beoordelingen Klussen

Vitamix 5300 Low-profile Professional-grade Bizuslugi Review

Vitamix is ​​een specialist als het gaat om keukenapparatuur, met name blenders, en hun 5300-model stelt niet teleur. Er zijn veel verschillende toepassingen die u voor een blender kunt gebruiken, en de Vitamix-blender helpt precies dat te leveren wat u wilt.

Het eerste dat onmiddellijk opvalt aan de blender is de slanke stijl. Het is een goed uitziend model dat in rood of zwart kan worden geleverd en er geweldig uitziet op elk aanrecht. De draaiknoppen en schakelaars zien er eenvoudig en stijlvol uit en over het algemeen ziet het er fantastisch uit.

Natuurlijk koop je geen blender alleen voor zijn uiterlijk en dit model is briljant op alle aspecten die je zou verwachten. De schaal in het midden van het model heeft een variabele snelheidsinstelling, zodat u de textuur kunt bereiken die u uit uw eten wilt halen. U hoeft de blender ook niet te stoppen om de draaiknop te veranderen, zodat u de volledige controle hebt over de snelheid van het apparaat.

De ontwerpers hebben duidelijk veel verschillende aspecten in aanmerking genomen voor wat een geweldige blender is, omdat de 64-ounce container minder profiel heeft dan veel andere modellen, waardoor deze stabieler en gemakkelijker onder keukenkasten kan worden bewaard. De container moet meer dan groot genoeg zijn voor bijna al uw behoeften.

Het blad in die container is gemaakt van gehard roestvrij staal, zodat het niet zal breken. Het staal is van het vliegtuigtype en kan continu alle ingrediënten snijden en u de best mogelijke smoothie bezorgen. Dat blad wordt aangedreven via een motor die is ontworpen om koel te blijven met een gelijkmatig koppel gedurende het mengsel.

Die bladen hebben ook het ingenieuze vermogen om de machine zelf te kunnen reinigen. Voeg gewoon wat afwasmiddel en warm water toe en de blender kan zichzelf reinigen, wat een van de grootste nadelen kan zijn van het gebruik van een blender vanwege de rommel die ze maken. Met dit model is het schoonmaken van een blender nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met Vitamix kunt u ook een 'gecertificeerd gereviseerd' model kopen dat minder kost. Deze modellen worden geleverd met een garantie van 5 jaar, een volledige inspectie, messen die nog geen jaar oud zijn en worden geleverd in een gloednieuwe verpakking.

Of u nu voedsel wilt verwarmen, hakken, malen, mengen of emulgeren, deze blender kan alles doen waar u zin ​​in hebt en zal zeer >

Dit is een blender die alle vakken aankruist die u verwacht. Het is eenvoudig te gebruiken, maar effectief voor al zijn toepassingen. De nieuwe modellen worden geleverd met een volledige garantie van 7 jaar, wat u geruststelt dat u een kwaliteitsproduct koopt en u geruststelt als het defect raakt. Over het algemeen is dit een kwaliteitsproduct en een van de leiders in zijn klasse.

Word lid van de discussie