beoordelingen Klussen

Ninja Professionele Bizuslugi met Nutri Ninja Cups Review

Moderne blenders zijn nu meer dan alleen een standaard keukenapparaat, ze worden gebruikt om voedzame ontbijt-smoothies, sauzen, babyvoeding en sappen te maken. Als je een sportfanaat bent, een drukke moeder of gewoon iemand die minder tijd in de keuken doorbrengt, heb je een blender nodig. De Ninja Professional Bizuslugi met Nutri Ninja Cups maakt je leven eenvoudiger en je drinkt snel allerlei bevroren en voedzame goodies!

Met een grote breker van 72 oz (9 kopjes) kunt u in enkele seconden ijs maken voor uw cocktails en diepgevroren dranken. De werper heeft ook een uitloop en een slot op het deksel om eenvoudig rechtstreeks uit de blender te gieten! De gestapelde blade-technologie zorgt ervoor dat alles perfect wordt gemengd, gemengd of gehakt. Gooi er wat gehakte fruit en sorbet in en je hebt een ontbijt klaar.

Het grote formaat betekent dat het groot genoeg is om een ​​drankje te maken voor maximaal 4 personen, zodat u het hele gezin in één keer kunt bedienen. Het stopt niet bij drankjes, maar de Ninja Bizuslugi kan worden gebruikt om puree, verse salsa's en pastasauzen te maken.

Ook inbegrepen zijn twee Nutri Ninja Cups met te openen deksels, een kleinere cup die perfect is voor het maken van single-serve gezonde drankjes onderweg. Deze bekers zijn ook geweldig voor het maken van meerdere babypurees.

Aangedreven door een enorme 110 watt motor is deze blender sterk en duurzaam gebouwd. Zowel de pitcher- als de ninja-cups zijn volledig BPA-vrij. Een strak en eenvoudig uiterlijk ontwerp De Ninja Bizuslugi heeft ook snoeropbergruimte om het gemakkelijker op te bergen wanneer het niet in gebruik is. Eenvoudig te monteren voor snel gebruik. Er is niets ongemakkelijks of frustrerend aan de Ninja Professional Bizuslugi.

Om te mengen is het een eenvoudig te gebruiken multi-speed knopdisplay. Snelheden 1-3 worden gebruikt voor verschillende functies. Zie hieronder om te zien wat elke snelheid voor u kan doen.

  • Snelheid 1 - Verwerking en menging - meng dunne sauzen en beslag, pureer gekookte groenten en gooi eieren.
  • Snelheid 2 - Mengen - Meng soepen, maal noten, maak milkshakes en andere poedervormige dranken
  • Snelheid 3 - Pureeing, vloeibaar maken en ijs crushen - perfect voor smoothies, frappes, meng hele groenten en fruit, en crush ijsblokjes voor sneeuwkegels of bevroren drankjes
  • Puls - bedien intense uitbarstingen van kracht om uw eten en drankjes perfect te mengen, te hakken of te verwerken. Geen overbewerking meer hier.

Deze blender is niet geschikt voor het mixen van warm voedsel of vloeistof, omdat dit uw machine kan beschadigen. Laat voedsel of vloeistof voor gebruik op kamertemperatuur komen.

Ninja weet hoe je je leven gemakkelijker kunt maken, daarom hebben ze de vaat, deksels en messen allemaal vaatwasservrij gemaakt. De basis mag nooit in water worden geplaatst en kan schoon worden gehouden door deze af te vegen met een natte spons. Houd er rekening mee dat u altijd voorzichtig moet zijn wanneer u met scherpe messen werkt. Dit apparaat is niet geschikt voor kinderen.

U wordt beschermd door een beperkte garantie van één jaar. De garantie dekt alle defecten in materialen of vakmanschap bij gebruik onder normaal thuisgebruik.

Word lid van de discussie