Gids Tips Klussen

Tips om een ​​blender gemakkelijk en op de juiste manier te gebruiken

Bizuslugi kan zeer nuttig hulpmiddel zijn en een geweldige tijdwinst opleveren in uw keuken, op voorwaarde dat u begrijpt hoe u het op de juiste manier gebruikt. Ondanks het feit dat het een eenvoudige machine is om te bedienen, gebruiken niet veel mensen hun blenders op de juiste manier, waardoor ze er niet het meeste profijt van hebben. Hier zijn enkele zeer nuttige tips die u kunt volgen wanneer u uw blender gebruikt. Deze tips zorgen ervoor dat wanneer u uw blender voor een taak uittrekt, of de taak nu klein of groot is, de blender de beste prestaties levert en u de best mogelijke resultaten bereikt.

Omgaan met het deksel:

Als je ooit de fout hebt gemaakt om een ​​smoothie te maken zonder het deksel op de blender te plaatsen, dan weet je waar ik het over heb! Hoewel het vergeten van het deksel op de blender te doen geen schade toebrengt aan de machine, maar de rommel die het op het aanrecht en in de keuken veroorzaakt, kan een behoorlijk zware taak worden om ermee om te gaan. Om uzelf te behoeden voor al het extra opruimen, moet u altijd het deksel goed plaatsen voordat u de blender in werking stelt.

De meeste moderne blenders hebben een verwijderbare dop op het deksel. U kunt het gebruiken om extra inhoud op te nemen terwijl de messen nog in beweging zijn. Het is vooral handig wanneer u dikke consistenties mengt, zodat u de vloeistof beetje bij beetje kunt opnemen tot u een gelijkmatige blend krijgt.

Begin met de laagste snelheid:

U kunt de drang voelen om altijd de maximale snelheidsinstelling te gebruiken om de taak snel te voltooien, maar dit zal resulteren in ongelijkmatige overvloeiresultaten. Vooral bij het mengen van een combinatie van vloeistoffen en vaste stoffen, begin met de laagste snelheid, voeg zo nodig meer vloeibare ingrediënten toe en verhoog dan geleidelijk de snelheid naar het maximum.

Hete vloeistoffen mengen:

Wanneer u hete inhoud mengt, verwijdert u de filterdop om een ​​passage open te houden zodat de stoom kan ontsnappen. Als u een blender met een glazen pot bezit en deze stap vergeet, kan het glas te heet worden en zelfs exploderen.

Snijd de ingrediënten:

Voor uniform en snel mengen, snijd de grote groenten en fruit in kleinere stukken voordat u ze toevoegt aan de blender. Deze oefening voorkomt ook dat de motor overwerkt en zorgt voor een >

De 'Pulse'-optie gebruiken:

Dit is een zeer nuttige functie die aanwezig is in bijna alle standaard en goede kwaliteit blenders. Helaas zijn de meeste blendergebruikers niet op de hoogte van het werkelijke doel. Het geeft korte uitbarstingen van kracht en laat de machine draaien zo>

Direct na gebruik reinigen:

Laat de blender nooit later schoonmaken, omdat dit de gemakkelijkste taak is als u hem onmiddellijk na gebruik en de moeilijkste taak uitvoert als u hem later gebruikt. Als je de vuile blender een paar uur laat staan, zal het overgebleven voedsel erin worden gedroogd en aan zijn muren blijven kleven. Het zal dan veel van je tijd vergen en schrobben om het van de wanden van de blenderkan te verwijderen. Als de blender niet geschikt voor de vaatwasser is, kunt u hem nog steeds gemakkelijk schoonmaken door water en zeep aan de pot toe te voegen, de deksel vast te zetten en de blender een paar seconden te laten draaien. Daarna gooi je de inhoud weg en spoel je de pot en het deksel af.

Word lid van de discussie