Gids Tips Klussen

Tips voor het maken van de beste smoothies

Smoothies zijn een zeer slimme manier om dagelijks meer groenten en fruit in te nemen dan u normaal zou doen. Je kunt niet zoveel groenten en fruit eten als je zou consumeren in een drankje. Dit betekent dat smoothies en milkshakes u veel meer vitamines en voedingsstoffen opleveren dan u normaal zou consumeren. Ik moet er op dit punt op wijzen dat de beste tools voor het maken van smoothies blenders zijn! Er is niet veel truc aan het maken van smoothies. Het enige dat van u wordt ver> Hoewel smoothies het gemakkelijkste ontbijt ooit maken, zijn er enkele tips die je kunt onthouden om ze gezonder en lekkerder te maken:

Verander de ingrediënten:

Als je elke dag een enkele smoothie blijft consumeren, beperk je de verscheidenheid aan voedingsstoffen die je in je dieet krijgt, aanzienlijk. Om ervoor te zorgen dat u alle juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden krijgt, moet u de ingrediënten wijzigen en afwisseling toevoegen aan de smoothies die u gebruikt. Met deze tip krijgt u ook de kans om verschillende smaken uit te proberen, zodat de smoothie-ervaring niet eentonig voor u wordt.

Vloeibare ingrediënten eerst:

Voeg de vloeistoffen in de mengbeker toe vóór de vaste stoffen, aangezien de vloeistoffen gemakkelijker op de messen zullen zijn en ze helpen om in beweging te komen.
Verse ingredienten:
Gebruik voor de gezondste smoothies verse en biologische ingrediënten. De groenten en fruit die worden gekweekt door het gebruik van pesticiden zijn niet zo lekker of zo gezond dat ze zo mogelijk moeten worden vermeden.

Zoetstof:

Voor sommige mensen is de natuurlijke zoetheid van de vruchten voldoende voor de smaak van hun smoothie. Als je niet een van hen bent en je smoothies zoeter wilt, gebruik dan natuurlijke zoetstoffen, want deze zijn veel gezonder dan geraffineerde suiker. Ahornsiroop en honing zijn geweldige zoetstoffen. Je kunt ook data toevoegen aan je smoothie nadat je ze een paar uur hebt laten weken.

IJs opnemen:

Deze tip is exclusief voor de eigenaren van krachtige blenders. Lees de gebruiksaanwijzing die bij de blender in de verpakking zat om te controleren of uw blender ijskoud is. Als je blender in staat is om het werk te doen, voeg dan altijd ijs toe aan je smoothies, omdat het je drankje dikker en romiger maakt. Het ziet er niet alleen goed uit in een glas, maar zal ook geweldig smaken!

Begin met de laagste snelheidsinstelling:

Het is het beste om de snelheid van de blender naar de laagste stand te draaien wanneer u begint met het mengen van de ingrediënten voor uw smoothie. Met een lage snelheid snijd je de ingrediënten mooi in kleinere stukjes en als je dan ziet dat de messen zonder enige belemmering roteren, kun je de snelheid verhogen om ze snel te laten smelten. Door vanaf het allereerste begin de snelheid te verhogen, draaien de messen in een luchtbel en hebben ze geen invloed op de ingrediënten. U moet het dan uitschakelen, het deksel openen en een sabotage gebruiken om de bubbel te verwijderen en de bladen bewegen om te bewegen.

Medicinale thee:

Melk, water en sap zijn de gebruikelijke ingrediënten die worden gebruikt als basis voor een smoothie. U kunt medicinale thee gebruiken als vervanging van deze gebruikelijke ingrediënten om uw smoothie een unieke nieuwe smaak te geven waarvan u misschien geniet. De consumptie van een bepaalde medicinale thee in uw smoothie kan ook helpen bij het aanpakken van een bepaalde medische aandoening die u misschien ervaart.

Opname van greens:

Groene smoothies worden tegenwoordig populair voor verschillende gezondheidsvoordelen en ook om obesitas te bestrijden. Omdat we niet zoveel groene groenten in hun natuurlijke vorm consumeren als we kunnen toevoegen in een glas smoothie, is groene smoothie een geweldige manier om je aandeel in greens te krijgen. Je kunt beginnen met het toevoegen van wat spinazie of boerenkool aan je smoothies en kijken of je de smaak lekker vindt.

Word lid van de discussie