annulering

border=0

In het geval van overeenkomsten voor de levering van gegevensdownloads (digitale inhoud niet op een fysieke gegevensdrager), heeft de klant, die een consument is, het volgende herroepingsrecht:

- Annuleringsvoorwaarden -

het terugtrekken

U hebt het recht om dit contract zonder opgaaf van redenen binnen veertien dagen te annuleren. De opzegtermijn is veertien dagen vanaf de dag waarop het contract is gesloten. Om je herroepingsrecht uit te oefenen, heb je me nodig

Stefan Diener
Oberbilker Allee 202
40227 Düsseldorf
E-mail: hallo@bizuslugi.org

u informeren over uw beslissing om dit contract te annuleren door middel van een duidelijke verklaring (bijv. een brief per post of e-mail). U kunt het onderstaande voorbeeld annuleringsformulier gebruiken, maar dit is niet verplicht. Een eenvoudige e-mail is voldoende. Om de annuleringsdeadline te halen, volstaat het dat u het bericht over de uitoefening van het annuleringsrecht verzendt voordat de annuleringsperiode afloopt.

Gevolgen van annulering

Als u dit contract annuleert, heb ik alle betalingen gedaan die ik van u heb ontvangen, inclusief de bezorgkosten (behalve de extra kosten die voortvloeien uit het feit dat u een ander type levering hebt gekozen dan de goedkoopste standaardlevering die ik aanbood moet) onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop ik de kennisgeving van uw annulering van dit contract heb ontvangen, terugbetalen. Voor deze terugbetaling gebruik ik hetzelfde betaalmiddel dat u in de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; voor deze terugbetaling worden in geen geval kosten in rekening gebracht.

Model herroeping

(Als u het contract wilt annuleren, vul dan dit formulier in en stuur het terug.)

naar:

Stefan Diener
Oberbilker Allee 202
40227 Düsseldorf
E-mail: hallo@bizuslugi.org

Ik annuleer hierbij mijn contract voor de aankoop van de volgende digitale goederen.

Besteld op:
Klant naam:
Klant adres:
Handtekening van de klant (alleen voor kennisgeving op papier):
datum:

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.