beoordelingen Klussen

10 Best Smoothie Bizuslugi Reviews - Koopgids 2019

Alle blenders kunnen sommige groenten en fruit in een drinkbare vloeistof mengen. Wat maakt een smoothie-blender zo anders? Als je smoothies als een vast onderdeel van je dieet neemt, hetzij voor een frisse en gezonde levensstijl of om je calorie-inname te verminderen, dan heb je niet alleen een gewone mixer nodig maar een gespecialiseerde tool voor de taak. Dat is precies waar de beste smoothie-mengers voor zijn.

De smoothie-mixers kunnen ingevroren fruit en groenten samen met ijs snijden als dat is wat u wilt in uw zachte romige drank. Ze vereisen zelfs niet dat je vloeistof toevoegt, omdat ze veel dikkere consistenties aankunnen dan een gewone menger.

Het vinden van de beste blender voor smoothies is echter niet zo eenvoudig. Er zijn zoveel modellen die zichzelf verkopen als een smoothie-blender en die je zullen aantrekken met hun goedkopere prijskaartje, maar niet de prestaties van een zullen leveren. Om u te helpen de juiste investering te doen, moeten onze gedetailleerde beoordelingen van de smoothieblender u helpen om de juiste beslissing te nemen, omdat we slechts enkele van de best verkopende producten van de meest gerenommeerde fabrikanten hebben gekozen.

Beste Smoothie-mixersvergelijkingstabel

Naam Details Prijs
NutriBullet 12-delige high-speed blender
KitchenAid Diamond Smoothie Bizuslugi
Ninja Personal Smoothie Bizuslugi
Breville Fresh Furious Bizuslugi
Blendtec Total Classic Original Bizuslugi
Vitamix E310 Explorian Bizuslugi
Vitamix 5200-menger
Vitamix 750-menger
Breville Smoothie Bizuslugi

Hoe de beste smoothie-blender te vinden

Het vinden van de beste smoothie-blender voor je ochtendme>

Capaciteit:

U vindt enkele smoothie-mixers die worden geleverd met full-sized familie potten, terwijl anderen net voldoende zijn om een ​​of twee mensen te voeden. Zorg ervoor dat de maat van de blender die u kiest, voldoet aan de vereisten van uw gezin en groot genoeg is om iedereen te voeden. Voor alleenstaanden of koppels zijn persoonlijke smoothie-mixers echter om twee redenen een voorkeursoptie: ze zijn goedkoper en kunnen worden verdubbeld als serveerschotel, waardoor u niet onnodig hoeft op te ruimen.

Vermogen:

De kracht van de motor is een be>

Over het algemeen is voor een full-sized smoothie-menger een motor van minimaal 1000 watt een must om ijs te kunnen crushen en ingevroren ingrediënten te mengen bij het bereiden van smoothies. Het is echter niet alleen de kracht van de motor die bepaalt of de smoothie-blender ijs kan crushen en uitstekende smoothie-resultaten kan produceren. Het is ook het materiaal en het ontwerp van de bladen en de mengkruik die een rol te spelen heeft in de mogelijkheden van de smoothie-menger.

blades:

Wat ook be>

controls:

Zoals we al vermeldden, wil je geen smoothie-blender die in staat is om smoothies te maken. U wilt heel veel verschillende recepten met één apparaat kunnen bereiden. De beste smoothie-mixers bieden een heleboel verschillende functies voor 'milkshakes', 'soup', 'dessert', 'salsa' en 'auto-cleaning' naast de basis 'smoothie'-functie. Met deze reeks functies om uit te kiezen, biedt de smoothie-menger u de mogelijkheid om met één druk op de knop verschillende gerechten te creëren. Afhankelijk van de functie die u kiest, stelt de smoothie-menger de mengcyclus met geschikte snelheid in, pauzeert en pulseert voor een geschikte tijdsduur en biedt u de gewenste resultaten. Natuurlijk zult u wat meer moeten betalen voor deze geavanceerde smoothie-mengers die worden geleverd met gespecialiseerde functies.

Goede basis:

Dus hier is nog een nuttige tip waar veel mensen niet op zullen letten: zoek een solide basis voor de smoothie-menger die je koopt. Een metalen basis heeft gewoonlijk de voorkeur boven een zwakkere basis van kunststof. Hoewel de basis van je smoothie-blender een onbetekenend detail lijkt, is het be>

  • Een zwakkere basis wordt meestal geassocieerd met een zwakkere motor, wat betekent dat de betreffende smoothie-menger niet de smoothie-mogelijkheden zal bieden die u zoekt.
  • Een stevige basis geeft de structuur de nodige stabiliteit bij het bereiden van smoothies op hoge snelheden en met behulp van hardere ingrediënten.

Snelheidsinstellingen:

Instellingen met meerdere snelheden zijn niet echt nodig als het gaat om smoothie-mengers of om het even welke blender. Veel bedrijven zullen een reeks verschillende snelheden adverteren en een hogere prijs vragen voor hun product. Gelukkig weten jullie nu beter dan te vallen in hun marketingvallen. Twee snelheden samen met een pulsinstelling zijn over het algemeen voldoende om de vereiste resultaten te krijgen. Een pulsinstelling is een must-have-functie voor een smoothie-menger, omdat deze handig kan zijn bij het crushen van ijs of bij het proberen om vaste stoffen vrij te maken die de baan van de messen blokkeren.

Opruimen:

Een ander zeer be>

De meest geavanceerde van de smoothie-mengers bieden een handige zelfreinigingsfunctie waarmee u eenvoudig zeep en water aan de pot kunt toevoegen en op de knop 'auto-reiniging' kunt drukken. Zodra de smoothie-menger klaar is met zijn werk, gooit u de inhoud gewoon in de gootsteen en spoelt u deze af. Als dit niet zo handig is, moet de smoothie-menger op zijn minst een eenvoudig ontwerp hebben dat eenvoudig in een vaatwasser kan worden gereinigd. Pas op voor complexe ontwerpen van de potten waar voedselresten kunnen vastlopen. Deze smoothie-blenders met complexe ontwerpen zijn degenen die u niet moet kopen, omdat u niet te gemotiveerd zult zijn om ze regelmatig te gebruiken als ze niet gemakkelijk schoon te maken zijn.

Goede garantie:

Hoewel je standaard blenders kunt vinden voor een lage prijs, is smoothie blender een beetje duurder. Omdat je een behoorlijk bedrag gaat uitgeven aan het kopen van een smoothie-menger, moet je op zijn minst recht hebben op een fatsoenlijke garantie om vertrouwen te krijgen in je investering. De eenvoudige regel met garanties is deze: hoe >Blendtec Designer-serie zullen een garantie hebben van maximaal 8 jaar.

Werpermateriaal:

Een andere be>

De grote concurrentie is dan tussen plastic en glas. Kunststof heeft meestal de voorkeur, omdat het lichtgewicht is, gemakkelijker te hanteren en goedkoper. Zorg er echter voor dat u een BPA-vrije smoothie-blender kiest als deze een plastic potje heeft. BPA-vrij plastic zorgt ervoor dat de smoothies die u bereidt, veilig zijn voor uw gezondheid en die van uw familie.

Glazen potten zijn over het algemeen zwaarder, duurder en kunnen breken als u ze per ongeluk laat vallen. Ze vormen echter geen gezondheidskwesties en weerstaan ​​voedselgeuren of -vlekken, in tegenstelling tot plastic potten. Als je ervoor kiest om een ​​smoothie-blender aan te schaffen met een glazen pot, zorg er dan voor dat deze splintervrij is, zodat hij snel mengen en vallen over het hoofd kan overleven zonder breuken of scheuren.

Smoothie Bizuslugi Recensies

1. NutriBullet 12-delige high-speed blender

Een van de bestverkopende smoothie-blenders op Amazon is deze 12-delige set verkrijgbaar bij NutriBullet, die eenvoudigere en leukere smoothie voor het hele gezin bevordert. Het beschikt over een basis met hoog koppel uitgerust met een sterke 600 watt motor en 3 verschillende mengbekers om uit te kiezen. U kunt de beker naar keuze mengen en uw drankje onderweg in dezelfde beker nemen, samen met de hersluitbare deksels die in de set zitten.

Naast het extractorblad met een cyclonische actie om snel maximale voedingsstoffen te extraheren uit de vruchten en groenten die u toevoegt aan de mengbeker, vindt u ook een freesmes voor nog meer veelzijdig gebruik van het apparaat. De onderdelen zijn allemaal BPA-vrij om uw gezondheid en vaatwasmachinebestendig te garanderen om een ​​eenvoudiger opruimen te garanderen.

U vindt een voedingsgids in het pakket om u te helpen een gezond voedingspatroon te hanteren en een garantie van 1 jaar bij het product, zodat u het regelmatig kunt gebruiken zonder enige schade te hoeven vrezen. Er is bovendien een gebruikershandleiding die tal van heerlijke en gezonde smoothie recepten biedt die je elke dag kunt proberen.

nadelen:

De bladen van de blender zijn niet sterk genoeg om ijs te smelten, dus je moet je smoothies klaarmaken zonder toevoeging van ijs. Het product biedt ook geen garantie op >

2. KitchenAid Diamond Smoothie Bizuslugi

Als je een beperkt budget hebt om mee te werken, kun je een smoothie-blender bijna net zo goed vinden als een van de high-end-modellen. Dit is een 5-speed blender van KitchenAid die min of meer dezelfde smoothie-mogelijkheden biedt als die van een high-end smoothie-menger, maar die verkrijgbaar is voor een veel lagere prijs.

Het diamantsmeltingsysteem waardoor de blender zijn naam krijgt, verwijst naar de combinatie van een krachtige motor, roestvrijstalen messen, diamantkan en de 5-snelheidsregelaars, die een krachtig systeem vormen voor het mixen van smoothies, milkshakes en puree. De unieke Intelli-speed motorbesturing die dit apparaat biedt, detecteert de ingrediënten die u toevoegt aan de pitcher en schakelt de snelheid dienovereenkomstig om optimale resultaten te behouden.

De 5-snelheidsregelaars zijn een aanvulling op een pulsoptie en een unieke optie om ijs te crushen, wat een combinatie is van getimede pulsen voor efficiënt ijs crushen. Daarnaast heeft de diamantkan een capaciteit van 60 oz., Is gemaakt van BPA-vrij, breukvast, vlekbestendig materiaal en is vaatwasmachinebestendig om u te behoeden voor alle saaie schoonmaakwerkzaamheden.

nadelen:

Sommige gebruikers klaagden over het occasioneel lekken van ingrediënten door het deksel van de smoothie-menger. Er zijn ook enkele klachten over het geluid dat het produceert tijdens bedrijf, dat is relatief hoger dan bij andere blendermodellen.

3. Ninja Personal Smoothie Bizuslugi

Als u niet een groot gezin hebt om te voeden en alleen dagelijkse portie smoothies maakt, verspilt u dan geld aan de dure modellen voor gezinsmodellen zoals die hierboven zijn genoemd. Je kunt dezelfde geweldige smoothie-functies tegen een lagere prijs bereiken als je voor een van de persoonlijke serveermodellen gaat. Nutri Ninja persoonlijke blender is een kleine maar krachtige smoothie-menger met een basis van 1000 watt om in slechts enkele seconden alles te verpletteren, van bevroren fruit en groenten tot ijs.

De blender doet uitstekend werk door alle voedingsstoffen te extraheren uit de ingrediënten die je aan de blending cup toevoegt, dankzij de krachtige motor en de Pro Extractor Blades die de ingrediënten binnen enkele seconden pletten. De blender verwerkt de ingrediënten snel en verandert ze in een vorm die het gezondst en het gemakkelijkst te verteren is.

2 Nutri Ninja-kopjes (18 oz. En 24 oz.) Zijn verkrijgbaar samen met individuele Sip Seal-deksels om uw smoothies onderweg te nemen. Wat is handiger dan 's ochtends je smoothie te mixen en te drinken uit dezelfde beker die je mixt? Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig voor nog meer gemak en BPA-vrij om uw gezondheid te garanderen.

nadelen:

Er zijn nauwelijks nadelen te vinden aan het gebruik van deze geweldige smoothie-menger, behalve dat hij een beetje luidruchtiger is dan andere.

4. Breville Fresh Furious Bizuslugi

Als je op zoek bent naar een slanke, redelijk geprijsde blender om thuis te komen voor je ochtendsmoothies, dan is dit een uitstekende keuze. Het is niet alleen een krachtige smoothie-menger, het heeft ook een aantal voedselverwerkingstaken om nog meer veelzijdigheid aan uw keuken toe te voegen. Het bevat een vrij krachtige 1100 Watt motor die in staat is ijs en bevroren ingrediënten binnen enkele seconden te verpulveren, voedsel te hakken om sauzen en dressings te maken en ook droge ingrediënten zoals noten en koffiebonen te malen.

De bedieningsknoppen hebben een aantal vooraf ingestelde opties voor uw gemak naast 5 handmatige snelheden voor een meer precieze bediening. Er is ook een LCD-display en een timer om u te helpen bij het bijhouden van de mengduur. De automatische reinigingsfunctie ruimt de mengkom op een snelle en correcte manier op, zonder veel tussenkomst van u, terwijl het innovatieve ontwerp van de 'hulpdeksel' het gemakkelijker maakt om de ring te verwijderen, terwijl de afdichting tijdens de verwerking goed blijft zitten.

Bovendien is de BPA-vrije container voorzien van 50 oz. capaciteit en is gemaakt met Eastman Tritan voor ultieme duurzaamheid. Het pakket bevat ook een instructiegids en een vindingrijk receptenboek om u op weg te helpen met uw smoothie-expeditie.

nadelen:

Enkele nadelen die het vermelden waard zijn, is het feit dat deze smoothie-blender wordt geleverd met een zeer korte garantie van slechts een jaar in vergelijking met veel andere high-end modellen op de markt. Het pakket bevat ook geen sabotage en is redelijk luidruchtig tijdens het gebruik.

5. Blendtec Total Classic Original Bizuslugi

Hier is nog een goedkope smoothie-menger die een groot succes is bij liefhebbers van smoothie. Dit is een 75 oz. smoothie blender van Blendtec met een professionele motor van 1560 watt en een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel met 6 voorgeprogrammeerde cycli om uw mengtaken eenvoudiger te maken. Er is ook een handige 'zelfreinigende' functie die vrijwel al het gedoe wegneemt bij het schoonmaken. Naast de handige vooraf ingestelde bedieningselementen, kunt u ook handmatige bedieningselementen gebruiken met 10-snelheden en een pulsbesturing om de mengoperatie precies te beheren.

De gepatenteerde roestvrijstalen messen zijn doelbewust gevormd met saaie randen in plaats van scherp om ervoor te zorgen dat het apparaat veilig kan worden gebruikt, zelfs door amateur-koks zonder hun vingers af te snijden. Ondanks dat ze saai zijn, zijn deze bladen meerdere malen sterker dan de meeste bladen en zorgen ze voor snelle en soepele me>

Als klap op de vuurpijl biedt de fabrikant een fenomenale 8-jarige garantie met deze smoothie-menger, zodat u deze nog jaren>

nadelen:

Wat we niet leuk vinden aan deze smoothie-blender is dat het een beetje luidruchtig is tijdens het gebruik en ook dat het geen manipulatie in het ontwerp bevat. Afgezien van deze kleine tekortkomingen is het een uitstekende smoothie-menger die voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar is.

6. Vitamix E310 Explorian Bizuslugi

Hier is nog een smoothie-menger van Vitamix die geschikt is voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik en die tot de beste behoort die u op de markt zult vinden. Uitgerust met een professionele 2-pk PK-motor, is de smoothie-menger in staat om de meeste mengtaken met gemak uit te voeren, waaronder smoothies, crushed ice, warme soepen en meer.

De 48-ounce mengcontainer bevat voldoende voedsel om 2 tot 3 personen te voeden en is gemaakt met Eastman Tritan Polyester-materiaal dat duurzaam en splintervrij is. Het kleinere formaat, in vergelijking met de gebruikelijke fles met een capaciteit van 60 ounces, maakt de structuur compact en gemakkelijker op het aanrecht te passen. Bovendien zijn de roestvrijstalen messen zo gebouwd dat ze jaren meegaan en bieden ze een snelle mengbewerking voor alle soorten ingrediënten die u in de pot plaatst.

Naast de variabele snelkiesknop op de basis van de smoothie-menger, die een nauwkeurige controle van de mengtaken biedt, vindt u ook een handige pulsschakelaar voor nauwkeuriger gebruik. Het apparaat wordt ook geleverd met zelfreinigende functies om probleemloos schoon te maken en een ingebouwd thermisch beveiligingssysteem om te voorkomen dat de motor oververhit raakt tijdens de verwerking gedurende >

nadelen:

Vitamix E310 heeft een kleinere garantie van 5 jaar, in vergelijking met de andere modellen van Vitamix van vergelijkbare prijs. Er zijn ook geen vooraf ingestelde opties aanwezig op het bedieningspaneel die de gebruikers mogelijk handig hebben gevonden voor de gebruikelijke mengtaken.

7. Vitamix 5200-menger

Vitamix is ​​een merk dat geen enkele lijst met blenders kan overslaan, dus hier is een uitstekende smoothie-blender van het bedrijf. Met de snelkies die in het ontwerp wordt weergegeven, kunt u kiezen tussen 10 snelheden om de precieze controle over uw recepten te behouden, terwijl de 64-ounce capaciteit van de mengpot voldoende ruimte biedt om porties van familie te bereiden.

De blender is gebouwd om >

De zelfreinigende functie maakt het opruimen erg eenvoudig voor de gebruiker, terwijl de BPA-vrije Tritan Copolyester gebruikt in de constructie van de mengkruik voor uw gezondheid en de duurzaamheid van het product zelf zorgt. Vitamix biedt ook een indrukwekkende 7-jarige garantie en een uitstekende klantenservice bij het apparaat.

nadelen:

Het is een vrij eenvoudig model dat niet met veel accessoires is afgezien van een sabotage en geen vooraf ingestelde besturingsopties bevat om gebruik van te maken. Desalniettemin is de prestatie uitzonderlijk en in staat om alle soorten gemengde recepten met gemak aan te kunnen.

8. Vitamix 750-menger

Wanneer je Bizuslugi zegt, is Vitamix de eerste naam die in je opkomt omdat ze zulke geweldige mengpakketten naar de markt brengen. Een voorbeeld hiervan is deze ongelooflijke smoothie-menger die 5 vooraf ingestelde opties biedt voor de meest gebruikte mengtaken en waarmee je weg kunt lopen en andere dingen kunt doen, terwijl de smoothie-menger de dingen op zichzelf afhandelt. Deze vooraf ingestelde opties omvatten smoothies, desserts, soepen, puree en ook een handige zelfreinigende optie.

Als u niet in de stemming bent voor vooraf ingestelde opties, kunt u ook handmatig een geschikte snelheid selecteren uit de 10 snelheden op de variabele snelheidsregelaar van het apparaat. Wat het zo ongelooflijk maakt bij het ophalen van je ochtendsmoothies zijn de roestvrijstalen messen van vliegtuigkwaliteit die 37.000 tpm kunnen produceren en zijn koelloopmotoren die consistent vermogen en uniform koppel leveren, ongeacht hoe hard de ingrediënten zijn.

Met de mengkom van 64 gram kun je genoeg smoothie-porties maken voor iedereen in het gezin. De vorm van de pot wordt echter opzettelijk breder en korter gehouden, zodat deze gemakkelijk in keukenkasten past. Geproduceerd in de VS, de blender is extreem duurzaam en wordt ondersteund door een >

nadelen:

Sommige functies die je niet leuk vindt, zijn de relatief hogere prijs en het feit dat het op de hoogste snelheid wat luidruchtiger is dan andere modellen. De prijs is echter volledig gerechtvaardigd wanneer u rekening houdt met alle geweldige functies.

9. Breville Smoothie Bizuslugi

Dit is een andere krachtige maar eenvoudig te gebruiken smoothie-menger die tot de top-favorieten behoort van smoothie-liefhebbers. Het gebruikt een 2 piek pk-motor om alles te verpletteren, van ijs tot bevroren fruit en groene groenten. De beschikbaarheid van 5 vooraf ingestelde opties maakt uw taak nog eenvoudiger, of u nu smoothies, groene smoothies, desserts, soep of gemalen ijs maakt. U kunt ook de variabele snelheidsregelaar gebruiken om de blender handmatig te regelen met behulp van de 12 snelheidsopties als u nauwkeurige resultaten wilt voor consistentie en textuur.

De Kinetix-bladen in de mengkom zijn uniek ontworpen om alle ingrediënten in de messen te trekken en ze uniform te mengen zonder tussenkomst van een sabotage. Om aan de capaciteiten van de messen toe te voegen, is de mengkom van 68 gram ook gevormd om de ingrediënten naar de messen te duwen om ze sneller te mengen. De capaciteit is ook groter dan wat de meeste familie-gerangschikte mixers bieden.

Duurzaamheid hoeft zelfs geen aandachtspunten voor u te zijn. Experimenteer met allerlei verschillende ingrediënten die je kunt bedenken zonder bang te hoeven zijn voor enige schade aan het apparaat, aangezien het wordt ondersteund door dezelfde garantie van 7 jaar als de eerste op onze lijst.

nadelen:

Deze smoothie-menger is overal goed in, behalve dat hij een beetje zwaar is en daarom enigszins moeilijk te verplaatsen is en ook dat het deksel een beetje moeilijk te verwijderen is.

Voordelen van elke dag een glas smoothie

Gezond blijven of afvallen kan in de meeste gevallen zeer veeleisend zijn. Als je erover nadenkt, wie houdt er van een stel neutrale groenten op hun bord? We kunnen ook geen appel ruilen voor een heerlijke hamburger, toch? Smoothies komen in een dergelijke situatie om de dag te redden. Niet alleen zijn ze heerlijk en smakelijk, maar ze zijn ook supergezond. Hier zijn een paar voordelen van het toevoegen van smoothies aan uw normale dieet:

Calorieverbranding:

Als u uw ingrediënten slim kiest, kunnen smoothies u op verschillende manieren helpen bij uw plannen voor gewichtsverlies. Groenten en fruit bevatten weinig calorieën en houden je buik vol, zodat je de hele dag niet zult snacken. Verder zijn er veel groenten en fruit zoals bessen, boerenkool en broccoli die helpen de calorieën te verbranden die je de rest van de dag neemt door andere maaltijden. Je moet denken aan een intelligente combinatie van ingrediënten met wat fruit dat smaak toevoegt aan je smoothies zoals bananen of ananas en anderen die voordelen bieden voor gewichtsverlies.

Houdt u gehydrateerd:

Naast het toevoegen van de juiste hoeveelheid fruit en groenten, is het drinken van de aanbevolen hoeveelheid water iets dat we moeilijk in de gaten houden. Kunt u met vertrouwen zeggen dat u elke dag 7 tot 8 glazen water drinkt? Dat is wat wordt aanbevolen door de gezondheidsexperts. Smoothies zijn een be>

Verbetert de spijsvertering:

Als je nog nooit een groene smoothie hebt geprobeerd, is dit het moment om dit te doen. Onder de honderden voordelen die groene smoothies u bieden, is één een uitgesproken verbetering in uw spijsvertering. De greens die je toevoegt aan je groene smoothies, waaronder boerenkool, spinazie en selderij, zijn meestal alkalisch en helpen zuurgraad, zuurbranden en andere gerelateerde problemen te bestrijden. Naast groene groenten, zijn er ook andere ingrediënten die u kunt toevoegen voor hun verteringsvoordelen. Deze omvatten wortels en aardbeien.

antioxidanten:

Voor iedereen die geen medicijnen heeft gestudeerd, zijn antioxidanten zeer nuttig om je te beschermen tegen bepaalde ernstige gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen en kanker. Groenten en fruit zijn rijk aan antioxidanten, wat betekent dat je beter bestand bent tegen deze grote gezondheidsproblemen als je smoothies drinkt, in vergelijking met andere mensen. Voor een nog grotere boost antioxidanten in je dieet, kun je wat Matcha groene thee poeder toevoegen aan je smoothie-menger bij het bereiden van een drankje. Druiven, bessen en groenten die donkergroen van kleur zijn (spinazie bijvoorbeeld) zijn ook rijke bronnen van antioxidanten.

Gezonde huid:

Als je een vrouw bent, zou je het be>

Sterker immuniteit voor ziekten:

Een van de eindeloze voordelen die smoothies u bieden, is ook een boost in uw immuunsysteem. De groenten en fruit die u aan uw smoothies toevoegt, zijn rijk aan voedingsstoffen die helpen uw immuunsysteem op te bouwen. Een verbeterd immuunsysteem helpt je om veel ziektes af te weren en sneller te herstellen van diegenen die het beste van je krijgen.

Eenvoudig te bereiden:

Naast alle gezonde voordelen die smoothies je bieden, maken ze ook een snelle en gemakkelijke maaltijd die bijna iedereen binnen 15 minuten kan maken. Of je nu een professionele kok bent of helemaal niet kookt, een glas smoothie is iets waar iedereen zichzelf mee kan behandelen. Het enige wat je hoeft te doen, is om te snijden en een bos van fruit en groenten naar keuze toe te voegen, een smoothie-basis, wat ijs en een zoetmiddel naar keuze aan je smoothie-menger toe te voegen en weg te smelten! In slechts enkele seconden giet je je heerlijke ontbijt in een glas!

5 Tips om top smoothie te maken

Als je eenmaal het juiste gereedschap hebt voor de klus, oftewel een smoothie-menger, zou je jezelf elke ochtend moeten kunnen trakteren op gezonde, heerlijke smoothies. Hoewel het bereiden van een glas smoothie geen rocket science is en zo ongeveer iedereen die een smoothie-blender heeft het kan, zijn er een paar nuttige smoothies die tips voor u maken om een ​​perfect drankje te garanderen.

Gebruik bevroren fruit:

Een gewone blender is misschien niet in staat om bevroren fruit of ijs te verwerken, maar aangezien u een smoothie-menger heeft die zeer goed in staat is om deze taaie ingrediënten te hanteren, kunt u er het beste van maken. Bevries de vruchten een paar uur voordat je je smoothie maakt. Het mengen van bevroren fruit en groenten maakt je smoothie dikker en smakelijker.

Voeg eerst greens toe:

Voordat u de rest van de ingrediënten toevoegt, is het beter om eerst de greens zoals boerenkool, spinazie of tarwegras toe te voegen en deze met wat vloeistof te mengen. Als u er zeker van bent dat de greens een zachte textuur zijn geworden, kunt u de rest van de ingrediënten toevoegen. De greens apart mengen voordat een van de andere ingrediënten zorgt voor een gladdere textuur van je drankje en elimineert de mogelijkheden om onappetijwekkende plantaardige brokjes in je drankje te vinden.

Voeg minder vloeistof toe:

Niemand houdt van een smoothie die te dun of waterig is. Om de consistentie dikker te houden, is het het beste om de vloeistoffen geleidelijk toe te voegen, net voldoende om de blender alles mooi te laten mengen. Nadat u de vaste ingrediënten hebt toegevoegd, voegt u gewoon voldoende vloeistof toe die alle vaste stoffen bedekt. Deze hoeveelheid vloeistof is meer dan voldoende om je ingrediënten samen te smelten tot een soepel drankje.

Snij de groenten en fruit:

Tenzij je een zeer krachtige smoothie-blender gebruikt, is het het beste om je fruit en groenten in kleinere stukjes te snijden. Niet alleen zal dit helpen om de blender zijn werk sneller te laten doen, het zal ook voorkomen dat je solide brokjes in je glas vindt.

Gebruik natuurlijke zoetstoffen:

Om je smoothies gezond en caloriearm te houden, wordt aanbevolen dat je natuurlijke zoetstoffen gebruikt in plaats van geraffineerde suiker om smaak aan je smoothies toe te voegen. Er zijn veel ingrediënten die zoetheid aan uw smoothies kunnen toevoegen zonder dat u suiker hoeft toe te voegen. Deze omvatten data, bananen, druiven, ahornsiroop of honing. U kunt elk van deze ingrediënten of combinaties gebruiken om uw smoothies van nature zoet te maken.

Kun je eiwitshakes maken in een smoothie-blender?

Heb je ooit proteïne shakes geprobeerd? Eiwitshakes zijn een uitstekende eiwitbron voor je lichaam en ja, smoothie blenders zijn absoluut het beste apparaat waarmee je ze kunt maken. Eiwitshakes zijn vooral be>

Als je verward bent met de keuze van de ingrediënten om een ​​smakelijke eiwitshake te bereiden, zul je veel recepten met proteïne-shakes op het internet vinden.

Conclusie

Een smoothie-blender is een grote investering in uw gezondheid, dus neem de tijd om uw opties zorgvuldig te overwegen. Het is de enige manier waarop u uw deel van de voedingsstoffen uit groenten en fruit kunt krijgen, omdat de meesten van ons het niet leuk vinden om ze rauw te eten. De beste smoothie-blender gaat een >

Als je eenmaal de beste blender voor smoothies hebt gevonden, kun je experimenteren met allerlei soorten fruit en groenten en hun combinaties om erachter te komen wat jouw favoriete blend is. En als u geen ideeën meer heeft, vindt u talloze recepten op het internet. Het ware potentieel van uw smoothie-menger wordt pas onthuld wanneer u hem begint te gebruiken.

Word lid van de discussie