Singapore Blog

border=0

Singapore: reisblog met tips en rapporten

Singapore is ongetwijfeld een van de meest interessante reisbestemmingen in Zuidoost-Azië. De stadstaat, gelegen op het zuidelijke puntje van het Maleisische schiereiland, is een wereldwijde economische macht en bekend om zijn rijkdom.
Bovenal ervaren reizigers een enorme culturele diversiteit, die varieert van een eindeloos culinair aanbod tot meertalige straatnaamborden. Singapore is altijd al een smeltkroes van culturen geweest en heeft nog steeds veel westerse elementen.
De straten zijn extreem schoon, iedereen spreekt Engels, de kosten van levensonderhoud zijn hoog. Toch is het niet zo dat een bepaalde cultuur hier domineert. De lokale bevolking eet Chinees, Thais, Vietnamees, Indiaas en Maleis in eetstalletjes, hier het Hawker Centre genoemd.
In de Arabische, Indiase en Chinese wijken kun je jezelf onderdompelen in de respectieve cultuur. Singapore staat ook bekend om het hoogste zwembad en de beste luchthaven ter wereld, maar ook om futuristische tuinen en coole bars op het dak.

Rondleidingen en bezienswaardigheden: Wat te doen in Singapore

buurten

De beste reistips

Op basis van jaren> Alle informatie hier

Met de juiste creditcard kunt u veel geld besparen op uw reizen. Hier kunt u zien welke kaarten u kunt gebruiken om wereldwijd gratis contant geld op te nemen of in lokale valuta te betalen zonder extra kosten. En wie is momenteel de enige aanbieder die u buitenlandse kosten aan de machine vergoedt, bijvoorbeeld in Thailand of Vietnam.

Alle informatie hier

Je kunt honderden euro's besparen op een vliegticket voor je reis naar Zuidoost-Azië als je de juiste platforms gebruikt en een paar basisdingen doet. Hier hebben we de be> Alle informatie hier

hotels

Aankomst en luchthaven

Beter geïnformeerd, meer ervaring!

Klassiek of insider-tip: vind de mooiste bestemmingen en routes .
Blijf op de hoogte van hoe u onderweg geld kunt besparen en ontvang nuttige tips en informatie voor uw reis .
Raak geïnspireerd en verzamel nieuwe ideeën . Ontvang het beste nieuws uit Zuidoost-Azië regelmatig in uw mailbox met slechts één klik!

Hier vindt u informatie over gegevensbescherming, analyse, intrekking.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.