India Blog

border=0

India: reisblog met tips en rapporten

India maakt geen deel uit van Zuidoost-Azië, maar staat ook op de lijst van veel reizigers naar Zuidoost-Azië. En wie er eindelijk was, wil daar nooit meer heen of raakt verslaafd aan deze kleurrijke en lawaaierige ketel.
India heeft niet alleen ongeveer 5000 jaar geschiedenis en een eigen cultuur te bieden, maar ook beroemde hippiestranden, links naar de hoogste bergen ter wereld en een unieke flora en fauna.
Als je in India's steden sereniteit en overzicht behoudt, duik je heel snel diep in de Indiase cultuur en neem je unieke indrukken op.
Maar er zijn natuurlijk ook idyllische plekken in dit enorme land met 1,2 miljard inwoners waar je rust en ontspanning kunt vinden - niet voor niets is India het moederland van yoga. Niettemin is sensorische overbelasting aan de orde van de dag en niet iedereen wordt direct verliefd op India. Maar het is zeker het proberen waard!

Reisbestemmingen India

Alles is krachtiger in India dan ergens anders - inclusief de hoofdstad. New Delhi maakt deel uit van Delhi, het derde grootste grootstedelijk gebied ter wereld met ongeveer 25 miljoen inwoners. Een verscheidenheid aan interessante bezienswaardigheden, extreme chaos, maar ook veel unieke indrukken wachten op u. New Delhi is, in positieve en negatieve, een bedwelming voor de zintuigen.


Rajasthan is een van de bekendste Indiase staten en ligt aan de grens met Pakistan. Veel culturele hoogtepunten zoals oude paleizen, forten, heiligdommen en tempels zijn hier gecentreerd. De meest bekende plaatsen zijn de blauwe stad Jodhpur en de roze stad Jaipur. In een droog klimaat kunt u onvergetelijke reizen maken naar de woestijnen en nationale parken.


De naam Uttar Pradesh zelf is niet zo bekend, maar sommige mensen die geïnteresseerd zijn in India hebben misschien wel van Agra gehoord. In deze stad staat de legendarische Taj Mahal, een van de mooiste en beroemdste gebouwen ter wereld. De spirituele hoofdstad van Varansi is ook een populaire bestemming. Daar kunnen reizigers getuige zijn van religieuze badrituelen in de heilige Ganges.


Madhya Pradesh is een staat in centraal India met een aantal be>


Het voormalige Bombay ligt aan de westkust en is een van de beroemdste plaatsen in India. Mumbai is niet alleen de grootste stad, maar wordt ook beschouwd als het economische en financiële centrum van het land. De beroemde Gateway of India, de goed bewaarde koloniale architectuur, het levendige stadsstrand en de be>


Velen bedoelen met Goa het prachtige strand van Palolem, dat ooit een hippieparadijs was en vandaag lezen zowel globetrotters als pakketreizigers belooft ontspannen stranddagen. Maar Goa is eigenlijk een hele staat. Er is ook veel te ontdekken voor cultuurliefhebbers, zoals oude kathedralen of kleurrijke markten.


De kuststaat Kerala staat bekend om zijn rivieren, meren en waterwegen, ook bekend als backwaters. Dit onderzoeken is een echt hoogtepunt, omdat de natuur uniek mooi is. In Kerala zijn ook enkele geweldige stranden, wilde bergen en fascinerende nationale parken te ontdekken. De zuidelijke Indiase staat is populair voor ecotoerisme.


Cultuurliefhebbers mogen Tamil Nadu niet missen, de weinig bekende staat in Zuid-India heeft een groot aantal be>


De Andaman- en Nicobar-eilanden zijn een archipel in de Golf van Bengalen en worden beheerd door India. De eilanden zijn relatief geïsoleerd van de buitenwereld en moeilijk te bereiken, waardoor ze voor veel reizigers uitermate interessant zijn. Ze zijn de belichaming van een tropisch eilandparadijs waar u kunt genieten van afgelegen stranden en rust kunt vinden.


De beste reistips

Op basis van jaren> Alle informatie hier

Met de juiste creditcard kunt u veel geld besparen op uw reizen. Hier kunt u zien welke kaarten u kunt gebruiken om wereldwijd gratis contant geld op te nemen of in lokale valuta te betalen zonder extra kosten. En wie is momenteel de enige aanbieder die u buitenlandse kosten aan de machine vergoedt, bijvoorbeeld in Thailand of Vietnam.

Alle informatie hier

Je kunt honderden euro's besparen op een vliegticket voor je reis naar Zuidoost-Azië als je de juiste platforms gebruikt en een paar basisdingen doet. Hier hebben we de be> Alle informatie hier

India: de beste bezienswaardigheden

Blogartikelen over India: handige tips voor het plannen van uw reis

Beter geïnformeerd, meer ervaring!

Klassiek of insider-tip: vind de mooiste bestemmingen en routes .
Blijf op de hoogte van hoe u onderweg geld kunt besparen en ontvang nuttige tips en informatie voor uw reis .
Raak geïnspireerd en verzamel nieuwe ideeën . Ontvang het beste nieuws uit Zuidoost-Azië regelmatig in uw mailbox met slechts één klik!

Hier vindt u informatie over gegevensbescherming, analyse, intrekking.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.