Gids Tips Klussen

Waarom zou je een snelle blender kopen?

Voor de meeste thuiskoks is blender een onmisbaar kookgereedschap. Als je het mij vraagt, gebruik ik mijn blender bijna dagelijks voor bijna elke maaltijd die ik kook. Ik weet niet meer wat ik deed voordat ik er een bezat, maar nu ik een snelle Vitamix heb, kan ik me geen leven zonder voorstellen. Als u overweegt om uw oude blender te vervangen of er voor de eerste keer een te kopen, denkt u misschien dat een hoge-snelheidsmenger een goede investering is. Aangezien een hoogwaardige blender over het algemeen een stuk hoger is dan een gewone blender, overwegen veel koks of een dergelijke investering echt nodig is en of een gewone blender alles kan doen wat een hoge snelheid kan doen.

Als een gerenommeerd bedrijf zoals Vitamix of Blendtec $ 400 of meer in rekening brengt voor een bepaalde categorie van hun blenders, moeten ze daar een goede reden voor hebben. En daar is! Niet alleen 1 goede reden, maar meerdere redenen die het onderscheiden van een gewone blender en maken het zeker de moeite waard een investering. Hier is een lijst van de top meesten:

Extra nutriënten extraheren:

Met een gewone blender kun je niet alle delen van het fruit en de groenten heel soepel mengen. Sommige delen worden niet vermengd en kunnen worden weggegooid door uw spijsverteringsstelsel. Als dit volledig in de drank zou worden geëmulgeerd, zou dit veel voordelen voor uw lichaam hebben gehad. Een snelle blender zorgt ervoor dat alles wat erin wordt gedaan, wordt gemengd tot een perfect gladde drank, zodat uw lichaam kan profiteren van alle onderdelen van het ingrediënt.

Bespaart tijd:

Een hoge snelheid blender zal je kooktijd op verschillende manieren opslaan. Ten eerste hoeft u de ingrediënten niet in kleinere stukjes te snijden om de motor te helpen zoals het geval is met een gewone blender. De motor van een krachtige blender kan snel grote stukken of hele ingrediënten snel mengen tot een gladde puree. Ten tweede, omdat er geen probleem is met het verstoppen van voedsel zoals gewoonlijk gebeurt met een gewone menger, hoeft u het mengen niet te onderbreken, het deksel te openen en een sabotage te gebruiken om de bladen hun rotatie te laten hervatten. Een hoger wattage van de motor zal ook de ingrediënten veel sneller mengen dan een wattage met één.

Veelzijdig gebruik:

Omdat het veel meer doet dan alleen mengen, lijkt een snelle blender in eerste instantie misschien een dure investering, maar bespaart u in feite geld door de taken van meerdere keukenapparatuur op één apparaat uit te voeren. Je kunt het als een molen gebruiken om koffiebonen, noten en zelfs zaden te malen. Het kan ook vele functies van een hoogwaardige keukenmachine uitvoeren, waaronder kneden en het maken van notenboter. Doordat de messen op hoge snelheden draaien, kunnen deze blenders voldoende wrijving veroorzaken om hete soep uit bevroren ingrediënten te maken! De be>

Duurzaam:

Over het algemeen zal een krachtige blender u >

Als u uw geld op de juiste plaats wilt hebben en wilt profiteren van al deze dingen die hierboven zijn vermeld, is een snelle mixer het beste dat u in uw keuken kunt brengen.

Word lid van de discussie