beoordelingen Klussen

Beste babyvoeding blender voor het maken van voedsel thuis 2019

Het hebben van een nieuwe baby in het huis kan tegelijkertijd spannend en intimiderend zijn, vooral als dit je eerste opvoedingservaring is. Bizuslugis voor babyvoeding maken het ouderschap veel gemakkelijker en aangenamer voor u.

Natuurlijk, zoals elke andere slimme ouder, zou je je kind willen voeden met voedzame, zelfgemaakte maaltijden als haar speenstadium begint, in plaats van verpakt voedsel uit de winkel te halen. Hoewel huisgemaakte maaltijden voedzaam, gezond en vers voor je baby zijn, kunnen ze een hele klus worden om je voor te bereiden als je niet over de juiste hulpmiddelen beschikt. Dit is precies waar je de beste blender voor babyvoeding nodig hebt om je te helpen.

De nieuwste variëteiten babyvoedingmixers die op de markt verkrijgbaar zijn, kunnen op een enkele plaats maaltijden hakken, koken, pureren en serveren, waardoor u veel tijd en moeite bespaart. Met deze blenders voor babyvoeding kunt u zelfs meerdere partijen verschillende soorten babyvoeding tegelijkertijd bereiden om later te gebruiken.

Hoewel er op de markt tonnen van dergelijke producten beschikbaar zijn die helpen bij de bereiding van babyvoeding, hebben we de best beoordeelde voor u uitgekozen en hebben we er eerlijke beoordelingen voor gegeven. Zorg ervoor dat je blenderbeoordelingen voor babyvoeding leest die beschikbaar zijn op dezelfde pagina voordat je een keuze maakt.

Beste blender voor Vergelijkingstabel babyvoeding

Naam Details Prijs
Baby Brezza 12-delige set
Beaba Babycook Blueberry
Philips Avent babyvoedingblender
Babymoov Food Maker

Babyvoeding Bizuslugi Beoordelingen

1. Baby Brezza 12-delige set

Als u wilt dat de handen vrij zijn van stomen naar het koken van babyvoeding, is dit slechts het apparaat voor u. Ondanks dat het een zeer betaalbaar pakket is, stoomt deze babyvoeding-blender en mengt dan de ingrediënten in dezelfde kom met één druk op de knop. Hierdoor kunt u meer tijd besteden aan de andere vereisten van uw baby, terwijl de babyblender de kooktaak afhandelt.

Het is niet zomaar een stomer en een blender, maar een compleet pakket dat alles regelt wat er met babyvoeding te maken heeft: bereiden, bewaren en serveren. Om al deze taken aan te kunnen, bevat het pakket een stomende en mengkom met 3 kopjes en 3 herbruikbare voedselbuidels voor het bewaren en serveren van het voedsel. Deze voedselbuidels zijn voorzien van trechters om het bereide voedsel eenvoudig in de trechters over te brengen.

De kom en het blad zijn beide vaatwasmachinebestendig voor de gemakkelijkste opruiming die u zich maar kunt voorstellen. Het waterreservoir dat verantwoordelijk is voor het stomen van voedsel kan eenvoudig worden verwijderd als u het wilt reinigen en bijvullen. Wat de duurzaamheid betreft, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het product wordt geleverd met een jaar>

nadelen:

Het apparaat biedt veel waar voor uw geld, maar er zijn bepaalde nadelen waarmee u vertrouwd moet zijn. Het deksel wordt heet als u de stoomfunctie gebruikt, dus u moet ervoor zorgen dat u het niet aanraakt of ingedrukt houdt terwijl u de gekookte ingrediënten mengt. Ook is het deksel enigszins moeilijk te verwijderen.

2. Beaba Babycook Blueberry

Dit is een andere all-in-one-eenheid voor babyvoeding, vergelijkbaar met de hierboven genoemde, maar met een iets hoger prijskaartje. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en kan tot 4,5 kopjes babyvoeding verwerken om meerdere porties tegelijk te maken en op te slaan voor later gebruik. In een enkele kom kan de blender stomen, mengen en ook voedsel opwarmen wanneer het aan uw kind moet worden geserveerd.

Het multifunctionele mes dat beschikbaar is in de mengpot, combineert alleen de textuur die u voor uw kind zou willen hebben en er is ook een handige timeroptie die klinkt wanneer de maaltijd gereed is om te worden geserveerd. Het apparaat wordt ook automatisch uitgeschakeld als de vooraf ingestelde tijd is verstreken.

Met deze blender voor babyvoeding kunt u een reeks verschillende recepten bereiden om uw kind te voeden, inclusief puree, soepen en sauzen. Het werkt ook met een reeks verschillende ingrediënten voor uw recepten voor babyvoeding, waaronder fruit, groenten, vlees en vis. Wat u ook van plan bent om te koken en te mengen, de maaltijd zal voorbereid en klaar zijn om binnen 15 minuten geserveerd te worden. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig om het opruimgedeelte voor u gemakkelijker te maken.

nadelen:

Het waterreservoir heeft voortdurend onderhoud van de gebruiker nodig, anders kan het mallen vormen waardoor het apparaat ongeschikt is voor de gezondheid van uw baby.

3. Philips Avent babyvoedselblender

Philips staat bekend om de kwaliteit en prestaties van de producten die het levert en deze babyvoeding-blender van Philips AVENT is slechts een voorbeeld van zijn uitmuntendheid. Met behulp van de verwerking die is inbegrepen in het apparaat, stoomt u eerst de ingrediënten. U tilt en plaatst vervolgens dezelfde container ondersteboven om de ingrediënten te mengen zodra ze naar wens zijn bereid. Dit maakt het toestel ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en minimaliseert de opruiming die gepaard gaat met het gebruik van meerdere kommen voor meerdere taken.

Hoewel het ontwerp compact is om de opslag voor u gemakkelijker te maken, is de watertank doelbewust ontworpen om het schoonmaken en het bijvullen eenvoudig te houden. Omdat u de textuur van de blend beheert, kunt u hetzelfde apparaat blijven gebruiken voor alle fasen van het spenen, van gepureerd voedsel in de eerste fase tot zelfs hapjes. Voor het maken van hapjes, snijd je eenvoudig groenten en fruit in >

De capaciteit van de pot is 800 ml, wat betekent dat u partijen babyvoeding kunt bereiden en deze in de koelkast of de vriezer kunt bewaren voor meerdere dagen. De pot is BPA-vrij en samen met het mes is deze ook vaatwasmachinebestendig.

nadelen:

Het ontwerp is eenvoudig en de prestaties zijn uitstekend. Het enige nadeel dat we vonden was dat de gebruiker de pot moet optillen en omdraaien om te mengen. Veel modellen van babyblenders bieden ook stomen en mengen met één druk op de knop.

4. Babymoov Food Maker

Waarschijnlijk het nieuwste en het chicste product dat op de markt verkrijgbaar is onder de naam babyvoedingblender of babyvoedingmaker, is dit 5-in-1 apparaat van Babymoov. Met twee steamermanden die tegelijkertijd verschillende partijen voedsel stomen met een totale capaciteit van 6,25 kopjes en een mengkom met 3 kopjes, kunt u met deze babyblender 25 porties babyvoeding tegelijk bereiden. U kunt het voedsel in de vriezer bewaren en het vele dagen gebruiken.

Het gemak dat het apparaat levert is uitzonderlijk met timers, alarmen en automatische uitschakeling van het apparaat als de ingestelde tijd is verstreken. Het bereiden van verschillende soorten voedsel met verschillende kooktijden is eenvoudig, omdat u de ingrediënten met de >

Naast het stomen, mengen en opwarmen van babyvoeding, kan het apparaat ook melkflessen voor de baby opwarmen en steriliseren, wat waarschijnlijk de reden is waarom het zo'n grote favoriet onder moeders is. Het LCD-scherm maakt het gebruik eenvoudig, terwijl de vaatwasmachinebestendige onderdelen het schoonmaken gemakkelijk maken. Alle onderdelen die in contact komen met het voedsel zijn bovendien BPA-vrij om de gezondheid van uw kind te garanderen.

nadelen:

Het is een uitstekende keuze en de enige problemen die we bij de unit tegenkwamen, waren de grotere afmetingen in vergelijking met andere op de markt, waardoor deze niet geschikt is voor kleinere keukens en omdat er geen opslagbakken in het pakket zitten. Opslagcontainers worden echter afzonderlijk verkocht als u ze wilt kopen.

Word lid van de discussie