Boek Thailand tour

border=0

Wij organiseren uw reis naar Thailand

Hieronder staan ​​enkele suggesties. Alle routes en schema's kunnen worden aangepast aan uw ideeën.
Daarnaast kunnen wij uw zeer persoonlijke droomreis precies volgens uw wensen organiseren. Neem eenvoudig contact met ons op en vertel ons wat u wilt zien en ervaren. U ontvangt van ons professioneel en individueel reisadvies. Ons team heeft jaren> Onze sterke punten zijn de zeer goede prijs-prestatieverhouding en hoge flexibiliteit. Onze Duitstalige medewerkers wonen in Zuidoost-Azië, kennen hotels en lokale organisatoren en houden de actuele veranderingen altijd in de gaten.

Neem contact met ons op voor uw persoonlijke offerte. U kunt ons te allen tijde per e-mail bereiken: Reisen@bizuslugi.org

Wij bellen u dan graag en adviseren u telefonisch. Houd er rekening mee dat ons kantoor in Bangkok 5-6 uur vooruit is.

Thailand Tours

Small Group Tours

Boek een tour door Thailand: tips en informatie

Alle vermelde tours kunnen worden aangepast aan uw wensen. Neem gewoon contact met ons op. Dan maken wij uw zeer persoonlijke aanbieding .

Heeft u al vragen over onze reizen of Thailand- reizen in het algemeen?

Hieronder beantwoorden we vragen die steeds opnieuw over het onderwerp worden gesteld. Als u nog vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen, hetzij per e-mail of per telefoon

Routes en locaties voor rondreizen in Thailand: waar naartoe?

Onze reizen brengen u naar de mooiste stranden en bezienswaardigheden van Thailand. We koppelden vaak doelen die dicht bij elkaar liggen.

Je moet tenslotte zoveel mogelijk van je vakantietijd kunnen genieten en zo min mogelijk in de auto kunnen doorbrengen. Desondanks is het natuurlijk niet altijd mogelijk om te voorkomen dat u verdere afstanden moet afleggen. Het vliegtuig is daarom de eerste keuze voor sommige routes.

Hier zijn enkele tips :

Thailand-tour en strandvakantie 2019/2020

Veel tours omvatten prachtige eilanden of grote stranden aan de kust. Dus als baden in de zee en ontspannen op het strand be>

Hier zijn een paar voorbeelden:

Rondreis Thailand met verlenging / verblijf van baden

Zelfs als u besluit om een ​​tour te maken die vooral gericht is op bezienswaardigheden in het binnenland of in het noorden, is het altijd mogelijk om een ​​strandverblijf achteraf of van tevoren te plannen.

U kunt het door ons laten organiseren of zelf boeken.

Thailand Tour: wat te zien? (Routes, plaatsen en bezienswaardigheden)

Als je nog niet bekend bent met Thailand, bekijk dan onze suggesties voor rondleidingen. Er zijn veel interessante ideeën.

Natuurlijk bevatten onze reizen de mooiste bestemmingen. U kunt bijvoorbeeld de steden Chiang Mai en Chiang Rai en de Gouden Driehoek in het noorden van het land bezoeken. Dit zijn echte hoogtepunten voor diegenen die geïnteresseerd zijn in cultuur.

Hetzelfde geldt voor de historische bezienswaardigheden in Ayutthaya , Kanchanaburi en Sukhothai .

De hoofdstad van Thailand, Bangkok, biedt vele hoogtepunten: tempels, straatvoedsel, skybars of winkelreizen - onvergetelijke ervaringen zijn gegarandeerd.

Iedereen die vanuit Bangkok naar het zuiden reist, komt naar de stranden en eilanden die Thailand wereldberoemd hebben gemaakt als vakantiebestemming. Bijvoorbeeld Phuket , Koh Lanta en Krabi aan de Andaman-kust.

In de Golf van Thailand kunt u Koh Samui , Koh Phangan en Koh Tao aan de westkust bezoeken, evenals Koh Chang , Koh Mak en Koh Kood aan de oostkust.

Waar u ook in Thailand naartoe wilt, vertel ons gewoon uw wensen en wij maken uw individuele droomreis .

Thailand-tour vanuit Bangkok

Bangkok is meestal de eerste stop op een reis naar Thailand, omdat bijna alle >culturele hoogtepunten in het noorden of door nationale parken in het zuiden .

Als uw tour echter op een andere locatie begint, kunt u eenvoudig een (meestal goedkope) binnenlandse vlucht boeken. Of we kunnen het voor u doen.

En voor elk van onze reizen >

Thailand-tour vanuit Phuket

Het vakantie-eiland Phuket heeft ook een internationale luchthaven. Er zijn slechts enkele >

Je kunt daarom zelf naar Phuket vliegen en daar beginnen met een van onze rondreizen. Phuket is het startpunt voor een aantal zeer aantrekkelijke eilandtours. Bijvoorbeeld:

Thailand-tour in het zuiden / eilandhoppen

Het zuiden van het land staat bekend om zijn geweldige stranden en prachtige eilanden. Thailand is daarom ideaal voor eilandhoppen - en er zijn direct verschillende regio's.

Er zijn prachtige eilandgroepen in zowel het oosten als het westen van de Golf van Thailand, die sterk worden aanbevolen voor een bezoek.

Aan de Andaman-kust, van Phuket tot Koh Lipe (grens met Maleisië), ligt het ene prachtige eiland na het andere.

Rondreizen in de Golf van Thailand (selectie):

Rondreizen aan de Andaman-kust (selectie):

Thailand-tour in het noorden

Er is geen kust in Noord-Thailand. Desondanks is dit deel van het land erg populair bij rondreizen.
Hier vindt u tempels en overblijfselen van oude koninkrijken.

Of het nu gaat om Sukhothai, Chiang Mai, Chiang Rai of de Gouden Driehoek - er is hier echt veel te zien. De regio is ook populair bij actieve vakantiegangers. Dus als je zin hebt in jungle trekking of wandelen in een dromerig landschap, ben je hier aan het juiste adres.

Thailand-tour in het noorden met zwemmen in het zuiden

De meeste reizen van Noord-Thailand eindigen in Chiang Mai. Als je vervolgens naar de zee wilt gaan om te zwemmen, kun je vanaf daar rechtstreeks naar Koh Samui, Phuket of Krabi vliegen en ben je op het strand.

Thailand tour in de Golf van Thailand

De Golf van Thailand is ideaal voor eilandhoppen. De populaire vakantie-eilanden Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao liggen direct naast elkaar.

Als alternatief kunt u naar de oostkust reizen. Vlakbij de grens met Cambodja liggen ook prachtige eilanden met Koh Chang, Koh Mak en Koh Kood. En de laatste twee zijn nog steeds een echte tip voor wie op zoek is naar vrede.

Rondreis Thailand en Cambodja

Buurland Thailand is ook een populaire reisbestemming. Vooral de Angkor- tempels zijn een unieke plek die je gewoon moet zien.

Om deze reden combineren veel reizigers hun vakantie in Thailand met een paar dagen in Cambodja.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in cultuur, hebben we een tour ontworpen met de titel Khmer-tempel in Thailand en Cambodja . Daarnaast kunnen we u ook andere reizen aanbieden, bijvoorbeeld strandvakanties op Koh Chang en Koh Kood met daaropvolgende reizen naar Angkor.

Of Bangkok, Angkor en dan een strandvakantie in Thailand.

Hier vind je onze Cambodja- tours voor inspiratie.

Rondreis Thailand en Laos

Laos is ook een buurland van Thailand. Luang Prabang, Vang Vieng, Vientiane of de 4.000 eilanden zijn daar interessante reisbestemmingen.

Laos kan goed worden gecombineerd met reizen door het noorden van Thailand. Of je vliegt vanuit Bangkok.

Je kunt onze Laos-rondleidingen hier vinden .

Rondreis Thailand en Myanmar

Myanmar grenst aan Thailand in het noorden en westen. Het voormalige Birma is nog steeds een geheime tip met betrekking tot de vele bezienswaardigheden en ongerepte stranden.

We bieden ook een aantal zeer mooie Myanmar-tours, die we ook kunnen koppelen aan je Thailand-tour.

We hebben ook een reis die van de Thaise grens naar Yangon gaat . Onze snorkelsafari met de Reggae Queen begint in Thailand en gaat vervolgens naar bestemmingen in het zuiden van Myanmar.

Je kunt onze Myanmar-tours hier vinden .

Rondreis Thailand, Cambodja en Laos

Als je een grotere tour plant, kun je misschien alle drie de landen bezoeken tijdens een vakantie. Een populaire route leidt van Noord-Thailand naar Laos, de Mekong af naar het zuiden en daar over de grens naar Cambodja.

Daar bezoek je vervolgens de beste hoogtepunten zoals de Angkor-tempels voordat je terugkeert naar Thailand. Praat met ons als je interesse hebt.

Rondreis Thailand en Vietnam

Vietnam is geen buurland van Thailand. Als je de twee landen wilt koppelen, moet je vliegen.

Hier kunt u onze suggesties voor rondleidingen door Vietnam bekijken . Natuurlijk kunnen we deze samenbrengen met uw Thailand-programma.

Thailand-tour: tijd en duur

Hoe >

Wat de duur van de Thailand-tour betreft, staan ​​alle opties voor u open: van enkele dagen tot enkele weken. U kunt ook een deel van uw reis met ons en de rest zelf regelen.

Thailand tour een week / 7 dagen

De periode van een week is bijzonder geschikt voor de cultureel interessante rondleidingen. Of voor een kleine strandtour.

Voorbeelden 4-8 dagen:

Thailand tour 10 dagen

Met een rondreis van 10 dagen kun je cultuur en strand al combineren. Of u kunt een paar eilanden verkennen.

Thailand tour 2 weken / 14 dagen

Met rondleidingen van twee weken kunt u bijvoorbeeld de beste bestemmingen aan de Andaman-kust bezoeken of de mooiste eilanden aan de Golf van Thailand leren kennen.

Thailand tour 3 weken

Met een drie weken durende rondreis kunt u zeker veel ontspanning plannen. Een combinatie van Bangkok + cultuur en strand zou ideaal zijn.

Thailand tour 4 weken

Als je vier weken hebt, kun je alle delen van het land verkennen - of je concentreren op ontspanning.

Thailand Tour 2019/2020

Al onze aanbiedingen worden bijgewerkt voor het seizoen 2019/20.

Thailand rondreis beste reistijd

Er is een fundamenteel onderscheid tussen drie seizoenen in Thailand:

  1. Het "koele" droge seizoen van november tot februari, wanneer het nauwelijks regent. De temperaturen liggen overdag tussen de 30 en 33 graden en 's nachts rond de 20. De neerslag verschilt per land.
  2. Het hete droge seizoen van maart tot mei, wanneer de thermometer gemiddeld 36 graden is. Vanaf mei neemt het aantal regendagen >
  3. Het regenseizoen van juni tot oktober. Het is nog steeds warm, maar het regent vaak, vooral in het zuiden. Veel plaatsen zijn echter nog steeds gemakkelijk te reizen en het landschap is groener. De luchtvochtigheid is hoger dan tijdens het droge seizoen.

Het "koele" droge seizoen wordt beschouwd als de beste reistijd . In principe is Thailand echter het hele jaar door een bestemming. Bovendien geven sommige ervaren Thailand-vakantiegangers de voorkeur aan het regenseizoen wanneer er aanzienlijk minder toeristen op de stranden zijn. En de prijzen zijn dan ook aanzienlijk lager.

Degenen die nog nooit in Thailand zijn geweest, kunnen zich het regenseizoen moeilijk voorstellen. Natuurlijk kan het in het ergste geval veel regenen, maar meestal zijn het alleen zware buien die 's middags of' s nachts vallen.

Er moet ook worden opgemerkt dat het weer in Thailand van jaar tot jaar moeilijker te voorspellen is. Dus het kan dagen>

Thailand-tour in januari

De meeste vakantiegangers zijn in januari in het land. De zon schijnt tot negen uur per dag. Alle delen van het land kunnen gemakkelijk worden afgelegd. Het regent vaak iets meer op Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao dan op andere plaatsen.

Thailand-tour in februari

Februari staat ook bekend om goed weer. Het regent nauwelijks en de temperaturen liggen tussen de 23 en 33 graden. Een goede maand voor een rondleiding.

Thailand-tour in maart

Het hoogseizoen loopt ten einde in maart, maar het weer is gemiddeld nog steeds geweldig. Alle delen van het land zijn ideaal voor een rondreis.

Thailand-tour in april

April begint buiten het seizoen. Het is erg heet met maximaal 36 graden. Het regent af en toe in de regio rond Phuket. Niettemin kunnen alle delen van het land goed worden bezocht.

Thailand-tour in mei

Welkom in het laagseizoen. U kunt gemakkelijk een rondreis maken, maar u moet er rekening mee houden dat sommige nationale parken dicht bij elkaar liggen. Het regent meestal meer aan de Andaman-kust dan in de Golf van Thailand.

Thailand-tour in juni

Het is nog steeds warm, maar gemiddeld regent het elke tweede of derde dag. In Bangkok kan de luchtvochtigheid moeilijk zijn. Het is nog steeds draaglijk aan de kust en vaak regent het maar een uur in de middag.

Thailand-tour in juli

Tijdens de zomervakantie trekken veel vakantiegangers zich weer naar Thailand. Omdat het minder regent, zijn de Golfeilanden momenteel populairder. Reizen op de Andaman-kust is echter ook mogelijk op dit moment. Tijdens het zwemmen moet u op sommige plaatsen letten op stromingen in het water (waarschuwingsborden in acht nemen).

Thailand-tour in augustus

De Golfeilanden zijn nog steeds populair in augustus. De zon schijnt vier tot zeven uur per dag, maar het regent ook regelmatig.

Thailand-tour in september

September is vergelijkbaar met augustus. Het regent vaak, maar is nog steeds warm.

Thailand-tour in oktober

Vanaf oktober zullen de regenachtige dagen minder zijn, vooral in het noorden van het land. De temperaturen liggen rond de 30 graden, de luchtvochtigheid is hoog.

Thailand-tour in november

Het aantal bezoekers steeg opnieuw in november. Het regent nauwelijks in Bangkok en in het noorden, terwijl Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao een regenachtige maand hebben.

Thailand-tour in december

De toeristen komen eraan! Er zijn aangename temperaturen in het noorden en midden van Thailand. Het weer aan de Andaman-kust is meestal ook erg goed, terwijl het rond Koh Samui een beetje een kwestie van geluk is.

Thailand rondreis tijdens Kerstmis

Als het in Europa echt koud wordt, begint de beste reistijd in Thailand. Veel vakantiegangers brengen Kerstmis door in Thailand. Jingle bells op 30 graden? Hier is het mogelijk. De meeste hotels bieden een speciaal galadiner met Kerstmis.

Rondreis Thailand op oudejaarsavond

En natuurlijk kunt u de jaarwisseling ook in Thailand doorbrengen. Veel hotels houden bij deze gelegenheid ook een galadiner. Vuurwerk vindt ook plaats in Thailand, maar niet zoveel als wij.

Thailand rondreis Pasen

Veel vakantiegangers gebruiken de paasvakantie voor een vakantie van twee weken in Thailand. Het is meestal warm in maart / april en het regenseizoen is nog niet begonnen. Er zijn aanzienlijk minder toeristen in Thailand dan in de maanden december tot februari.

Winter 2019/20

Als je in de winter van 2019/20 naar Thailand wilt vliegen, kun je het beste snel contact met ons opnemen voordat de beste hotels volgeboekt zijn.

Thailand-tour: hoe en met wie wilt u reizen?

Rondreis als een paar / vrienden

De meeste reizen worden geboekt door koppels of vrienden. Meestal zijn er twee reizigers, maar steeds meer mensen nemen steeds weer deel aan de reis. We kunnen reizen organiseren voor een willekeurig aantal mensen, of het nu een persoon of een grotere groep is.

Thailand-tour voor individuele reizigers / eenpersoonskamer

Als u liever alleen reist of niemand vindt die op het gewenste tijdstip met u kan reizen, kunt u natuurlijk ook zelf een rondleiding boeken.

Het is echter meestal iets duurder voor individuele reizigers, omdat de prijzen altijd worden berekend voor twee personen in een tweepersoonskamer. Voor overnachtingen is meestal een toeslag voor een eenpersoonskamer verschuldigd.

Als alternatief kunt u een groepsreis door Thailand nemen.

Thailand tour met familie

Veel gezinnen boeken hun vakantie of Thailand-tour bij ons. We kennen plaatsen en activiteiten die bijzonder geschikt zijn voor gezinnen en ook oog hebben voor de leeftijd van de kinderen. We maken graag een geschikt programma.

Thailand tour met kinderen

Natuurlijk zijn kinderen van harte welkom op onze reizen. We stellen graag een vakantieplan op dat rekening houdt met de wensen van kleine (of grote) kinderen.

In veel hotels is het mogelijk om een ​​extra bed op de kamer te plaatsen. We bespreken graag de verschillende opties.

Thailand tour als een actieve vakantie

Vertel ons wat je wilt ervaren in Thailand. We organiseren graag een gevarieerd programma voor u. Of het nu gaat duiken, fietsen, kajakken, wandelen of klimmen: we weten welke plaatsen geschikt zijn voor welke hobby.

Goedkope Thailand-tour

We hebben ook veel interessante aanbiedingen voor kleine budgetten. Merk echter op dat de accommodaties ten minste drie sterren hebben. Dus als u nog goedkoper wilt reizen, is het waarschijnlijk beter om de reis zelf te organiseren.

Huwelijksreis / huwelijksreis

Wilt u op huwelijksreis in Thailand? Of zelfs daar trouwen? We kennen de meest romantische plekken en de mooiste ervaringen. Het zou een eer voor ons zijn om deze onvergetelijke reis voor u te organiseren.

Rondreis met Duitse gids

Op verzoek zal niet alleen onze chauffeur u vergezellen, maar ook een gids die u veel interessante feiten over de bezienswaardigheden, het land en de mensen kan vertellen. De gidsen spreken Engels, een Duitstalige gids is ook beschikbaar tegen een toeslag.

Exclusieve rondreizen / Thailand deluxe

Wilt u iets speciaals ervaren en verblijven in de mooiste hotels in Thailand? We organiseren graag een luxe rondreis voor u met vele unieke ervaringen, geweldige skybars, droomstranden en al het andere dat voor u be>

Groepsreizen / kleine groep

We hebben ook verschillende groepsreizen in het programma. Een leidt van Bangkok naar het noorden , een van Bangkok naar het zuiden .

Beide tours zijn kleine groepen (maximaal 6 personen in de minibus). Een andere groepstour is de snorkeltour met de reggaekoningin naar Myanmar .

Naar onze Thailand-reizen:

Welke aanbieder voert de reizen uit?

Onze reispartner Sri Siam Holidays - gevestigd in Bangkok en met Duits management - organiseert al 30 jaar reizen in Zuidoost-Azië.

De reisadviseurs spreken allemaal Duits, wonen in Thailand en zijn zeer bekend met het gebied. Sri Siam heeft nu een onvergetelijke vakantie georganiseerd in Thailand voor meer dan 50.000 klanten.

Waar kan ik de reizen boeken?

Het boekingsproces is vrij eenvoudig. U neemt per e-mail of telefonisch contact met ons op, dan ontvangt u een vrijblijvende offerte die we graag opnieuw aanpassen als u wijzigingsverzoeken heeft.

Laat het ons weten zodra u tevreden bent en wij sturen u de factuur. Eerst moet een aanbetaling worden gedaan, de volledige prijs vier weken voor aanvang van de reis.

Welke aanbiedingen zijn er?

In ons aanbod hebben we verschillende rondreizen van vier dagen tot vier weken (>

Naast Thailand hebben we ook Laos , Cambodja , Myanmar en Vietnam in ons programma. Fascinatie Zuidoost-Azië biedt ook reizen aan naar Maleisië , Indonesië , Sri Lanka en de Filippijnen in samenwerking met andere partners.

Wat zijn de prijzen? Kosten van de retourvlucht

U kunt de prijzen vinden in de tourbeschrijvingen. De getoonde prijs is per persoon. Met 4 personen is het goedkoper dan met 2 personen. Als het een oneven nummer is, kan de prijs hoger zijn als een eenpersoonskamer is inbegrepen (als alternatief zijn extra bedden vaak mogelijk).

De prijzen kunnen enigszins variëren als gevolg van fluctuerende wisselkoersen. U ontvangt van ons een bindend aanbod per e-mail.

Thailand tour met uw eigen aankomst?

U reist alleen, dwz u boekt zelf de >

Is de Thailand-tour inclusief een vlucht of geen vlucht?

Alle reizen worden aangeboden zonder >

Vervoer op de retourvlucht

Auto's en minibussen worden gebruikt als voertuigen tijdens onze reizen. We hechten veel be>

Als u een privéreis boekt, bevindt er zich niemand anders in de auto dan de bestuurder en mogelijk de gids. Dus alleen jij en je metgezel

Tips en informatie over Thailand-reizen

En nog meer antwoorden op reguliere vragen over de voorbereiding op de Thailand-tour :

Rugzak of koffer?

Voor velen is het een kwestie van geloof. Met betrekking tot onze reizen moet gezegd worden dat u meestal altijd van het ene hotel naar het andere wordt gebracht. In dit geval is een koffer geen probleem.

Er zijn echter enkele eilanden waar gasten per boot op het strand worden afgezet. In dit geval is het soms gemakkelijker om de bagage op uw rug te dragen. In principe zijn beide echter mogelijk.

visum

Duitsers, Oostenrijkers en Zwitsers hebben geen visum nodig. In plaats daarvan is er een stempel in het paspoort bij binnenkomst, waardoor een verblijf van maximaal 30 dagen mogelijk is. Meer informatie in het artikel " Thailand: Visa Binnenkomst ".

Rondreis voor beginners

Thailand heeft een zeer goede toeristische infrastructuur. Je hoeft dus niet veel ervaring te hebben met reizen als je daar op vakantie wilt gaan.

Veel van onze reizen hebben betrekking op de bestemmingen die populair zijn bij beginners.

catalogus

Er is geen catalogus bij ons reisaanbod. In plaats daarvan maken we een PDF met al onze reizen. Stuur ons een e-mail als je interesse hebt.

Last minute retour

Wil je heel snel reizen? Dit is meestal geen probleem en we kunnen de reis ook op korte termijn voor u organiseren.

In het hoogseizoen zijn bepaalde hotels echter niet meer beschikbaar. We zullen dan een vergelijkbare vervanging voor u boeken.

Paklijst voor de tour

Thailand heeft niet alleen een goede infrastructuur, u kunt ook bijna alles kopen wat we daar hebben. Je moet je niet te veel zorgen maken om iets te vergeten.

Naast het paspoort en een creditcard zijn de medicijnen die u moet nemen be>

Hier vindt u meer tips voor een paklijst in Thailand .

Boek een rondleiding ter plaatse

Als u al in Thailand bent:

De meeste lokale reisbureaus bieden voornamelijk transfers en dagtochten aan. In sommige reisbureaus worden echter ook rondreizen aangeboden.

Als alternatief kunt u ook online of telefonisch bij ons boeken.

Thailand rondreis blog

U kunt meer te weten komen over Thailand als reisbestemming in Fascination Southeast Asia. Of het nu de mooiste bestemmingen, de beste stranden, tempels of reistips zijn, kijk hier gewoon rond en laat u inspireren.

olifanten

Olifant rijden heeft een slechte reputatie in Thailand. Al te vaak zijn dieren gemarteld of gedwongen te handelen.

Maar de afgelopen jaren heeft er een verandering plaatsgevonden. Er zijn steeds meer olifantenkampen waar dieren goed worden behandeld.

In plaats van te rijden, kunt u tijd doorbrengen met de dieren, ze voeren of wassen. Laat het ons weten als je interesse hebt.

insider

Hoewel het moeilijker wordt om van jaar tot jaar geheime tips te bewaren, zijn er nog enkele mooie plekken die niet op de standaardroutes liggen.

Als deze rust precies goed voor u is, kunnen we hiermee rekening houden bij de planning.

duiken

Natuurlijk kun je ook duiken tijdens je rondreis. Er zijn duikscholen op de meeste toeristische stranden. Als duiken be>

Plan Thailand tour

Tot slot een samenvatting van hoe u met ons kunt reizen.

Thailand tour individueel

Afgezien van groepsreizen, worden al onze reizen individueel gemaakt. Dat betekent dat we precies op uw wensen kunnen reageren. We doen dit graag telefonisch.

Rondleiding door Thailand of pakketvakantie?

Backpacken heeft Thailand beroemd gemaakt. Ongeveer 40 jaar nadat de eerste ontdekkingsreizigers het land met rugzakken hebben verkend, heb je veel opties om je reis te maken.

Je kunt alleen met je rugzak reizen, je kunt een rondleiding , een groepsreis of een pakketreis boeken .

Een pakketreis wordt vooral aanbevolen als u maar op één plek wilt verblijven. Als u echter van plan bent meer van het land te zien, is een rondleiding aan te bevelen.

Rondreis als backpacker / alleen

Backpacken in Thailand is nog steeds erg populair. De infrastructuur maakt het gemakkelijk voor u om van A naar B te komen.

Als u alleen wilt reizen, vindt u alle informatie op deze pagina.

Compileer retour / modulaire reis

Vind je het leuk om hier twee reizen te presenteren? Dan kunnen we ze voor u samenstellen. U kunt ook afzonderlijke elementen van de hier genoemde tours selecteren. Wij doen u graag een individueel aanbod.

Heb je nog vragen over je tour door Thailand? Neem dan contact met ons op.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.