Over ons

border=0

Hallo en welkom! Hier leert u interessante feiten over de fascinatie van Zuidoost-Azië.

Als beheerder van deze website worden mij vaak vragen gesteld. Ik beantwoord een aantal van hen die hier steeds opnieuw worden gevraagd:

Stefan / Over mij

Wanneer heeft reiskoorts je gepakt?

Het was in januari 2005 op de luchthaven van Santiago de Chile. Ik was voor het eerst in mijn leven uit Europa vertrokken. Ik wachtte op mijn aansluitende vlucht en bestudeerde de bestemmingen op het scorebord. Hoewel ik net een reis had gehad, voelde ik een reismug als nooit tevoren. Anderen noemen het: reislust.

En wanneer was de eerste keer dat je in Zuidoost-Azië was?

Rechts het jaar daarna. Azië had me nog nooit echt aangesproken, maar toen was ik er, min of meer toevallig, in Thailand, omdat andere plannen hadden gefaald. Wat volgde was liefde op het eerste gezicht. Vandaag, 20 reizen naar Zuidoost-Azië later, is dit deel van de wereld mijn tweede thuis geworden. Ik was daar nu twee jaar aan het backpacken, van Myanmar tot Singapore, van India tot de Filippijnen.

Waar woon je als je niet onderweg bent?

In Düsseldorf.

Eerste reis naar Thailand in 2006

Het team / samenwerking

Creëert u alleen de inhoud op de site?

Nee, niet >

Maar zijn blogs niet persoonlijker en meestal slechts door één persoon gemaakt?

Dit geldt voor de meeste blogs, maar er zijn al veel pagina's met een klein redactieteam. Op een gegeven moment werd het me duidelijk dat ik de fascinatie van Zuidoost-Azië niet zou kunnen creëren zoals ik het alleen zou willen doen. Mijn visie op de site is altijd meer een informatieportaal geweest dan een blog die me als persoon op de voorgrond plaatst. Daarom vind je op deze pagina of op mijn sociale mediakanalen nauwelijks foto's van mij.

Zodat de informatie-inhoud van de pagina snel toeneemt, besloot ik om andere mensen artikelen te laten schrijven.

Wie schrijft er nog voor Fascination Southeast Asia?

In de loop der jaren zijn er nogal wat auteurs geweest. Sommigen hebben alleen een artikel geschreven, anderen publiceren regelmatig. Hier vindt u het huidige team .

Ik wil ook iets schrijven, wat moet ik doen?

Neem contact met ons op: hallo@bizuslugi.org . Dan kunnen we al het andere bespreken. We zoeken ook graag naar onderwerpen voor de reis. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om over eerdere reizen te schrijven.

Achtergrond van de fascinatie van Zuidoost-Azië

Hoe is het idee ontstaan ​​om deze pagina te maken?

Omdat ik graag schrijf, had ik uiterlijk sinds 2011 het idee om over mijn reizen op mijn eigen blog te rapporteren en zo mijn ervaringen met anderen te delen. Maar zoals bekend, is er altijd een reden om iets niet te starten of uit te stellen. Maar in mei 2013 was het eindelijk zover. Met de start van bizuslugi.org realiseerde ik mijn droom.

In mei 2013 kort na de start.
November 2018

Wie is gefascineerd door Zuidoost-Azië?

Ik begon Fascination Southeast Asia als een privé-reisblog. Beetje bij beetje hebben steeds meer auteurs elkaar gevonden die zo nu en dan artikelen schrijven. Fascinatie Zuidoost-Azië is onafhankelijk en is van geen enkele uitgever of iets dergelijks.

Voor wie is de site bedoeld?

Zuidoost-Azië is een van de mooiste vakantie- en reisregio's ter wereld. Iedereen die daar is geweest, komt meestal steeds weer terug. Daarom is Fascination Southeast Asia gericht op zowel beginners als gevorderde gebruikers. Of u nu uw eerste reis maakt, u wilt de »volgende stap« naar Thailand nemen of als u op zoek bent naar nieuwe bestemmingen na de 10e reis, u zult hier zeker iets vinden.

Maar een paar reisbestemmingen liggen niet in Zuidoost-Azië ...

Ja dat klopt. Ik heb een beetje vals gespeeld in termen van geografische beperking. Omdat eigenlijk slechts elf landen tot Zuidoost-Azië behoren, namelijk Brunei, Indonesië, Cambodja, Laos, Maleisië, Myanmar (Birma), Oost-Java, de Filippijnen, Singapore, Thailand en Vietnam. Maar hier vindt u ook rapporten over India, Sri Lanka en de Malediven. Ik denk dat het past. Reizen naar Zuidoost-Azië zijn vaak gekoppeld aan deze bestemmingen. En veel vaste reizigers naar Zuidoost-Azië zijn ook in een van deze drie landen geweest of zijn van plan een reis te maken.

Motor in Madurai (India)

Meer aanbiedingen

Op welke platforms is Fascination Southeast Asia nog steeds actief?

Je kunt momenteel fascinatie voor Zuidoost-Azië vinden op Facebook , Twitter , Instagram en Pinterest .

Zijn er video's op YouTube?

Er is een kanaal op YouTube , maar er zijn maar een paar video's. Sommigen van hen zijn onbewerkte live-opnames. Er zijn momenteel geen plannen om activiteiten op YouTube uit te breiden.

Is er een nieuwsbrief?

Ja. Dit wordt ongeveer een of twee keer per maand verzonden. Hier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Zuidoost-Azië . Het is het waard!

publicaties

Welke boeken en e-boeken zijn tot nu toe gepubliceerd?

In de tussentijd heb ik drie eBoeken gepubliceerd. Dit zijn »Fascination Thailand« en »Fascination Vietnam«, beide gericht op beginners, evenals de 555 Tips voor Bangkok, die ook beschikbaar is als een gedrukt boek.

Waar kan ik dit kopen?

Alle eBooks zijn beschikbaar in mijn online shop:

U kunt het boek daar ook bestellen, dat ook verkrijgbaar is in boekhandels.

rondvaarten

Kan ik mijn vakantie bij jou boeken?

Ja dat kan. Kortom, ik geef alle informatie op deze pagina, zodat u uw reis zelf kunt organiseren. Maar als u liever uw vakantie door experts wilt laten organiseren, is dit ook mogelijk. Ik werk met enkele lokale providers die al vele jaren professionele touroperators zijn. U kunt enkele routesuggesties vinden op mijn reisportaal . Alle reizen kunnen ook worden aangepast of volledig worden aangepast.

Welke reisbestemmingen worden aangeboden?

Thailand, Myanmar, Laos, Cambodja, Vietnam en de Filippijnen worden momenteel aangeboden.

Wie voert de reizen uit?

De reizen worden uitgevoerd door lokale operatoren in Bangkok of Cebu (Filippijnen). Beide zijn al jaren actief in de landen, kennen de beste hotels en de mooiste plekken. Hier kunt u meer informatie vinden over de touroperators .

Financiering Adverteerders /

Is er reclame voor de fascinatie van Zuidoost-Azië?

Ja, zo nu en dan staat hier reclame op de pagina, die dan dienovereenkomstig wordt gemarkeerd. Dat doe ik momenteel zonder vervelende pop-ups etc. In plaats daarvan gebruik ik voornamelijk affiliatielinks.

Wat zijn affiliatielinks?

Partnerlinks of partnerlinks zijn opgenomen in veel artikelen. Wanneer ik bijvoorbeeld een link naar een spullenzak op Bol.com of een hotel op Booking.com gebruik, gebruik ik speciale links waarmee de site kan herkennen dat de gebruiker van mijn site kwam. Als je dan iets koopt of boekt, krijg ik een kleine commissie. Je hebt echter geen nadeel omdat de prijs voor jou ongewijzigd is. En ik raad alleen aan waar ik van overtuigd ben.

De inkomsten worden gebruikt om de fascinatie van Zuidoost-Azië en de verdere uitbreiding van het informatieaanbod te financieren. Dus bedankt als je de gelieerde links gebruikt en ons werk steunt. U vindt meer over het onderwerp en een lijst met partnerprogramma's die op mijn partnerpagina worden gebruikt.

Bent u uitgenodigd voor hotels of om te reizen?

Ja, dat gebeurt zo nu en dan. Ik heb het echter tot nu toe slechts sporadisch gebruikt en heb het meestal geannuleerd. De resulterende artikelen worden dienovereenkomstig gemarkeerd.

Nog vragen?

Vervolgens vanaf daar in de reacties. Ik zal de FAQ-lijst met onregelmatige tussenpozen uitbreiden.

Beter geïnformeerd, meer ervaring!

Klassiek of insider-tip: vind de mooiste bestemmingen en routes .
Blijf op de hoogte van hoe u onderweg geld kunt besparen en ontvang nuttige tips en informatie voor uw reis .
Raak geïnspireerd en verzamel nieuwe ideeën . Ontvang het beste nieuws uit Zuidoost-Azië regelmatig in uw mailbox met slechts één klik!

Hier vindt u informatie over gegevensbescherming, analyse, intrekking.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.