Maleisië Blog

border=0

Maleisië: reisblog met tips en rapporten

De multi-etnische staat Maleisië is moeilijk samen te vatten. Er is niets dat hier niet bestaat. Of u nu op zoek bent naar een opwindende metropool, afzondering in de jungle, bergwandelingen of eenzame droomstranden, u kunt dit allemaal op een ongecompliceerde en relatief goedkope manier in Maleisië hebben.
Het bijzondere aan Maleisië is de veelheid aan culturele en religieuze invloeden. De zeevarenden en verschillende koloniale heersers hebben hier hun stempel gedrukt, en tegenwoordig leven hindoes, moslims, boeddhisten en christenen samen in de steden van Maleisië alsof het de meest natuurlijke zaak ter wereld is. En de mix van culturen loopt ook door de keukens van Maleisië - gewoon geweldig!
Maleisië biedt een rijk programma speciaal voor natuurliefhebbers, omdat u veel intacte regenwouden en natuurreservaten zult vinden, vooral op Borneo en in de hooglanden. En de onderwaterwereld is een van de top 3 in Zuidoost-Azië.

De hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur, heeft zich ontwikkeld van een kleine arbeidersstad tot een mondiale metropool. De verschillende culturen vormen vandaag de dag nog steeds het stadsbeeld. Er zijn talloze moskeeën en kerken, evenals boeddhistische en hindoetempels. De indrukwekkende Petronas Twin Towers zijn de meest beroemde bezienswaardigheid in de stad. Maar er is nog veel te ontdekken.

Lees meer


Enkele van de populairste reisbestemmingen van het land bevinden zich aan de westkust van Maleisië. Het multiculturele eiland Penang is alleen al de reis waard. Er zijn ook andere prachtige eilanden zoals >


Traditioneel is het een beetje stiller in het oosten van Maleisië. Maar naast de populaire Perhentian-eilanden, groeit de populariteit van eilandbestemmingen zoals Redang of Tioman. Ook omdat er veel te ontdekken valt naast de prachtige stranden onder het wateroppervlak. De natuur op het land is opmerkelijk. In het Taman Negara Nationaal Park zijn dichte regenwouden en een grote biodiversiteit.


Borneo is een ver>


De beste reistips

Op basis van jaren> Alle informatie hier

Met de juiste creditcard kunt u veel geld besparen op uw reizen. Hier kunt u zien welke kaarten u kunt gebruiken om wereldwijd gratis contant geld op te nemen of in lokale valuta te betalen zonder extra kosten. En wie is momenteel de enige aanbieder die u buitenlandse kosten aan de machine vergoedt, bijvoorbeeld in Thailand of Vietnam.

Alle informatie hier

Je kunt honderden euro's besparen op een vliegticket voor je reis naar Zuidoost-Azië als je de juiste platforms gebruikt en een paar basisdingen doet. Hier hebben we de be> Alle informatie hier

De beste bezienswaardigheden

De beste tours excursies

Hotels in Maleisië

Islands

Tips voor reisplanning

Transport transport

Boek Maleisië tour

 • Kuala Lumpur
 • Taman Negara Nationaal Park
 • >
 • etc.
 • Kuching
 • Kota Kinabalu
 • Lankayan
 • etc.
 • Kuala Lumpur
 • Penang
 • >
 • etc.
 • Melaka
 • Cameron Highlands
 • Perhentians
 • etc.

Lees over reisvoorbereiding

Hier vindt u een selectie van de beste reisgidsen voor Maleisië en andere interessante boeken.

Naar overzicht

Beter geïnformeerd, meer ervaring!

Klassiek of insider-tip: vind de mooiste bestemmingen en routes .
Blijf op de hoogte van hoe u onderweg geld kunt besparen en ontvang nuttige tips en informatie voor uw reis .
Raak geïnspireerd en verzamel nieuwe ideeën . Ontvang het beste nieuws uit Zuidoost-Azië regelmatig in uw mailbox met slechts één klik!

Hier vindt u informatie over gegevensbescherming, analyse, intrekking.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.