding met een motorvermogen van minimaal 350 watt kan voldoende zijn om het merendeel van de taken uit te voeren die nodig zijn voor de bereiding van babyvoeding.

Babyvoeding Bizuslugi Beoordelingen

1. Baby Brezza kleine babyvoeding blender set

Deze blender voor babyvoeding maakt een handenvrije bediening mogelijk door het voedsel automatisch te mengen nadat het is gestoomd, zodat u meer tijd heeft om met uw baby door te brengen. Geen overdracht van voedsel is vereist tussen stomen en mengen, je hoeft ook niet op een andere knop te drukken. De gehele voedselbereiding wordt gedaan is een enkele stap zonder uw supervisie, waardoor het nog eenvoudiger is om te werken dan veel andere babyvoedingmixers.

De verwerkingskom met 3 kopjes heeft voldoende ruimte om meerdere porties tegelijkertijd te verwerken, die kunnen worden opgeslagen in 3 herbruikbare buidels die bij het apparaat worden geleverd. Er zijn ook trechters bijgesloten om het voedsel gemakkelijk in de buidels te brengen en passen later in de kom voor een compacte opslag. De kom en het blad van het apparaat kunnen veilig in de vaatwasser gaan terwijl het waterreservoir volledig kan worden verwijderd om het gemakkelijk schoon te maken en te vullen. 1 jaar garantie is ook beschikbaar bij het apparaat, zodat u het regelmatig kunt gebruiken en nieuwe recepten kunt uitproberen zonder zorgen.

2. Babymoov Duo maaltijdstation

Een van de nieuwste babyvoeding-blenders op de markt is dit 6-in-1-systeem dat stoomt, verwerkt, mengt, opwarmt en ook steriliseert voor uw baby in een enkele eenheid. Wat anders is aan deze blender is dat je meerdere maaltijden tegelijkertijd in aparte containers kunt bereiden. Je hebt ook de keuze om te kiezen voor stomen en mixen op één plek of dit apart te doen, afhankelijk van wat handig is op dat moment. Er zijn 2 afzonderlijke steamermanden beschikbaar die ervoor zorgen dat het merendeel van de voedingsstoffen worden bewaard terwijl het voedsel wordt gestoomd, terwijl u met de instellingen van de 3-speed blender eenvoudig de gewenste consistentie kunt bereiden.

Het biedt ook een van de grootste capaciteiten onder de babyblenders op onze lijst, waardoor we maximaal 11 kopjes babyvoeding per keer kunnen bereiden en gedurende vele dagen kunnen worden bewaard. Bovendien wordt uw taak nog eenvoudiger gemaakt met het gebruiksvriendelijke LED-scherm dat is gekoppeld aan audio-alerts, zodat u op de hoogte blijft van de voortgang, waar u ook bent. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en BPA-vrij zoals je zou verwachten met elk high-end keukenapparaat.

3. MLITER All-in-One Babyvoedingmaker

Een andere nieuwkomer op de markt voor babyblenders is deze alles-in-een babyvoedingmaker, die een veel meer betaalbare keuze is in vergelijking met andere babyvoeding-blenders van hetzelfde niveau. In een enkele eenheid biedt hakken, stomen, mengen, opwarmen, steriliseren, pureren en opwarmen. Nadat u een functie hebt geselecteerd, hoeft u alleen maar op de afspeeloptie te drukken om de voedselbereiding te laten beginnen.

3 stapelbare manden met verschillende capaciteiten zijn beschikbaar om meerdere voedingsmiddelen tegelijk te verwerken voor een snelle bereiding, wat vooral een zegen is voor drukke ouders. U kunt in een weekend meerdere soorten voedsel bereiden om de hele week of zelfs een maand te gebruiken. Voor de ultieme veiligheid van de gezondheid van uw baby zijn de fabrikanten zelfs verder gegaan dan het eenvoudig BPA-vrij maken van alle onderdelen. De materialen die in de constructie worden gebruikt, zijn allemaal FDA-gecertificeerd en vrij van lood en ftalaat. Het apparaat beschikt ook over een automatische anti-droogfunctie die het apparaat uitschakelt als er geen water in het reservoir zit. Schoonmaken is ook net zo eenvoudig als het kookgedeelte, omdat alle onderdelen gemakkelijk afneembaar en vaatwasmachinebestendig zijn.

4. Babymoov Nutribaby - 5 in 1 babyvoedingmaker

Een ander veelzijdig apparaat dat we tegenkwamen tijdens onze jacht is deze baby-mixer van Babymoov. Het is in werkelijkheid veel meer dan alleen een blender, omdat het in een enkele eenheid babyvoeding zal stomen, pureren, ontdooien en opwarmen, terwijl ook babyflessen worden verwarmd en gesteriliseerd. Het slimme ontwerp van het apparaat is dat het aparte stoommanden gebruikt om voedsel op verschillende kooktijden te stomen, zodat elke voedingsstof de perfecte balans tussen voedingsstoffen en smaak heeft.

Of u nu meerdere monden te voeden hebt of u wilt voedsel bewaren voor toekomstig gebruik, met dit apparaat kunt u in één keer maximaal 25 porties voedsel bereiden, dankzij de grote capaciteit van de meng- en stoomcontainers. Het kan ook maximaal 3 babyflessen per keer verwarmen of steriliseren. Het LCD-display en de programmeerbare instellingen maken gemakkelijke voedselbereiding mogelijk zonder uw tussenkomst. Er klinkt een geluidssignaal om u te laten weten wanneer de taak is voltooid. Het is niet alleen handig voor het bereiden van voedsel, maar ook voor het opruimen en voor alle vaatwasmachinebestendige onderdelen.

5. BEABA Babycook 4 in 1 stoomkoker en blender

Als u een compacte babyvoeding-menger wilt hebben met de maximale reeks functies, waaronder mengen, stomen, ontdooien en opwarmen, voldoet BEABA Babycook perfect aan al uw eisen. Groenten, fruit en vlees stomen in BEABA Babycook behoudt meer vitamines en mineralen dan alle andere kooktechnieken. Ook biedt het u de mogelijkheid om voedsel te pureren tot elke gewenste consistentie die geschikt is voor uw baby, van perfect glad tot dik. U kunt hetzelfde apparaat gebruiken om babyvoeding te ontdooien en op te warmen.
Een afwasmachinebestendige kom en mand maken het opruimen erg snel en gemakkelijk voor u. De kom van 3,4 kop is gemaakt van onbreekbaar, BPA-vrij plastic, zodat u volledig tevreden bent over de gezondheid van uw baby en de ideale grootte heeft als u voedsel in bulk wilt klaarmaken om op te slaan voor toekomstig gebruik.

6. Nuby Garden Fresh Mighty Bizuslugi

Het meest veelzijdige apparaat op onze lijst, Nuby Garden Fresh Bizuslugi, is een compleet pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om babyvoeding te bereiden en op te slaan voor verschillende speenstadia, van de 1ste etappepuree tot de 3de chunkiermaaltijden.
Deze 22-delige set bevat alle BPA-vrije en babyveilige elementen om u volledig tevreden te stellen. Er zijn twee sets bladen beschikbaar; één voor het mengen en de andere voor het malen van haver of granen tot een fijn poeder. Met accessoire voor een stoommand voor een microgolfoven duurt het minder dan 5 minuten om groenten en fruit te stomen, terwijl de meeste voedingswaarde van voedsel wordt behouden. Bovendien biedt de beste blender voor babyvoeding twee kommen van verschillende groottes, zodat u grote hoeveelheden voedsel kunt maken voor later gebruik of kleine hoeveelheden voor een of twee maaltijden. De verpakking bevat ook een spatel, vriesvak, toevoerlepels en een receptengids.

7. QOOC 4-in-1 Mini-babyvoedingmaker

Het meest compacte apparaat op onze lijst biedt 4 be> De machine beschikt over een Premium Precision Prep-mesje dat de meeste voedingsmiddelen in minder dan een minuut kan hakken / pureren. De machine is speciaal ontworpen met bediening met één hand en een vrij motor, zodat de ouders maaltijden kunnen bereiden zonder de baby neer te hoeven leggen. Onbreekbare BPA-vrije onderdelen bieden u de voldoening om uw baby te voeden met gezonde en veilige maaltijden. Bovendien hoeft u na de voedselbereiding niet bang te zijn voor een uitgebreide opruiming, omdat de onderdelen allemaal vaatwasmachinebestendig zijn. Receptboekje, inbegrepen in de verpakking, biedt u een verscheidenheid aan interessante en gezonde maaltijdideeën.

8. Hamilton Beach Bebe Babyvoedselblender

Hamilton Beach Bebe is een eenvoudig te bedienen en veelzijdig apparaat dat u op één plek kunt stomen, hakken, pureren, in plakken snijden en versnipperen. Het helpt je tijdens alle speenstadia van je baby, van puree van fase 1 tot hapjes.
Het apparaat is BPA-vrij in alle voedselzones om de veiligheid van uw baby te garanderen en biedt vaatwasmachinebestendige elementen voor eenvoudig en probleemloos opruimen. De verpakking bevat een uitgebreide set recepten voor babyvoeding en 10 containers voor het compact bewaren en opwarmen van voedsel. Een schaal met 5 kopjes en een dampende mand met 3 kopjes is ideaal om babyvoeding in grote hoeveelheden te bewaren voor later gebruik. Om samen te vatten, als je een sterk apparaat wilt hebben dat alle noodzakelijke functies biedt voor het bereiden van babyvoeding zonder een groot deel van je werkruimte in beslag te nemen, biedt Hamilton Beach Bebe alle antwoorden.

9. Immersion Hand Bizuslugi and Processor van Sage Spoonfuls

Deze indrukwekkende Baby Food Maker van Sage Spoonfuls kan ingrediënten binnen enkele seconden pureren om direct door uw baby te worden geconsumeerd of om in de vriezer te worden bewaard en de hele maand te worden gebruikt. Deze lichtgewicht keukenmachine plus staafmixer beschikt over krachtige roestvrijstalen messen en een sterke motor van 250 watt, die fruit, groenten en vlees heel snel en zonder enig geluid kunnen verwerken.
Het apparaat is BPA-vrij voor gemoedsrust en vaatwasmachinebestendig voor gemakkelijk opruimen. Deze veelzijdige Baby Food Maker kan ook worden gebruikt voor het maken van hummus, smoothies, soepen, sauzen en andere dingen voor de rest van het gezin. Sage Spoonfuls is de juiste keuze als u een eenvoudig, lichtgewicht en compact apparaat wilt dat alle be>

10. BEABA Babycook Plus Fornuis en blender

BEABA Babycook Plus 4-in-1 helpt u samen met alle speenstadia van uw baby-ontwikkeling door in minder dan 15 minuten fruit, groenten en vlees te stomen en te mengen van gladde puree tot grotere etenswaren. Dankzij de innovatieve bediening met één hand kunt u de hele taak voltooien en tegelijkertijd uw baby verzorgen.
De beste blender voor babyvoeding biedt 2 kopjes van elk 4,7 cup om twee verschillende soorten maaltijden tegelijkertijd te bereiden. De grote inhoud van de kommen stelt u in staat maaltijden in bulk te bewaren voor later gebruik in de vriezer. De verpakking bevat voor uw gemak een lepel, een smoothiefilter en een receptengids. U kunt helemaal gerust zijn over de gezondheid en veiligheid van uw baby, omdat alle onderdelen vrij zijn van schadelijke stoffen zoals BPA, ftalaat en lood.

11. Cuisinart babyvoedingmaker en flessenwarmer

Als een van de topmerken die keukenapparatuur produceren, kunt u met Cuisinart er zeker van zijn dat u alleen in het beste product van de markt investeert! Cuisinart BFM-1000 biedt functies voor stomen, hakken, pureren en flessenspoelen op één plek. Met de 4-kops werkkom kunt u voedsel bereiden dat in grote hoeveelheden in de vriezer wordt bewaard.
Naast de functies voor het bereiden van babyvoeding, functioneert het product ook als een flessenwarmer die de fles verwarmt tot de perfecte temperatuur voor uw baby, zonder hete plekken achter te laten. Het unieke aan deze machine is dat het een stoommes gebruikt voor gelijkmatige stoomverdeling voor snellere en betere resultaten. De verpakking bevat een spatel, een flesadapterring, een maatbeker en een receptenboekje. Cuisinart BFM-1000 is een ideale keuze voor het eenvoudiger maken van zelfgemaakte babyvoeding met extra functies voor het opwarmen van flessen.

12. Kalorik Chopper / Babyvoedingmaker

Kalorik is een Belgisch bedrijf dat al sinds 1930 kleine keukenapparatuur produceert. Dit eenvoudig te bedienen en compacte apparaat stoomt en mengt ingrediënten, allemaal op één plek.
De werkkom met 2 kopjes bevat een kleine container voor het verwarmen van vloeistoffen zoals melk. De verpakking bevat ook een standaard om fopspenen te steriliseren en babyvoeding te verwarmen of te ontdooien. Omdat de gezondheid en veiligheid van uw baby van het grootste be>

13. Smart Planet Baby Oasis Babyvoedingmaker

Voor ouders die alleen genoegen nemen met verse, zelfgemaakte, gezonde maaltijden voor hun baby's, Smart Planet BFM-1 Baby Oasis is een slimme en betaalbare optie. Het geeft je het gemak van puree en stomen in een apparaat waar je eerst vers fruit / groenten gaat stomen en dan mixen tot de gewenste consistentie voor de baby.
Vaatwasserbestendige onderdelen maken Smart Planet BFM-1 heel eenvoudig schoon te maken, zodat u niet wordt ontmoedigd door de gedachte aan opruimen nadat de maaltijd is bereid. De verpakking bevat een receptenboekje om u verschillende maaltijdideeën te presenteren, afhankelijk van de leeftijd van uw baby. Als jij een van die ouders bent die de voorkeur geeft aan zelfgemaakte, gezonde voeding voor hun gezin, maar op zoek bent naar manieren om tijd en moeite te besparen bij het voorbereiden, dan is Smart Planet het antwoord.

14. Gerber BabyNes babyformule-dispenser

Deze unieke babyformule-dispenser is gepland om uitsluitend in combinatie met BabyNes-formulecapsules te functioneren die 4 sets formules bieden in overeenstemming met de leeftijd van de baby van 0-12 maanden. De babyformule-dispenser bereidt uw baby's melk in slechts een paar seconden klaar, die perfect is gemengd, nauwkeurig wordt gemeten en precies de juiste temperatuur heeft.
Het bevat een verwijderbare BPA-vrije watertank en een ingebouwd waterfilter om de voortreffelijkheid van het water dat er doorheen stroomt te verzekeren. De formule wordt in de capsule gemengd voordat deze in de fles stroomt, wat betekent dat u bent ontlast van elke uitgebreide opruiming. De machine maakt verbinding met uw smartphone via WIFI om u te helpen bij het bijhouden van de voertijden. Om de babyfles klaar te maken, hoeft u alleen de temperatuur aan te passen en de formule capsule op te nemen.

15. Philips Gecombineerde babyvoeding-stomer en blender

De babyvoeding is gemakkelijk en snel klaar met deze babyvoeding-blender van Philips, omdat deze een aantal handige functies bevat om u te helpen. U kunt de ingrediënten eerst stomen, inclusief vis, vlees, fruit en groenten, waarbij het apparaat ervoor zorgt dat de maximale voedingsstoffen in de maaltijd worden bewaard. Nadat het stoomproces is voltooid, hoeft u de pot alleen maar los te koppelen en opnieuw op zijn plaats te bevestigen om te beginnen met mengen. Met dit apparaat kunt u de ingrediënten gemakkelijk mengen tot de gewenste consistentie die u nodig heeft.

Bovendien neemt het compacte ontwerp bijna geen ruimte in de keuken in, terwijl de minder onderdelen van het apparaat ervoor zorgen dat het opruimen bijna geen tijd kost. Als u op zoek bent naar een eenvoudig apparaat om het bereiden van babyvoeding gemakkelijk en aangenaam voor u te maken, dan is dit het wel.

Voordelen van het gebruik van Baby Food Bizuslugi

Als u nog steeds twijfels hebt over het gebruik van een blender, zijn hier enkele redenen waarom het kopen van een de beste beslissing is die u voor uw baby zult nemen:

Bespaart tijd:

In afwezigheid van een blender, zult u meerdere apparaten gebruiken om de taak te voltooien, bijvoorbeeld een pot, stomer en een blender of een keukenmachine. Het gebruik van een mixer voor babyvoeding als een enkel apparaat om alle stappen op één plek uit te voeren, zal u veel tijd en energie besparen.

Veel minder opruimen:

Zoals eerder vermeld, zult u zonder een blender voor babyvoeding een aantal verschillende apparaten gebruiken voor een eenvoudige taak. Stel je voor de hoeveelheid op te ruimen die het voor je ophaalt! Daar staat tegenover dat u met een blender maar één container over hebt om te reinigen nadat de klus is geklaard. De meeste goede blenders voor babyvoeding zijn vaatwasmachinebestendig om het werk voor u nog gemakkelijker te maken.

Bespaart je geld:

Aarzel niet om te investeren in een goede blender, omdat je op de >

Gezondere optie:

Het gebruik van een mixer om babyvoeding te bereiden is gezonder en behoudt meer voedingsstoffen in vergelijking met koken. Bovendien zorgt het maken van zelfgemaakte babyvoeding ervoor dat u de beste kwaliteit en verse ingrediënten voor uw kleintje gebruikt.

Welk type blender is het beste voor uw baby?

Er zijn vele soorten blenders voor babyvoeding beschikbaar die u kunt kopen. Hieronder volgt een korte beschrijving van elk type om u te helpen bij het maken van uw keuze:

Handbediend:

Er is een grote verscheidenheid aan eenvoudige handbediende apparaten te koop die kunnen worden gebruikt om babyvoeding te maken. Deze omvatten roterende molens en aardappelmaaimachines die het werk wel volbrengen, maar na veel energie en tijd te hebben leeggemaakt.

Immersion Bizuslugis:

Onderdompelingsmengers of staafmixers die het best bekend zijn om hun bruikbaarheid bij de bereiding van sauzen en soepen, kunnen ook worden gebruikt voor de bereiding van babyvoeding. Ze zijn heel handig voor bulkbereiding van babyvoeding, maar zijn niet goed in het mengen van kleine hoeveelheden of dikke consistenties van babyvoeding.

Mini Food Processors:

Er zijn veel verschillende mini-foodprocessors op de markt beschikbaar die de eenvoudigste meng- en haktaken kunnen uitvoeren. Ze zijn een goede keuze voor het bereiden van kleine hoeveelheden voedsel, maar hebben beperkte keuzes van messen en snelheden beschikbaar.

Grote voedselverwerkende bedrijven:

Grote voedselverwerkers zijn goed voor het bereiden van grote hoeveelheden voedsel zodat de baby kan worden ingevroren voor later gebruik. U kunt deze voedselverwerkers voor beide gebruiken, de bereiding van maaltijden voor volwassen familieleden en voor de baby.

Alles-in-één babyvoedingmakers:

De best mogelijke optie is om een ​​gespecialiseerde babyvoedingmaker voor de klus te kopen. De meeste goede babyvoedselmachines zijn alles-in-een units die stomen, pureren en opwarmen allemaal op één plek aanbieden. Sommige bieden ook sterilisatiefunctionaliteiten. Ze bieden een reeks snelheden en pulsen, zodat u een maaltijd met de juiste textuur en consistentie kunt bereiden voor de leeftijd van uw baby.

Word lid van de discussie