Brunei Blog

border=0

Brunei: reisblog met tips en rapporten

Brunei is een toeristische bestemming die sommigen misschien vermoeden in de Perzische Golf in plaats van de Zuid-Chinese Zee. En eigenlijk is deze veronderstelling niet ver weg, omdat Brunei in veel opzichten meer op het Arabische schiereiland zou passen dan op Borneo.
Brunei is een sultanaat en wordt als zodanig bestuurd door sultan Hassanal Bolkiah, een van de rijkste mensen ter wereld vanwege de enorme olie- en gasreserves in het land. Je zult je hier zeker in een heel ander Azië bevinden.
De straten van Brunei zijn kalm en schoon, er is welvaart en orde. Op elke hoek zijn er echte prachtige gebouwen te ontdekken, zoals het grootste paleis ter wereld of indrukwekkende moskeeën.
Vanuit de hoofdstad Bandar Seri Begawan kunt u uitstapjes maken naar de nabijgelegen mangrovebossen, waar de zeldzame proboscis-apen leven, of drijvende dorpen zien. Brunei kan niet worden vergeleken met enig ander Aziatisch land en is daarom bij uitstek geschikt om uw horizon te verbreden.

Handige tips voor je reis naar Brunei

Blogartikel over Brunei

De beste reistips

Op basis van jaren> Alle informatie hier

Met de juiste creditcard kunt u veel geld besparen op uw reizen. Hier kunt u zien welke kaarten u kunt gebruiken om wereldwijd gratis contant geld op te nemen of in lokale valuta te betalen zonder extra kosten. En wie is momenteel de enige aanbieder die u buitenlandse kosten aan de machine vergoedt, bijvoorbeeld in Thailand of Vietnam.

Alle informatie hier

Je kunt honderden euro's besparen op een vliegticket voor je reis naar Zuidoost-Azië als je de juiste platforms gebruikt en een paar basisdingen doet. Hier hebben we de be> Alle informatie hier

Beter geïnformeerd, meer ervaring!

Klassiek of insider-tip: vind de mooiste bestemmingen en routes .
Blijf op de hoogte van hoe u onderweg geld kunt besparen en ontvang nuttige tips en informatie voor uw reis .
Raak geïnspireerd en verzamel nieuwe ideeën . Ontvang het beste nieuws uit Zuidoost-Azië regelmatig in uw mailbox met slechts één klik!

Hier vindt u informatie over gegevensbescherming, analyse, intrekking.

Fantastische reizen naar Zuidoost-Azië

Wil je naar Thailand, Vietnam, Laos of Cambodja? Droom je van een vakantie op de Filippijnen of in Myanmar? Bekijk dan onze aanbiedingen. Samen met lokale touroperators in de afzonderlijke landen hebben we aantrekkelijke rondreizen (privé- en groepsreizen) ontwikkeld. Bovendien kan uw vakantie ook individueel worden ontworpen volgens uw wensen.

border=0 voor routesuggesties en verdere informatie.