Gids Tips Klussen

Tips voor het gebruik van uw Immersion Bizuslugi

Sinds de dag dat ik mijn immersion blender kocht , heb ik veel verandering in mijn kookgewoonten en levensstijl als geheel opgemerkt. Met immersiemixers heb ik zoveel nieuwe recepten geprobeerd die verrassend weinig tijd en moeite kosten dat ik het beheer van het koken van vers, zelfgemaakt voedsel bijna elke dag kan doen. Een kleiner aantal take-outs en eat-outs betekent natuurlijk dat ik een gezonde levensstijl leid, net als iedereen die een blender heeft. Omdat mijn kinderen niet graag de meeste voedzame groenten in hun ware vorm eten, verberg ik ze in heerlijke, romige soepen gemaakt door mijn staafmixer.

Als je een nieuwe gebruiker van een staafmixer bent, volgen hier enkele handige tips om je ervaring ermee te verbeteren en er het meeste profijt van te behalen:

Read the manual: 1. Lees de handleiding:

Dit lijkt het meest voor de hand liggende ding om te doen voordat een nieuw apparaat wordt gebruikt, maar de meeste mensen negeren het omdat ze denken dat ze de bewerking zullen achterhalen terwijl ze het gebruiken. Maar er kunnen enkele be>

Blend in a tall pitcher: 2. Mix in een hoge werper:

Aangezien een staafmixer de inhoud niet in een afgesloten ruimte mengt zoals het geval is bij het gebruik van een blender op het aanrecht, kan dit resulteren in veel spatten van voedsel als het niet wordt gebruikt in een hoge kan. Een container met hoge wanden waarin de bladen van de blender volledig in vloeistof ondergedompeld zijn, is het beste om voedsel te mengen zonder een puinhoop te creëren.

Motor should not be immersed: 3. Motor mag niet worden ondergedompeld:

Vermijd onderdompeling van de schacht van de staafmixer te diep in het te mengen mengsel, zodat het motorgedeelte op veilige afstand van het oppervlak van de vloeistof blijft. U beschadigt de motoren als u deze in contact brengt met vloeistof en als de motor beschadigd is, is het apparaat volledig onbruikbaar.

Cut the ingredients: 4. Snijd de ingrediënten:

Over het algemeen hebben immersie-mixers zwakkere motoren in vergelijking met de meeste aanrecht-blenders en voedselverwerkers, dus u moet oppassen dat u de motoren niet overwerkt door grote stukken voedsel te mengen. De mengopdracht zal gemakkelijker zijn voor de messen en op de motor als u de ingrediënten, met name harde stukken zoals bevroren fruit, in kleinere stukken snijdt, zodat de messen ze zonder veel moeite kunnen verwerken.

Use the blending pitcher: 5. Gebruik de mengpitcher:

Het merendeel van de onderdompelingsmixers zal een >blending pitcher met hen bevatten die het perfecte gereedschap is voor het maken van een paar porties smoothie of het bereiden van een kleine hoeveelheid sauzen. De hoge werper, soms verkrijgbaar met een deksel, zal de taak netjes en gemakkelijk voltooien.

Remove bones: 6. Verwijder botten:

Zorg ervoor dat het mengsel dat moet worden gemengd geen putten, botten of andere handsubstanties bevat die de messen kunnen breken of de motor binnen de mixer kunnen beschadigen. Als het mengsel dat moet worden gemengd vis of kip omvat, verwijder dan alle botten voordat je je mixer erin onderdompelt.

Be creative: 7. Wees creatief:

Je staafmixer is een zeer veelzijdig hulpmiddel en kan helpen bij tal van creatieve gerechten. U zult talloze recepten online vinden voor soepen, sauzen, smoothies en nog veel meer gerechten die u kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten en dit goedkope apparaat. U kunt zelfs uw eigen recepten op maat maken en ontdekken hoe het eruitziet. Het be>

Als je het op een intelligente manier gebruikt, is een staafmixer een zeer nuttig kookgereedschap dat je helpt met talloze interessante gerechten, van soepen, smoothies, tot desserts, sauzen, pannenkoekenbeslag en nog veel meer.

Word lid van de discussie