winkel

border=0

Welkom in mijn online shop. Hier vindt u een selectie van interessante producten voor uw reis naar Zuidoost-Azië.

Let op: boeken worden momenteel alleen verzonden naar adressen in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en Luxemburg. De verzending vindt plaats direct na ontvangst van betaling. De verzendkosten zijn afhankelijk van het afleveradres.

De eBooks zijn uiteraard gratis verkrijgbaar. Ze kunnen onmiddellijk en zonder wachten worden gedownload, op voorwaarde dat u met PayPal betaalt. Bij overschrijving ontvangt u de downloadlink na ontvangst van betaling.

BTW is inbegrepen en weergegeven in de prijzen. U kunt de boeken tot 14 dagen na aankoop omwisselen. Als je het eBoek niet leuk vindt, kun je tot 14 dagen na aankoop geld terugkrijgen.

Toont alle 13 resultaten

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.