verzendmethoden

border=0

Verzendkosten (inclusief btw)

Binnenlandse leveringen (Duitsland):

Gratis verzending op dit moment! 🙂

Leveringen in het buitenland:

  • Luxemburg: 4,00 euro
  • Nederland: 4,00 euro
  • Oostenrijk: 4,00 euro
  • Zwitserland: 5,90 euro

We vinden het vaste tarief voor verzendingen naar Europese buurlanden erg hoog. Het verzenden van een boek naar Deutsche Post in deze landen kost echter EUR 7. We nemen een deel ervan over. De hogere prijs voor zendingen naar Zwitserland komt voort uit extra kosten voor de rederij door het invullen en bijvoegen van de douaneaangifte.

Verzending naar andere landen is mogelijk op aanvraag. Schrijf een korte mail naar hallo (at) bizuslugi.org, dan kunnen we de verzendkosten bepalen.

Levering van downloadproducten:

Er zijn geen verzendkosten voor downloadproducten (digitale inhoud die niet wordt geleverd op een fysiek datamedium).

Downloadproducten kunnen worden gedownload via een link die per e-mail wordt verstrekt.

Deze e-mail met toegangsgegevens voor de uitvoering van de download wordt binnen 24 uur na het sluiten van het contract verzonden (met overeengekomen vooruitbetaling na de datum van ontvangst van de betaling).

levertijden

Tenzij een andere periode in het respectieve aanbod is gespecificeerd, vindt de levering van de goederen plaats binnen Duitsland (Duitsland) binnen 1-4 dagen na het sluiten van het contract (met overeengekomen vooruitbetaling na de datum van uw betaling).

Let op: er is geen levering op zon- en feestdagen.

Als u artikelen met verschillende levertijden hebt besteld, sturen we de goederen in één zending, tenzij we andere afspraken met u hebben gemaakt. In dit geval wordt de levertijd bepaald door het artikel met de >

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.