Cambodja Blog

border=0

Cambodja: reisblog met tips en rapporten

Cambodja behoort tot de klassieke Indochina en daarmee tot de kern van Zuidoost-Azië. Een groot deel van Zuidoost-Azië werd een paar duizend jaar geleden geregeerd vanuit Angkor. Veel oorlogen, kolonisatie en het terreurbestuur van Pol Pot hebben niet veel van het voormalige Khmer-rijk verlaten. Maar Cambodja herstelt goed en bevindt zich in de toeristische snelste rij.
De (enkele) eilanden ver> Maar Cambodja heeft ook veel te bieden voor mensen die minder geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. Hier vindt u goed ontwikkelde regio's en gebieden voor ontdekkingsreizigers. Fantastisch mooie stranden, interessante nationale parken, heerlijk eten en kleurrijke markten zijn slechts een deel van het grote reisportfolio van Cambodja.
De warme en levendige bewoners doen de rest om van Cambodja een geweldige reisbestemming te maken.

Vakantie boeken?
Uw individuele reis door Cambodja - informeer nu! Wij adviseren u graag (ook telefonisch).

Bestemmingen Cambodja

Een van de beste reisbestemmingen in Zuidoost-Azië zijn de fascinerende Angkor-tempels. Het startpunt voor sightseeing en excursies in de gevarieerde omgeving is de stad Siem Reap, die ook een internationale luchthaven heeft.

Lees meer


Een bezoek aan de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh, is absoluut de moeite waard. Naast vele interessante bezienswaardigheden wachten er ook diepe inzichten in de Cambodjaanse geschiedenis. Als u het land wilt begrijpen, kunt u Phnom Penh niet ontlopen.

Lees meer


Niet veel toeristen raken verdwaald in het westen van Cambodja, alleen Battambang is nog steeds een begrip. Er valt hier nog veel te ontdekken, ook al zijn het de grote bezienswaardigheden. Koloniale architectuur, prachtige tempels, slaperige dorpjes en de stad van de robijnen vormen slechts een klein deel van het grote en prachtige West-Cambodja.


De provincies in centraal Cambodja hebben ook enkele interessante plekken te bieden. Vooral vanwege de grootste tempelstad van de oude Khmer, Preah Khan, komen steeds meer reizigers hierheen. In de hoofdstad Kampong Thom vindt u enkele markten, de omgeving wordt gekenmerkt door landelijke idylle en prachtige rijstvelden.


Het oosten van Cambodja is niet >


De kust van Cambodja wordt steeds populairder. Geen wonder, met droomeilanden zoals Koh Rong en Koh Rong Samloem. De kuststeden Kep en Kampot zijn ook populaire reisbestemmingen vanwege hun originaliteit en ontspannen sfeer, ingebed in rijstvelden en landelijke idylle. In de badplaats Sihanoukville, die al vele jaren populair is, verschillen de meningen.


De beste reistips

Op basis van jaren> Alle informatie hier

Met de juiste creditcard kunt u veel geld besparen op uw reizen. Hier kunt u zien welke kaarten u kunt gebruiken om wereldwijd gratis contant geld op te nemen of in lokale valuta te betalen zonder extra kosten. En wie is momenteel de enige aanbieder die u buitenlandse kosten bij geldautomaten terugbetaalt, bijvoorbeeld in Thailand of Cambodja.

Alle informatie hier

Je kunt honderden euro's besparen op een vliegticket voor je reis naar Zuidoost-Azië als je de juiste platforms gebruikt en een paar basisdingen doet. Hier hebben we de be> Alle informatie hier

De beste bezienswaardigheden

De beste tours excursies

Boek Cambodja tour

 • Battambang
 • Siem Reap / Angkor
 • Phnom Penh
 • etc.
 • Siem Reap / Angkor
 • Phnom Penh
 • Sihanoukville
 • etc.
 • Siem Reap / Angkor
 • Koh Rong
 • Koh Rong Samloem
 • etc.
 • Kampot
 • Kep
 • Sihanoukville
 • etc.

Islands

Hotels in Cambodja

Blogartikelen over Cambodja: handige tips voor het plannen van uw reis

Transport transport

Beter geïnformeerd, meer ervaring!

Klassiek of insider-tip: vind de mooiste bestemmingen en routes .
Blijf op de hoogte van hoe u onderweg geld kunt besparen en ontvang nuttige tips en informatie voor uw reis .
Raak geïnspireerd en verzamel nieuwe ideeën . Ontvang het beste nieuws uit Zuidoost-Azië regelmatig in uw mailbox met slechts één klik!

Hier vindt u informatie over gegevensbescherming, analyse, intrekking.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.