Backpacken blog

border=0

Zuidoost-Azië is de bestemming van veel backpackers. Goedkope vluchten en een goede infrastructuur maken het voor veel (jonge) backpackers gemakkelijk om aan de slag te gaan, maar zelfs "oude rotten" krijgen nog steeds waar voor hun geld.
Terwijl voormalige backpacker bolwerken zich hebben ontwikkeld tot ontmoetingsplaatsen voor massatoerisme, is er nog veel te ontdekken buiten de standaardroutes.
Hier op deze overzichtspagina vindt u enkele van de populairste backpackbestemmingen in Zuidoost-Azië, evenals reis- en literatuurtips.

backpacken goals

backpacken Books

Backpackblog: tips en rapporten

Beter geïnformeerd, meer ervaring!

Klassiek of insider-tip: vind de mooiste bestemmingen en routes .
Blijf op de hoogte van hoe u onderweg geld kunt besparen en ontvang nuttige tips en informatie voor uw reis .
Raak geïnspireerd en verzamel nieuwe ideeën . Ontvang het beste nieuws uit Zuidoost-Azië regelmatig in uw mailbox met slechts één klik!

Hier vindt u informatie over gegevensbescherming, analyse, intrekking.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.