beoordelingen Klussen

Beste Immersion Bizuslugi Reviews 2019

Deze eenvoudige hulpmiddelen met de naam van immersiemixers of staafmixers zijn veel eenvoudiger in gebruik en schoon te maken dan de traditionele aanrechtblenders of zelfs keukenmachines. Het zal zelfs niet veel ruimte innemen op uw aanrecht; je kunt het zelfs in een keukenla opbergen of aan de muur hangen als je weinig ruimte hebt.

Als u een staafmixer wilt kopen om wat snelheid, creativiteit en veelzijdigheid aan uw keuken toe te voegen, zal onze gids ervoor zorgen dat u alleen de goede staafmixer krijgt. We hebben ook een aantal staafmixers voor u geselecteerd uit de meest gewaardeerde door klanten. U kunt eenvoudig uw perfecte model uit deze vinden dat het beste past bij uw budget en uw vereisten.

Beste Immersion Bizuslugis vergelijkingstabel

Naam Details Prijs
Hamilton Beach Hand Immersion Bizuslugi
KitchenAid-staafmixer
All-Clad Immersion Bizuslugi met afneembare schacht
Cuisinart CSB-100 staafmixer

Immersion Bizuslugi Recensies

1. Hamilton Beach Hand Immersion Bizuslugi

Als u op zoek bent naar een betaalbare mengoptie voor uw keuken, kunt u geen beter model vinden dan deze van Hamilton Beach. Tegen een zeer betaalbare prijs is deze 2-speed staafmixer een compleet pakket met een garde-bevestiging en een hakkom naast de hoogwaardige mengschacht.

Met zijn vele bijlagen kunt u met het pakket meerdere taken in de keuken uitvoeren, waaronder pureren, hakken, mengen, kloppen en mengen. Hoewel de prijs aanzienlijk kleiner is dan veel handmixers, is de motor nog steeds sterk met 225 watt en zijn de bladen scherp en duurzaam om veel ingrediënten, waaronder ijs, te hanteren.

De bij het apparaat verkrijgbare mini-chopper heeft voldoende capaciteit om 2 kopjes te bevatten, waardoor deze perfect is voor enkele of dubbele serveerschotels naast dipsauzen en sauzen. De snijuitrusting en alle overige onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, zodat u geen tijd of energie hoeft te verspillen aan het handmatig reinigen. Kortom, tegen een kleine prijs zult u het geweldig vinden om deze slanke tool toe te voegen aan uw moderne keuken.

nadelen:

Sommige klanten hadden klachten over de duurzaamheid van het apparaat. Ook steunt de fabrikant het niet met een goede garantie. Sommige klanten hebben er ook over geklaagd dat het plastic na verloop van tijd loskomt van het hulpstuk voor de chopper.

2. KitchenAid-staafmixer

Als je een meer veelzijdig pakket wilt dat beschikbaar is voor minder dan de helft van de prijs als eerste op onze lijst, zou er geen betere optie kunnen zijn dan deze 3-speed staafmixer van KitchenAid. Naast een staafmixer, biedt hetzelfde pakket ook een hakmolen van 2,5 kopjes, een garde-bevestiging en een mengkom met 3 kopjes met deksel.

De roestvrijstalen messen aan het uiteinde van de 8 ">

Naast de mengmogelijkheden van de verpakking, is de garde-bevestiging uitstekend geschikt voor het bereiden van zelfgemaakte mayonaise en slagroom-toppings, terwijl de hakbijl ideaal is voor het hakken van kruiden, kaas, noten en meer. U geniet ook een jaar>

nadelen:

De bevestigingen passen niet te strak op de motorunit vanwege het ontbreken van een goed sluitmechanisme en kunnen tijdens gebruik naar buiten vallen. Ook omdat de motor slechts 85 watt is, is de blender niet al te geschikt voor taaiere ingrediënten.

3. All-Clad Immersion Bizuslugi met afneembare schacht

Deze dompelmenger van All-Clad onderscheidt zich van de meeste andere blenders in de markt door zijn uitstekende prestaties en een betaalbare prijs. Het maakt uw keukentaken gemakkelijker en veel sneller en kan helpen met een verscheidenheid aan recepten, waaronder soepen, smoothies, sauzen, babyvoeding, hakende noten en nog veel meer.

Voor een staafmixer is de motor van 600 watt binnen de motorunit vrij krachtig voor de meeste doeleinden. De variabele snelheidsregeling op het handvat van de staafmixer biedt aan / uit en turbo-instellingen samen met een pulsoptie. De mengkop is groot, waardoor de splatters tot een minimum worden beperkt, terwijl de mengschacht volledig is gemaakt van roestvrij staal om het opruimen gemakkelijker te maken. De mengschacht is opzettelijk >

U kunt er ook extra bijlagen mee kopen, waaronder een mini-chopper en een garde tegen zeer betaalbare prijzen als u nog meer veelzijdigheid aan het apparaat wilt toevoegen.

nadelen:

Enkele nadelen van deze staafmixer, die de moeite waard zijn om op te merken, zijn de twist-lock mengschacht die niet zo eenvoudig te verwijderen of te bevestigen is als de snap-lockschachten in de nieuwste modellen van onderdompelingsmixers en het feit dat deze niet bij de blender hoort alle accessoires. U kunt deze accessoires echter afzonderlijk kopen als u daar behoefte aan heeft.

4. Cuisinart CSB-100 staafmixer

Als u op zoek bent naar een iets sterkere staafmixer die goed presteert met de meeste ingrediënten zonder de prijs aanzienlijk te verhogen, biedt de CSB-100 van Cuisinart een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het is een favoriet nummer één bij klanten en om goede redenen. Sterker nog, naast het aanbieden van diensten als een uitstekende staafmixer, komt het ook met extra bijlagen om de meeste van uw keukenbehoeften te dekken. Al deze bevestigingen worden aangedreven door een relatief krachtige 700 Watt motor.

One-touch bediening biedt twee snelheden om mee te werken. U hoeft alleen maar één van de snelheden in te drukken om de blender te laten werken en door uw vinger van de knop te halen, schakelt u het apparaat uit. Dit maakt de bediening eenvoudiger in vergelijking met de traditionele aan / uitknop. De accessoires bevatten een voedselverwerkingskom met 2 kopjes, een schijf voor het snijden en versnipperen, een mengbeker met 4 kopjes en een aardappelstamper.

De hulpstukken zijn allemaal vaatwasmachinebestendig voor eenvoudiger opruimen en veilig te vergrendelen met de motorunit voor gebruik en kunnen eenvoudig worden verwijderd met een druk op de knop voor opruimen wanneer de taak is voltooid. Over het algemeen beschikt het apparaat over alle indrukwekkende functies die u van een hoogwaardige staafmixer mag verwachten, maar dan tegen een lagere prijs.

nadelen:

Sommige klanten waren niet zo enthousiast over de kinderbeveiliging die het apparaat bevat, waarbij tegelijkertijd op de aan-knop moet worden gedrukt, samen met de veiligheidsslotknop om het apparaat te bedienen. Hoewel de functie zijn voordelen heeft, vooral als u kinderen in huis heeft, kan de operatie behoorlijk vervelend worden.

Word lid van de discussie