beoordelingen Klussen

NutriBullet Pro - 13-delige high-speed blender / mixer-systeem Review

Tijd slecht. Dieet. Vloeibare lunches. Babyvoedsel. Als een van deze een bel luidde, dan heb ik een product waar je van gaat houden. De NutriBullet Pro is voorzien van de allernieuwste technologie die juicers en blenders niet aankunnen.

De voedende extractors van NutriBullet breken de celwanden van vezelig voedsel af, en ontsluiten de verbazingwekkende mineralen en vitamines binnenin!

Het is niet nodig om de schil te pellen of de pulp te verwijderen als een sapcentrifuge. Alles kan erin worden gegooid. Ze zorgen er ook voor dat al het vruchtvlees, de pitten en de huiden worden verpulverd tot een zijdezachte heerlijke vloeistof zodat je niets verspilt! We weten dat dit is waar alle voordelen van voedsel liggen, zodat NutriBullet een manier heeft gecreëerd om je huid en zaden te drinken.

Je hebt misschien al gehoord van de originele NutriBullet, maar de NutriBullet Pro is zijn grote broer. Een grotere motor van 900 watt heeft u gedekt voor zelfs de zwaarste taken. Deze compacte machine past eenvoudig op uw keukenbank zonder al te veel ruimte in te nemen.

De 'Pro' wordt geleverd met in totaal 13 stuks, waaronder:

  • Kolossale beker - Met 2 grote bekers met een inhoud van 32 oz kun je grote smoothies bereiden. Maar liefst 7 porties groenten en fruit in één klap
  • Flip-top deksels - 2 handige deksels om uw gezonde smoothies overal mee naar toe te nemen. Met de klep kun je je drankje hersluiten om morsen te voorkomen
  • Behandelde lipringen - 2 deze verzegelen de cup voor comfort tijdens het drinken. Het toegevoegde handvat maakt het gemakkelijk vast te houden
  • Comfort lipringen - 2 afdichtingen van de lip voor comfort
  • Emulgeren van roestvrij stalen mes - de geniale engineering waarmee u smoothies in een oogwenk kunt maken
  • Krachtige basis van 900 watt - stijlvol en stevig. De bronzen blikmachine ziet er geweldig uit in uw keuken.
  • Pocket voedingsdeskundige - 700 smoothie recepten zullen je geïnspireerd hebben. Dit geeft u ook toegang tot geregistreerde diëtisten!
  • Receptboekje met harde kaften
  • Handleiding

U zult niet alleen genieten van gezonde smoothies, maar ook van notenboter, babypurees, salsa's en sauzen. Het is echt meer dan alleen een smoothiemaker.

Om alle accessoires schoon te maken, kunt u ze alle in de vaatwasser gooien of ze snel handen wassen in warm zeepsop. De basis kan worden afgeveegd met een warme vochtige doek om hem in topconditie te houden.

Om u gedekt te houden, heeft u een garantie van 1 jaar die de machine zal afdekken als deze wordt gebruikt in de keuken van het huis.

Hoewel dit pakket stapels accessoires bevat, wordt het alleen geleverd met 1 mes, dus misschien wilt u wat extra's toevoegen. Hiermee voorkomt u dat u het mes tussendoor moet wassen en kunt u meerdere dingen tegelijk voorbereiden. Er is ook een kleinere beker beschikbaar als u denkt dat u mini-smoothies of kleinere partijen van goedheid gaat maken.

Word lid van de discussie