Bestemmingen in Zuidoost-Azië

border=0

Brunei is een sultanaat en ligt op het deel van het eiland Borneo dat tot Maleisië behoort. Het land is erg rijk vanwege de enorme olie- en gasreserves. De ontspannen hoofdstad Bandar Seri Begawan is zeker een bezoek waard.

Lees meer


Indonesië bestaat uit ongeveer 17.000 eilanden en biedt daarom talloze droomstranden en eersteklas duik- en snorkelmogelijkheden. De grootste eilandrepubliek ter wereld staat ook bekend om zijn extreem rijke natuur. Je zult daar een unieke flora en fauna ontmoeten, die net zo divers is als het land zelf.

Lees meer


De tempels van Angkor behoren tot de hoogtepunten in Zuidoost-Azië en trekken toeristen van over de hele wereld naar Cambodja. De (enkele) eilanden in het zuiden zijn nu ver>

Lees meer


Laos is het enige land in Zuidoost-Azië dat niet aan zee ligt. In ruil daarvoor biedt het zijn bezoekers prachtige landschappen, weelderige groene rijstvelden en bizarre berglandschappen. Bovendien is Laos beroemd om zijn prachtige tempels en kloosters, evenals enkele interessante nationale parken.

Lees meer


De multinationale staat Maleisië biedt alles wat deel uitmaakt van een onvergetelijke reis: een opwindende metropool, afzondering in de jungle, bergwandelingen en eenzame droomstranden. Alles is dicht bij elkaar, zodat u de reis volgens uw wensen kunt samenstellen. Het indrukwekkende aantal culturele en religieuze invloeden is indrukwekkend. En de onderwaterwereld is een van de top 3 in Zuidoost-Azië.

Lees meer


Myanmar wordt ook wel het "Land van Duizend Pagoden" genoemd - en dat is eigenlijk een understatement. Je kunt tempels en kloosters op bijna elke hoek vinden. Bovendien biedt Myanmar als reisbestemming een breed scala aan aanbiedingen, variërend van de stedelijke jungle tot de echte jungle en van droomstranden tot bergwerelden. Zoals Myanmar de afgelopen jaren alleen voor bezoekers is geopend, valt hier nog veel te ontdekken.

Lees meer


De Filippijnen bestaan ​​uit meer dan 7.000 eilanden. Reizigers komen hier vooral voor de geweldige duikgebieden en de ongelooflijk mooie eilandlandschappen. Er is ook veel te zien in het binnenland, zoals bizar mooie landschappen zoals de Chocolate Hills, actieve vulkanen en de rijstterrassen van Banaue, die UNESCO Werelderfgoed zijn.

Lees meer


Gelegen op het zuidelijkste puntje van het Maleisische schiereiland, is de stadstaat een wereldwijde economische macht en bekend om zijn rijkdom, met veel reizigers die hier meerdere dagen stoppen en profiteren van de goede winkelmogelijkheden. Bovendien scoort Singapore met culturele diversiteit, een eindeloos culinair aanbod, evenals futuristische tuinen en coole bars op het dak. Het vrijetijdsaanbod is enorm.

Lees meer


Thailand is de populairste reisbestemming in Zuidoost-Azië en staat bekend om zijn prachtige stranden. Maar ook de fascinerende tempels en de uitstekende Thaise keuken trekken bezoekers van over de hele wereld. De uitstekende toeristische infrastructuur maakt het gemakkelijk voor nieuwkomers in Azië.

Lees meer


Vietnam is een van de meest diverse reisbestemmingen in Zuidoost-Azië. Of het nu gaat om nationale parken, >

Lees meer


Andere bestemmingen in Azië

Naast de landen van Zuidoost-Azië rapporteren we ook over reisbestemmingen in sommige andere Aziatische landen zoals India, Sri Lanka of de Malediven.

Het Indiase subcontinent met zijn 1,2 miljard inwoners is geen gemakkelijke reisbestemming. Vooral het leven in steden leidt vaak tot overstimulatie. Maar India heeft niet alleen ongeveer 5000 jaar geschiedenis en een eigen cultuur te bieden, het heeft ook beroemde hippiestranden, links naar 's werelds hoogste bergen en een unieke flora en fauna. En natuurlijk uitstekend eten.

Lees meer


Sri Lanka is al tientallen jaren een absolute backpackerdroom. Je kunt geweldige stranden, surf- en duikplekken, prachtige nationale parken met een unieke flora en fauna en een unieke en interessante cultuur verwachten. Sri Lanka staat ook bekend om zijn pittige en gevarieerde keuken, die met zijn rotis en curry sterk doet denken aan de Indiase keuken, en ook voor uitstekende thee.

Lees meer


De Malediven zijn de ver>

Lees meer


Het zuidwesten van het land is cultureel en geografisch nauw verbonden met het aangrenzende Zuidoost-Azië. Hier is een ervaringsrapport. Verdere teksten over China zullen volgen.

Lees meer


Afhankelijk van waar u naartoe wilt in Zuidoost-Azië, wordt een tussenstop in Hong Kong aanbevolen. De stad biedt veel interessante bezienswaardigheden. Hier zijn enkele tips.

Lees meer


Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.