Myanmar Blog

border=0

Myanmar: reisblog met tips en rapporten

Het voormalige Birma staat pas sinds kort op de lijst met landen die u gemakkelijk kunt bezoeken. Sinds de politieke opening in 2011/2012 is Myanmar van jaar tot jaar veranderd en biedt reizigers inzichten in een land dat misschien wel de grootste verandering in zijn geschiedenis doormaakt.
Myanmar is een multi-etnische staat, meer dan 135 verschillende etnische groepen met hun eigen culturen wonen hier. Vooral in de Birmaanse keuken, als je het zo kunt noemen, wordt de invloed van buurlanden ook weerspiegeld.
Als toerist staat er traditioneel veel cultuur op het programma, want Myanmar heeft er genoeg van. Het is niet voor niets dat de achternaam "Land of Thousand Pagodas" is - en in feite is dat een understatement.
Als reisbestemming heeft Myanmar eigenlijk een breed scala aan aanbiedingen, variërend van de stedelijke jungle tot de echte jungle, van droomstranden tot berglandschappen en van Starbucks tot het theehuis.
Natuurlijk is er op veel plaatsen nauwelijks infrastructuur beschikbaar, maar de ongelooflijk warme en behulpzame Birmezen maken bepaalde ontwikkelingstekorten snel vergeten.

Vakantie boeken?
Uw individuele Myanmar-reis - informeer nu! Wij adviseren u graag (ook telefonisch).

Bestemmingen Myanmar

Yangon, de hartenhoofdstad, mag niet worden gemist tijdens een reis naar Myanmar. Niet alleen is de Shwedagon-pagode, die alles overtreft, een hoogtepunt, de stad zelf is een lust voor het oog. Er is ook veel te ontdekken in het ietwat rustigere deel van Yangon, zoals de historische stad Bago met zijn meer dan 20 tempels en pagodes.

Lees meer


In het hart van Myanmar ligt Mandalay, de laatste koninklijke stad van Myanmar. Zowel in Mandalay als in de omgeving vindt u enkele van de be>


Myanmar staat niet noodzakelijk bekend om een ​​strandvakantie, maar de westkust van het land is absoluut een hoogtepunt voor fans van ongerepte stranden. En hoewel de Andamanse kust van Myanmar steeds populairder wordt, is het nog steeds heerlijk om hier te ontspannen, niet in de laatste plaats vanwege de soms tijdrovende reis. Een van de be>


Het zuiden van Myanmar ligt momenteel nog buiten de gebaande paden, maar dat zal de komende jaren zeker veranderen. Rond Hpa-An en Mawlamyine zijn er be>


De beste reistips

Op basis van jaren> Alle informatie hier

Met de juiste creditcard kunt u veel geld besparen op uw reizen. Hier kunt u zien welke kaarten u kunt gebruiken om wereldwijd gratis contant geld op te nemen of in lokale valuta te betalen zonder extra kosten. En wie is momenteel de enige aanbieder die u buitenlandse kosten bij geldautomaten terugbetaalt, bijvoorbeeld in Thailand of Myanmar.

Alle informatie hier

Je kunt honderden euro's besparen op een vliegticket voor je reis naar Zuidoost-Azië als je de juiste platforms gebruikt en een paar basisdingen doet. Hier hebben we de be> Alle informatie hier

De beste bezienswaardigheden en rondleidingen

stranden

Boek Myanmar Tour

 • Yangon
 • Bagan
 • Inlemeer
 • etc.
 • Mandalay
 • Hspiaw
 • Inlemeer
 • etc.
 • Yangon
 • Bagan
 • Ngpali-strand
 • etc.
 • Yangon
 • Bago
 • Hpa-
 • etc.

Blogartikelen over Myanmar: handige tips voor het plannen van uw reis

Beter geïnformeerd, meer ervaring!

Klassiek of insider-tip: vind de mooiste bestemmingen en routes .
Blijf op de hoogte van hoe u onderweg geld kunt besparen en ontvang nuttige tips en informatie voor uw reis .
Raak geïnspireerd en verzamel nieuwe ideeën . Ontvang het beste nieuws uit Zuidoost-Azië regelmatig in uw mailbox met slechts één klik!

Hier vindt u informatie over gegevensbescherming, analyse, intrekking.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.