beoordelingen Klussen

7 Beste blenderec blender beoordelingen

Als de succesvolle fabrikant van verschillende merken huishoudelijke en commerciële blenders, is BlendTec een wereldwijd erkende en gerespecteerde naam in keukenapparatuur geworden. Het gebruik van een BlendTec-blender kan u helpen bij het maken van kwaliteitssmoothies en -dranken met grondstoffen die u helpen uw gezondheid te verbeteren en u geld te besparen. Door gebruik te maken van de verfijning van commerciële apparaten, in een eenvoudig te gebruiken en draagbaar systeem, is de BlendTec de perfecte aanvulling op elk huis. BlendTec-producten staan ​​bekend om hun gebruiksgemak en hoe snel en krachtig hun mengtoestellen zijn; speciaal voor een huisproduct. Het gebruik van deze interactieve blender is een koud kunstje, waardoor het gemakkelijker wordt om heerlijke en gezonde maaltijden thuis te maken voor u en uw gezin. De onderstaande beoordelingen benadrukken waarom een ​​BlendTec Blending Appliance waarschijnlijk de perfecte aanvulling is op uw keuken.

Beste Blendtec-blenders in samenvatting


Blendtec Bizuslugi-beoordelingen

Blendtec Designer Bizuslugi

Een van de krachtigste blenders die je kunt vinden, is deze 1725 watt blender van Blendtec met een slim bedieningspaneel dat je feedback geeft, je vertelt hoe je de blender kunt gebruiken, laat je kiezen uit de 6 werkingsmodi en kies uit 100 verschillende beschikbare snelheden . Naast zijn moderne uiterlijk is de Wild-zijpot BPA-vrij en heeft een opening in het deksel. Door de korte hoogte kunt u hem gemakkelijk onder de kasten in uw keuken bewaren, terwijl de zware voet u harde inhoud zoals bevroren fruit, wortels en zelfs ijs gemakkelijk kunt verhelpen. Het volume is groot genoeg om 90 gram voedsel te bereiden op een moment dat voldoende is voor het hele gezin om te consumeren. Naast de 8 jaar garantie met de blender, krijgt u ook een extra 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie als u niet tevreden bent met de prestaties.

Blendtec Designer Wild Side Jar Bizuslugi

Met superieure prestaties en een aantal geavanceerde functies, dit is een professionele standaard blender die je graag gebruikt. De 3 HP motor roteert de bladen op 300 mph, die niet alleen ijs verpletteren om sneeuw te maken in slechts enkele seconden, maar ook voldoende wrijving zullen produceren om hete soep te maken zonder gebruik te maken van een externe warmtebron. U zult het niet moeilijk vinden om met de snelheidsregelaar op 6 niveaus en een puls voor nauwkeurig mengen te werken. 4 voorgeprogrammeerde instellingen voor de meest voorkomende mengfuncties maken uw werk nog eenvoudiger, terwijl een LCD-scherm u vertelt hoeveel meer tijd de mengcyclus in beslag neemt. De krasbestendige, duurzame Wild Side-pot kan meer dan 36 gram bevatten, is vaatwasmachinebestendig en heeft markeringen om ingrediënten toe te voegen. Buiten de garantie van 8 jaar wordt ook een geld-terug-garantie gegeven voor een periode van een maand.

Blendtec Total Bizuslugi Classic

Deze krachtige blender met een motor van 1560 watt is het perfecte apparaat voor het maken van smoothies, ijs, vers sap, milkshake, deeg, soepen, sauzen en nog veel meer. Er zijn 6 voorgeprogrammeerde instellingen beschikbaar om al uw recepten met perfectie voor te bereiden. Deze blender van professionele kwaliteit dient het doel van 9 gemeenschappelijke keukenapparatuur in één apparaat. De 3-vaks WildSide-pot en het nauwkeurig afgestelde mesje zijn BPA-vrij en sterk genoeg om hoge snelheidsmenging van zware inhoud te weerstaan. In tegenstelling tot de meeste andere mengers, heeft het een garantie dat het ijs verbrijzelt, waardoor het een nummer 1 keuze wordt voor sapkraampjes en restaurants.

Blendtec Professional 750 Bizuslugi met WildSide-pot

Als een van de best beoordeelde blenders bevat het pakket een gemakkelijk te reinigen basis met een motor van 3 pk, een aantrekkelijke WildSide-pot en een garantie van 8 jaar die door de fabrikant wordt gegeven. Voor een veilige reiniging door de gebruiker heeft het apparaat een unieke mesconstructie met stompe zijkanten om uw huid niet te beschadigen. De snelheid en kwaliteit van het mengen komt van de geharde metalen aandrijfsocket anders dan de stille maar krachtige motor. Het intelligente aanraakscherm geeft het niet alleen een ultramoderne uitstraling, maar is ook gemakkelijk te gebruiken en even gemakkelijk schoon te vegen.

Red Blendtec Designer-serie Bizuslugi rood

Onder de professionele professionele blenders die op de markt worden aangeboden, combineert deze 1560 watt aanrechtblender met stalen kogellagers en automatische aanpassing van de snelheid duurzaamheid en prestaties als geen ander. De machine beschermt zichzelf tegen schade door zichzelf uit te schakelen wanneer de motor begint op te warmen of in een situatie waarbij u de messen met de hand probeert te stoppen. Het digitale display heeft een countdown-timer en een capacitieve touch-control-schuifregelaar om elke gewenste snelheid in te stellen voor exacte resultaten. Met een garantie van 7 jaar en een geventileerd deksel dat goed past, zult u nooit twijfelen aan uw investering in de nuttige machine.

Blendtec Designer Bizuslugi Champagne

Met een stille en krachtige motor van 1675 watt en een verlengde garantie van 8 jaar staat deze hoge-snelheidsmenger bovenaan in de rij van professionele high-end blenders voor commercieel gebruik en gepassioneerde thuiskoks. De opruiming is eenvoudig en veilig met zijn WildSide-pot en botte messen. De snelheid wordt geleverd door de krachtige motor en de geharde metalen aandrijfbus. De slanke en gemakkelijk te reinigen basis heeft een intelligent aanraakscherm met capacitieve snelheidsregeling, puls en 5 programmeerbare opties voor de meest voorkomende mengtaken, waaronder smoothies, bevroren desserts, sap, schone en warme soep.

Blendtec Pro Bizuslugi Black

De enige blender die de intelligente, gestroomlijnde technologie met geluiddemping gebruikt om een ​​krachtige maar stille prestatie te leveren, beschikt over een capacitief snelheidsbeheer met 11 instellingen, pulse en 6 voorgeprogrammeerde instellingen voor veel verschillende recepten, van smoothies tot warme soepen, deeg en sauzen. Het digitale display geeft ook feedback voor uw buigcyclus en een afteltimer. De BPA-vrije WildSide-pot met geventileerd deksel heeft een brede basis voor eenvoudige reiniging en stompe bladen voor de veiligheid. Het indrukwekkende product wordt ondersteund door een uitgebreide garantie van 10 jaar.

 

Word lid van de discussie